To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (8/12 - 14/12)

To πρόγραμμα προβολών του Cine Ville Tripolis (8/12 - 14/12)

Δεκέμβριος 07, 2022 - 21:03
0 σχόλια

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα της εβδομάδας που ξεκινά από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες για το CineVille Τρίπολης δείτε ΕΔΩ

ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (Μεταγλ.)
STRANGE WORLD (GR)

Η νέα ταινία των Walt Disney Animation Studios ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ μάς συστήνει μία μυθική οικογένεια εξερευνητών, τους Κλέιντ, και την προσπάθειά τους να εξερευνήσουν μία αχαρτογράφητη και ύπουλη περιοχή, παρέα με ένα ετερόκλητο πλήρωμα που περιλαμβάνει μια άμορφη μάζα, ένα τρίποδο σκύλο και ένα πλήθος από αδηφάγα πλάσματα. "Εμπνευσμένη από κλασικές περιπέτειες," δήλωσε ο σκηνοθέτης Don Hall, "η ταινία ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ είναι μια πρωτότυπη κωμική περιπέτεια animation για τρεις γενιές της οικογένειας Κλέιντ που ξεπερνούν τις διαφορές τους, ενώ εξερευνούν έναν παράξενο, θαυμαστό και πολύ συχνά εχθρικό κόσμο."

Σκηνοθεσία: ΝΤΟΝ ΧΑΛ
Με τις φωνές των: ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΗΓΑΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΣ, ΠΑΝΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ, ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ
Διάρκεια: 1:42
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος:  ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ.: 17:40 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

Trailer: https://youtu.be/aY-I0lW6YsQ

 

 

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ (Μεταγλ.)
LE TRESOR DU PETIT NICOLAS (GR)

Πάνω από οτιδήποτε άλλο, ο 9χρονος Νικόλας λατρεύει να παίζει και να εξερευνά τον κόσμο με τα φιλαράκια του από το σχολείο, μια τρελο-συμμορία με το όνομα Οι Ανίκητοι. Αξιαγάπητοι, αν και διαβόητοι σκανταλιάρηδες, μπλέκουν σε κάθε είδους περιπέτεια, αφήνοντας τους γονείς και τους δασκάλους να… μαζεύουν τα σπασμένα. Όμως, όταν ο πατέρας του Νικόλα παίρνει ξαφνικά προαγωγή, η οποία απαιτεί τη μετακόμισή τους στον νότο της Γαλλίας, ολόκληρος ο κόσμος του Νικόλα έρχεται τούμπα. Πώς μπορεί να ζήσει χωρίς τους φίλους του; Η συμμορία δεν έχει πει την τελευταία της λέξη - καταστρώνουν το απόλυτο σχέδιο για να εμποδίσουν την απαίσια μετακόμιση: ένα κυνήγι θησαυρού! Και κάπως έτσι ξεκινάει η καινούργια περιπέτεια του ασταμάτητου Μικρού Νικόλα, του πιο διάσημου σχολιαρόπαιδου που έχει συντροφεύσει γενιές και γενιές παιδιών με τις αφηγήσεις του, τις σκέψεις και τις σκανταλιές του. Και φυσικά δεν είναι μόνος: γύρω από τον Νικόλα, ο οποίος μεγαλώνει σε μια απροσδιόριστη πόλη της Γαλλίας τη δεκαετία του ‘50 και του ‘60, γνωρίζουμε την οικογένειά του, τους φίλους του, τους συμμαθητές και τους δασκάλους του, οι οποίοι και συμπληρώνουν το παζλ των ξεκαρδιστικών ιστοριών του.

Σκηνοθεσία: ΖΟΥΛΙΕΝ ΡΑΠΕΝΟ
Με τις φωνές των: ΑΡΗΣ ΑΒΡΑΜΕΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ, ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΕΣΚΕΝΑΖΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ
Διάρκεια: 1:35
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος:  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ.: 17:20 – ΑΙΘΟΥΣΑ 3

Trailer: https://youtu.be/n99YaUPthSs

 

 

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ THE MOVIE (Μεταγλ.)

Ο Διοικητής του χωριού αποφασίζει να διορίσει έναν δημόσιο γραμματέα για την εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς οι υπάλληλοί του αναγκάζονται να παραμελούν την εργασία τους για να εξυπηρετούν τους αναλφάβητους συμπολίτες τους στην γραπτή τους επικοινωνία. Ο Χατζηαβάτης αναλαμβάνει να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για τη θέση, ώσπου συναντά τον Καραγκιόζη που τον εντυπωσιάζει με τις γραμματικές γνώσεις που λέει πως έχει και η αναζήτηση λαμβάνει τέλος! Μετά από μια ξεκαρδιστική συνάντηση με τον Διοικητή, ο Καραγκιόζης γίνεται ο Γραμματικός του χωριού και πιάνει, γεμάτος όρεξη και άδειος γνώσεων, μολύβι και χαρτί.

