Η πετυχημένη χρονιά του Αχιλλέα

Η πετυχημένη χρονιά του Αχιλλέα

Απρίλιος 30, 2022 - 19:47
7 σχόλια

Ο Αχιλλέας Παραλίου Άστρους θα παίζει και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά στην Α’ Αρκαδίας φτάνοντας από την προηγούμενη αγωνιστική στον μεγάλο του στόχο έπειτα από την νίκη του στον Τυρό επί του Απόλλωνα.

Η χρονιά για τους κυανόλευκους που πέτυχαν τον μεγάλο αρχικό τους στόχο έκλεισε με πολλά χαμόγελα με την ισοπαλία χωρίς τέρματα με τον Ορχομενό στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο Παράλιο Άστρος να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Αυτή η παραμονή αποτελεί μια δικαίωση για την διοίκηση του Αχιλλέα, για τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Κόλλια αλλά και για τους παίχτες που μπόρεσαν και ανταπεξήλθαν της ειδικής εφετινής τους αποστολής  και αυτό τους κάνει να πανηγυρίζουν με τον δικό τους τρόπο.

Το φινάλε της ποδοσφαιρικής χρονιάς βρίσκει τον Αχιλλέα στην Α’ Αρκαδίας, στο δικό του ανακαινισμένο καταπράσινο γήπεδο-στολίδι στο Παράλιο Άστρος και όλους όσοι είναι στο γαλανόλευκο αυτό «πλοίο» μια αγκαλιά και έτοιμους για νέα ταξίδια.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Ας ησουν στο γηπεδο να δεις αν ηταν δωρο οι 6 βαθμοι ή οχι. Εισαι δικαιολογημενος ομως, ειναι βαρυς ο πονος.

Όχι 6 απλα 9 να λες μόνο τον 1 από δόξα άξιζαν κ τους 6 από την ομάδα π δεν κατέβηκε.η ΑΕΚ ηρθε με τα τρίτα το Λεωνίδιο το ίδιο ο δε τυρος μια εβδομάδα τον παρακαλούσε να βάλει τα τρίτα για να του δώσει τον αγώνα όπως κ εκανε.καλο νταμπλ τ χρονο Υ.τον πρώτο του Β τον βρήκε με από τωρα

Σε ένα μαραθώνιο πρώταθληματος η καλύτερη ομάδα είναι αυτή που στο τέλος έχει τους περισσότερους βαθμούς από των αλλο....από όλους τους διεκδικητές είχε περισσότερους! Τώρα τι μένος και πόνο έχετε μερικοί....δε το καταλαβενω...σιγουρα η χρονιά ήταν μυστήρια σίγουρα και μεις πήγαμε σε κάποιους αγώνες με ελλείψεις τι να κανουμε?Η ουσία είναι ότι βγήκαμε ένατη! Πάνω από βερβενα και Τυρό...φιλιααα

Λαλου καλα σου λένε βγήκανε πάνω από εσένα κ τα βερβενα αφου δεν τους φουνταρες Καλ ν πάθεις.οσο για τα ΒΕΡΒΕΝΑ ήσασταν όντος πολυ καλύτερη το έδειξαν κ τα αποτελέσματα από της φάπες δύο στα δύο είχατε.κ το βασικότερο με παιδιά από τα σπλαχνα σας κ με γεμετες κερκιδες μεσα εξω....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.