Ημέρα τιμής και μνήμης δωρητών - ευεργετών του Δήμου Τρίπολης (pics,vid)

Ημέρα τιμής και μνήμης δωρητών - ευεργετών του Δήμου Τρίπολης (pics,vid)

Σεπτέμβριος 03, 2023 - 11:00
4 σχόλια

Με κάθε επισημότητα τελέστηκε σήμερα Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των ευεργετών και δωρητών του Δήμου Τρίπολης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου με απόφασή του, καθιέρωσε την πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου ως «Ημέρα τιμής και μνήμης δωρητών - ευεργετών Δήμου Τρίπολης»

Ο Δήμος Τρίπολης μνημονεύει τους ευεργέτες του τόπου του για τη σπουδαία προσφορά τους. Οι άνθρωποι αυτοί κληροδότησαν περιουσίες και οικήματα προς όφελος των συμπατριωτών τους.

Μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης στη σύντομη ομιλία της, η κυρία Ουρανία Αναγνωστοπούλου, φιλόλογος, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της έννοιας της ευεργεσίας καθώς και στη σημαντικότητα της ενεργοποίησης και σύγχρονων ευεργετών και δωρητών.

H κυρία Αναγνωστοπούλου ανέφερε μετρικούς από τους δωρητές, όπως ο κ. Ι. Μαλλιαρόπουλος, ο κ. Δ. Αποστολόπουλος, ο Μ. Αθανασιάδης, ο Β. Δεκάζος, ο Ανδρέας και Δημήτριος Μαντζούνης, ο Γ. Σπετσερόπουλος κ.α

Είναι χρέος μας να μνημονεύουμε το θεάρεστο έργο τους

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ημέρα τιμής και μνήμης Δωρητών - Ευεργετών Δήμου Τρίπολης


4 Σχόλια

Αφού τελειώσαμε τις τελετές με τις κορδέλες, φτιάχνουμε και θείες λειτουργίες υπέρ των υποψηφίων!!! Φτάνει πιά με την εικόνα και τα ταγιεράκια και τα κοστούμια σας. Για την ουσία με τα θέματα της πόλης, θα μάθουμε τίποτα;

Οι καιροί αλλάξανε ,αυτοί που ράβουν άμφια στους δεσποταδες τους και δίνουν 3000-5000 και αυτοί που κάνουν δωρεές σε δήμους και λοιπούς οργανισμούς που είναι δουλεια του κράτους ,να κοιτάξουν τον κόσμο που πεινάει που δεν έχει που να μείνει και να βοηθήσει εκεί .

Αυτός με την στολαρα που καμαρώνει δεν ειναι αυτος που έλεγε του κακομοιρου στην Γορτυνία που καιγόταν ότι αν θέλει πυροσβεστικη να πάρει τηλέφωνο τους βουλευτές?Εκεί τι παριστάνει τον καλό σαμαρειτη?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.