Σκηνοθεσία: ΆΚΗΣ ΚΑΡΡΑΣ
Με τις φωνές των: ΑΘΩΣ ΔΑΝΕΛΛΗΣ, ΕΛΕΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ
Διάρκεια: 1:14
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Είδος:  ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ.: 16:50 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

Trailer: https://youtu.be/YbVxFYQE_Q8

 

 

ΑΓΡΙΑ ΝΥΧΤΑ
VIOLENT NIGHT

Μια ομάδα μισθοφόρων εισβάλλει την παραμονή των Χριστουγέννων σε μια έπαυλη μιας πλούσιας οικογένειας, παίρνοντας όλους όσους βρίσκονται μέσα για ομήρους. Ωστόσο δεν είναι προετοιμασμένοι για έναν μαχητή-έκπληξη: ο Άγιος Βασίλης τυγχάνει να βρίσκεται στη γειτονιά και πολύ σύντομα θα δείξει στους κακοποιούς ότι δεν είναι και τόσο άγιος.

Σκηνοθεσία: ΤΟΜΙ ΓΟΥΙΡΚΟΛΑ
Πρωταγωνιστούν: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΧΑΡΜΠΟΡ, ΤΖΟΝ ΛΕΓΚΟΥΙΖΑΜΟ, ΜΠΕΒΕΡΛΙ ΝΤ’ΑΝΤΖΕΛΟ
Διάρκεια: 1:52
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τριτ. /Τετ.:  21:50 – ΑΙΘΟΥΣΑ 2

Trailer: https://youtu.be/BLsU1m3bIhk

 

 

DRAGON BALL SUPER: SUPER HERO

Ο στρατός της Κόκκινης Κορδέλας από το παρελθόν του Goky επέστρεψε με δύο νέα ανδροειδή (Gamma 1 & Gamma 2) που θα αποτελέσουν τη νέα πρόκληση για τον ίδιο και τους φίλους του.

Στα Ιαπωνικά με Ελληνικούς υπότιτλους.

Σκηνοθεσία: ΤΕΤΣΟΥΡΟ ΚΟΝΤΑΜΑ
Με τις φωνές των: ΜΑΣΑΚΟ ΝΟΖΑΓΟΥΑ, ΧΙΡΟΣΙ ΚΑΜΙΓΙΑ, ΑΓΙΑ ΧΙΣΑΚΑΓΟΥΑ, ΤΑΚΕΣΙ ΚΟΥΣΑΟ
Διάρκεια: 1:40
Καταλληλότητα:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ANIME (ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ)
 

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τριτ. /Τετ.:  20:00 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1
 

 

POKER FACE: Ο ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ
POKER FACE

Ένας δισεκατομμυριούχος προσκαλεί κάποιους παιδικούς του φίλους για μια βραδιά Poker. Μεταξύ τους υπάρχει μια σχέση αγάπης αλλά και ανταγωνισμού που πολλές φορές φτάνει σε οριακό σημείο ίσως αυτή τη φορά και επικίνδυνο.

Σκηνοθεσία: ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ
Πρωταγωνιστούν: ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ, ΛΙΑΜ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΕΛΣΑ ΠΑΤΑΚΙ
Διάρκεια: 1:34
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τριτ. /Τετ.: 22:10 – ΑΙΘΟΥΣΑ 1

Trailer: https://youtu.be/G8QJdeRzUi8

 

 

BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER

Μετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η βασίλισσα Ramonda, η πριγκίπισσα Shuri, ο M’Baku, η Okoye και οι ελίτ πολεμίστριες Dora Milaje, αγωνίζονται για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Όταν ο Namor, ο βασιλιάς ενός κρυμμένου υποθαλάσσιου έθνους, τους προειδοποιεί ότι πλησιάζει μία παγκόσμια απειλή που σκοπεύει να αντικρούσει με δυσάρεστες μεθόδους, οι κάτοικοι της Wakanda ενώνουν τις δυνάμεις τους, με την ατρόμητη πολεμίστρια Nakia και τον Everett Ross (Martin Freeman), ώστε να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το βασίλειο της Wakanda.

Σκηνοθεσία: ΡΑΪΑΝ ΚΟΥΓΚΛΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΛΕΤΙΣΙΑ ΡΑΪΤ, ΜΑΡΤΙΝ ΦΡΙΜΑΝ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΠΑΣΕΤ, ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ, ΝΤΑΝΑΪ ΓΚΟΥΡΙΡΑ, ΓΟΥΙΝΣΤΟΝ ΝΤΙΟΥΚ, ΤΕΝΟΚ ΧΟΥΕΡΤΑ
Διάρκεια: 2:40
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12
Είδος: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:
Πεμ. /Παρ. /Σαβ. /Κυρ. /Δευ. /Τριτ. /Τετ.: 18:40 (3D– ΑΙΘΟΥΣΑ 2

Trailer: https://youtu.be/CiFgKpAqsgo

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.