Ιερόσυλοι έκλεψαν μέχρι και την κολυμπήθρα από τον Άγιο Θόδωρα στην Τρίπολη (photos)

Ιερόσυλοι έκλεψαν μέχρι και την κολυμπήθρα από τον Άγιο Θόδωρα στην Τρίπολη (photos)

Ιούλιος 30, 2014 - 14:40
6 σχόλια

Ντροπή και αίσχος είναι οι λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν αυτό που αντίκρισαν το πρωί της Τετάρτης μέλη του ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης που ταυτόχρονα είναι και εκκλησιαστική επιτροπή, στο λόφο των Αγίων Θεοδώρων στο εκκλησάκι του Αγιο Θόδωρα. Συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες πληροφορήθηκαν ότι άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές στο κτίριο του Συλλόγου και στην αίθουσα που υπάρχει εκεί.

Αμέσως έσπευσε ο πρόεδρος και περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ρουμελιώτης και ο ταμίας της εκκλησιαστικής επιτροπής Κώστας Δημόπουλος, καθώς και όλο του ΔΣ του Συλλόγου, όπου και διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν σπάσει με αιχμηρά αντικείμενα τα παράθυρα. Είχαν σπάσει τα τζάμια της αίθουσας ενώ είχαν καταστρέψει ολοσχερώς την πόρτα της αποθήκης έχοντας αφαιρέσει την κολυμπηθρα, χαλιά, το πετρέλαιο από τον καυστήρα και το καρότσι μεταφοράς υλικών.

Αμέσως ειδοποιήθηκε και έφθασε άμεσα στο σημείο η ασφάλεια Τρίπολης όπου κατέγραψε το συμβάν και κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων.

Σε επικοινωνία που είχε το Arcadia Portal με τον κ. Ρουμελιώτη φανερά οργισμένος και αγανακτισμένος δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν σε αυτό το ιστορικό εξωκκλήσι που είναι στολίδι για την πόλη να υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι χωρίς ιερό και όσιο και τολμούν κάθε τοσο σε τέτοιου είδους βανδαλισμούς στην εκκλησία και την αίθουσα. Ο κυνηγετικός Τρίπολης καταβάλλει κάθε είδους προσπάθεια για να προστατεύει και να αναβαθμίζει αυτό το μέρος, και ήδη πρόσφατα εγκρίθηκε μετά από πρωτοβουλία μου ποσό για την ασφαλτόστρωση της περιοχής, ανέφερε ο κ. Ρουμελιώτης. O Σύλλογος είναι αποφασισμένος να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοιες ενέργειες.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Μα καλα η αστυνομια τι κανει δεν μπορει να καταλαβει αν το εκαναν γυφτοι. στην τεγεα πριν τεσσερις μερες αλλα τρια σπιτια οπου ξυλωσαν τα παντα μεχρι και τις καμερες ασφαλειας....

παρατηρησα το εξης στα καθετα καγκελα εχει κτυπησει κατι και εχει γινει μια ευθεια γραμμη... αυτο το κατι μπορει να είναι ενα αναβατόριο που εχει ενα φορτηγο απο πισω οπως αυτοι με τις μεταφορες ομως στην συγκεκριμενη περιπτωση υπαρχει και ενας γυφτος που εχει αναβατοριο το εβαλε κοντρα εκανε οπισθεν και τσουπ μεσα ... λευκο φορτηγο ειναι και ξερουμε ολοι ποιος αλλα η αστυνομια μετα απο τοσα που εχει κανει τον αφηνει ελευθερο!!!

Εχτές το βράδυ κατά τις 11 καθόμασταν σε ένα μπαλκόνι, και όπως είχαμε θέα τον Αγιο θόδωρα, βλέπαμε να αναβοσβηνει ένα φώς στην αρχη μεγαλο, και μετά ένα ποιο μικρό.... αλλά δεν δώσαμε βάση γιατί ήταν σε στυλ ότι αναβοσβήνει λάμπα... Ποιος να το φανταζοταν.........

Μας ρημάξανε οι γύφτοι. Θα την πουλήσουν την κολυμπήθρα και θα κονομήσουν ότι κάνουν και με τα καλώδια δηλαδή. Πως να γινόταν να εξαφανιζόταν αυτή η ράτσα.

κλοπες απο εκλησιες συγκεκριμενα εχουνε κλεψει την καμπανα απο,στην παλαιοπαναγια στη ναυπακτο,σε καποιο εκλησακη στον ασπρια ναυπακτιας,στον αγιο νικολαο της κορινθου,παραβιασει εγεινε και στον αγιο δημητρη,στο ξανθοχωρι κορινθιας καθος επισεις και στην κεντικη εκλησια της παναγιας στο ιδιο χωριο,εχω τη γνωμη οτι πρεπει να βρεθουνε οχι μονο οι δραστες αλλα και αυτοι που αποδεχονταιοτι τους πανε [ κλεφτες,κλευτοαπαδοχοι,κλοπιμαια ]θελει ερευνα αστυνομικη ερευνα σε βαθος η ενεργεια αυτη,μου περνανε πολλες σκεψεις για το ποιος μπορει να κανει τετοια δουλεια πχ,ρωμα,αλλοδαποι,ελληνες,αντοιχριστιανοι κτλπ αλλαξανε οι καιροι,ειναι υποπτοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.