Επικαιρότητα

Latest

Γλέντι με πασχαλινά εδέσματα και ζωντανή μουσική στην πλατεία Βαλτετσίου στην Τρίπολη (pics,vid)

Το Πασχαλινό γλέντι στην Τρίπολη, συνεχίστηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην πλατεία Βαλτετσίου στην Τρίπολη.

Περισσότερα

Ανάσταση στον Αγιάννη Κυνουρίας (pics,vid)

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η θρησκευτική τελετή της Ανάστασης στον Άγιο Ιωάννη. 

Περισσότερα

Πρόσληψη 15 ατόμων για την δασοπροστασία στο δήμο Νότιας Κυνουρίας

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου των παρακάτω  ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών με αντικείμενα δράσης πυροπροστασίας – πυρασφάλειας, πυρασφάλειας  κατά την θερινή περίοδο έτους 2024, ανακοίν

Περισσότερα

Στην Τήνο έκανε Ανάσταση ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καρδιανής Τήνου.

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού για το Πάσχα:

Περισσότερα

Κρήτη: Έσκασε κροτίδα στο χέρι 14χρονου - Τραυματίστηκε στα δάχτυλα

Κακή κατάληξη είχε για έναν ανήλικο το επικίνδυνο παιχνίδι με τις κροτίδες, καθώς μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χανίων.

Περισσότερα

Ο Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε επιτηρητικά φυλάκια στη Μεγίστη

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, επισκέφθηκε χτες , Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου, επιτηρητικά φυλάκια της περιοχής ευθύνης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) στο νησιωτικό σύμπλεγμα Μεγίστης.

Περισσότερα

Συμβάσεις για σημαντικά έργα προϋπολογισμού 463.000 ευρώ στην ΠΕ Λακωνίας

Υπεγράφησαν  την  Μεγάλη Τρίτη  30 Απριλίου, από τον  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λακωνίας Θεόδωρο Ν. Βερούτη,  οι συμβάσεις για την υλοποίηση των κάτωθι έργων:

Περισσότερα

Εκδηλώσεις για τον Εορτασμό του Αγίου Γεωργίου Πολιούχου Τροπαίων

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα εορταστεί στα Τρόπαια Γορτυνίας ο Πολιούχος Άγιος Γεώργιος με Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και περιφορά της εικόνας του αγίου στον κεντρικό δρόμο της πόλης.

Δείτε το πρόγραμμα

Περισσότερα

Ανάσταση στην Νεστάνη (vid)

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η θρησκευτική τελετή της Ανάστασης στην Νεστάνη. 

Οι πιστοί μικροί και μεγάλοι, κρατώντας λαμπάδες στα χέρια τους συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία περιμένοντας το Άγιο φως και τη χαρμόσυνη είδηση της Ανάστασης.

Περισσότερα

Χατζηδάκης στον ΟΟΣΑ: Έχουν γίνει σημαντικά βήματα για την πράσινη μετάβαση

Παράλληλα με την προσπάθεια βελτίωσης των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας η κυβέρνηση έχει κάνει σημαντικά βήματα στην προώθηση της πράσινης μετάβασης, ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, κατά την διάρκεια της υπουργικής διάσκεψ

Περισσότερα

Πώς «ενεργοποιούνται» τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα

Όσοι φορολογούμενοι έχουν θέσει τα αυτοκίνητά τους σε καθεστώς ακινησίας, θα μπορούν να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα .

Περισσότερα

Τι να προσέξουν οι φορολογούμενοι κατά την υποβολή των δηλώσεων

Η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις άνοιξε και πλέον όλοι οι φορολογούμενοι καλούνται να υποβάλουν τα εισοδήματα της περσινής χρονιάς.

Περισσότερα

Πότε κλείνει η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, με τον εποπτευόμενο Οργανισμό Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), ενημερώνουν ότι, η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού, κλείνει προσωρινά, την Παρασκευή 10/05/2024, η ηλεκτρονικ

Περισσότερα

Τουρισμός για όλους 2024 - Τι ισχύει με την άυλη κάρτα

Όσοι δικαιούχοι κληρώθηκαν, θα εκδώσουν άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο τουριστικό κατάλυμα της χώρας επιλέξουν χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία.

Περισσότερα

Πάσχα στην Τρίπολη 2024 (pics,vid)

Οι Τριπολίτες ξέρουν πολύ καλά ευτυχώς να τηρούν τα έθιμά τους, έτσι και φέτος έδωσαν ένα δυναμικό παρών, στην καθιερωμένη πλέον «γιορτή» του Πάσχα στην Τρίπολη.

Περισσότερα

Σελίδες