Η Τεγέα υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι γεμάτο ενδιαφέρον

Η Τεγέα υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι γεμάτο ενδιαφέρον

Δεκέμβριος 07, 2022 - 19:38
2 σχόλια

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας εκτός του ντέρμπι του Ερμή Μελιγούς με τον Πανθυρεατικό περιλαμβάνει και άλλα παιχνίδια με τεράστιο ενδιαφέρον ένα εξ’ αυτών και αυτό μεταξύ της Τεγέας με την ΑΕΚ Τρίπολης.

Στο γήπεδο της Επισκοπής την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 15:00 η Τεγέα αναμένεται να υποδεχθεί την ΑΕΚ Τρίπολης σε μια αναμέτρηση που αντιπαραβάλει τα δικά της δεδομένα και έχει την δική της σημασία και για τις δύο αυτές ομάδες.

Η Τεγέα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της βγάζοντας στο χορτάρι την δύναμη, το πάθος, το διάβασμα και τον οργανωμένο τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται στα παιχνίδια της κόντρα σε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Η ΑΕΚ Τρίπολης από την πλευρά της θα επιδιώξει να ξεδιπλώσει τις πτυχές που την διακρίνουν και έχουν να κάνουν με τους εξαιρετικούς επιθετικούς αυτοματισμούς, την καλή κυκλοφορία και ασφαλώς την ποιότητα που διαθέτει.

Οι πράσινοι προέρχονται από νίκη κόντρα στον Αχιλλέα και πάλι στην Επισκοπή φτάνοντας στους 13 βαθμούς και την 6η θέση ενώ οι κιτρινόμαυροι από ήττα εντός έδρας από τον Ερμή Μελιγούς μένοντας στους 15 βαθμούς και την 5η θέση.

Στο κομμάτι των αριθμών η Τεγέα παρουσιάζει σχεδόν ισορροπία σε άμυνα και επίθεση έχοντας 11 γκολ ενεργητικό και 10 παθητικό και από την άλλη η ΑΕΚ Τρίπολης 22 γκολ υπέρ (τρίτη καλύτερη επίθεση της Α’ Αρκαδίας) και 5 κατά (τρίτη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας).

Οι δύο ομάδες είχαν κοντραριστεί και στο ξεκίνημα της σεζόν για το Κύπελλο Αρκαδίας με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο και την Τεγέα να φτάνει στην πρόκριση μέσα από την διαδικασία των πέναλτι αποκλείοντας την ΑΕΚ Τρίπολης.

Οι οιωνοί δείχνουν παιχνίδι με στοιχεία και πράγματα που έχουν ενδιαφέρον με την Τεγέα να θέλει να συνεχίσει την καλή της πορεία και την ΑΕΚ Τρίπολης να παραμείνει κοντά σε απόσταση από την κορυφή.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

0-3

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.