Από τον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ο Κώτσιρας (vid)

Από τον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ο Κώτσιρας (vid)

Απρίλιος 30, 2022 - 19:11
0 σχόλια

Μοιάζει με όνειρο αλλά είναι αλήθεια, σαν μια ιστορία βγαλμένη από τα πιο όμορφα σενάρια που θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον δικό μας Γιάννη, τον Γιάννη της Μεγαλόπολης, τον Γιάννη της Αρκαδίας, τον Γιάννη Κώτσιρα.

Στις 21 του Μάη ο Γιάννης Κώτσιρας και οι συμπαίχτες του θα προσπαθήσουν να φέρουν ξανά τον Παναθηναϊκό στους τίτλους 8 ολόκληρα χρόνια μετά από την τελευταία φορά που τριφύλλι σήκωσε τρόπαιο και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο (ΟΑΚΑ), με τον ίδιο αντίπαλο (ΠΑΟΚ), για τον ίδιο θεσμό (Κύπελλο Ελλάδος) σε αυτά τα παράξενα παιχνίδια που παίζει η ποδοσφαιρική μοίρα.

Άραγε ποιος θα μπορούσε να φανταστεί εκείνο το βροχερό βράδυ της 10ης Φεβρουαρίου όταν ο Παναρκαδικός για το Κύπελλο Αρκαδίας κέρδιζε με 2-3 την Δόξα Μεγαλόπολης στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» πως ο Γιάννης Κώτσιρας έξι χρόνια αργότερα θα έφτανε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας μας.

Ο Γιάννης Κώτσιρας έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Αρκαδίας με την φανέλα του Παναρκαδικού κόντρα στην ομάδα της πόλης του της Μεγαλόπολης το 2016 μπαίνοντας ως αλλαγή τότε στον αγωνιστικό χώρα και φιλοδοξεί τώρα να γίνει και Κυπελλούχος Ελλάδος με ένα άλλο τριφύλλι αυτό του Παναθηναϊκού.

Από εκείνον τον τελικό του 2016 για το Κύπελλο Αρκαδίας έως και τώρα στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς του 2022 έχουν συμβεί πολλά με τον Γιάννη Κώτσιρα να κάνει το δικό του ονειρικό ποδοσφαιρικό ταξίδι από τον Παναρκαδικό και την Γ’ Εθνική στον Αστέρα Τρίπολης και την Super League και από εκεί στον Παναθηναϊκό σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας μας.

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος  της 21ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ υπάρχει ακόμα ένα παιδί από τον νομό μας ο οποίος μπορεί να μην έχει κερδίσει ποτέ του Κύπελλο Αρκαδίας έχει όμως και αυτός την δική του θέση στο μυαλό και την ψυχή των Αρκάδων φιλάθλων και μιλάμε προφανώς για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού Δημήτρη Κουρμπέλη.

Μακάρι σε λίγες εβδομάδες να δούμε τον Γιάννη και τον Δημήτρη Κυπελλούχους Ελλάδος και να γίνουν οι δύο πρώτοι Αρκάδες που κατακτούν το βαρύτιμο αυτό τρόπαιο και να γράψουν ιστορία.

Ειδήσεις: 
Video: 

Δόξα - Παναρκαδικός Τελικός Κυπέλλου Αρκαδίας 2015-2016


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.