Η ιστορία της ορειβασίας στην Αρκαδία μέσα από φωτογραφίες (photos+video)

Η ιστορία της ορειβασίας στην Αρκαδία μέσα από φωτογραφίες (photos+video)

Δεκέμβριος 10, 2014 - 21:18
9 σχόλια

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων το απόγευμα της Τετάρτης 10 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα «Η Ιστορία της ορειβασίας στην Αρκαδία, μέσα από το φωτογραφικό αρχείο του παλαίμαχου Τριπολιτσιώτη ορειβάτη Γιάννη Πετρόπουλου».

Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν στα εντευκτήρια του ΣΑΟΟ την πρώτη κιόλας ημέρα της έκθεσης να δουν το πολύ ωραίο φωτογραφικό αρχείο του κ. Πετρόπουλου που έφερε πολύ ωραίες αναμνήσεις.

Το υλικό της έκθεσης θα παραμείνει επισκέψιμο για το κοινό έως και την Παρασκευή 12/12/2014.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Η Ιστορία της ορειβασίας στην Αρκαδία


9 Σχόλια

Τι έγινε? Ο κυρ.Γιάννης τόσες δεκαετίες στον Ορειβατικο Τρίπολης πήρε το αρχείο του να το εκθέσει σε άλλο σωματείο?Θα πρέπει η κατάσταση μεσα στον Ορειβατικό Τριπολης να έχει φτάσει στο απροχωρητο.Τόσα διαβάζουμε οτι γίνονται..

Καλύτερα που έφυγε ο κυρ Γιάννης και ηρέμησε ο ΕΟΣ. Να πάει να ανακατώσει και τους άλλους.

Τόσες δεκαετίες μέλος ο Πετροπουλος ήταν καλός και προσφερε (φαίνεται απο τις φωτό)και τωρα που βγήκε στην γενικη συνελέυση και έκανε καταγγελίες , θεωρήθηκε οτι ανακατωνει τα πράγματα?Μαλλον καποιοι φοβούνται απο τις καταγγελίες που έγιναν .Εδώ που τα λέμε πράγματα στο ΣΑΟΟ είναι πολυ καλυτεροα απο ότι στον εος .Ο εος στις εκδρομές του μαζευει με το ζορι 15-20 άτομα , ενώ ο σαοο γεμίζει για πλάκα 3 λεωφορεία με 150 άτομα.

κρα-κρα, θα είσαι από τα *** που έδιωξε to νέο ΔΣ του ΕΟΣ. Δυστυχώς όμως ο ΣΑΟΟ δεν έχει χιονοδρομικό και καταφύγιο για να φάτε κανα ξεροκόμματο. ***

Τα τελευταια χρονια σε αυτον τον ΕΟΣ ειδαμε τοσες καταγγελιες. Για να μην βγει κανενας να τις διαψευσει σημαινει οτι ειναι αληθεια. Παρα το οτι εφυγαν καποιοι απο το παλαιο ΔΣ συνεχιζουν καποιοι ακομα σα να μην εχει συμβει τιποτα. Ολοι αυτοι που συνεχισαν απο το παλαιο ΔΣ στο νεο κρατανε ενα συλλογο χαμενο μεσα σε καταγγελιες και πολα ερωτηματικα. Στο τελος ολοι θα κριθουν εκ του αποτελεσματος με εναν ΣΑΟΟ γεματο κοσμο και εναν ΕΟΣ χωρις καθολου κοσμο, με κλειστο καταφυγιο και το κυριοτερο με πολυ ρετσινια επανω του. O κυριος Πετροπουλος ειναι απο τους ιδρυτες της ορειβασιας και της χιονοδρομιας στην πολη μας μακαρι να προσφερουν τα μισα απο οσα προσφερε ολοι αυτοι που τον ζηλευουν.

Σε συνεργασία με τον κύριο Πετρόπουλο και απο το φωτογραφικό του υλικό μάθαμε την ιστορία της ορειβασίας. Εσείς απο τον ΕΟΣ Τρίπολης γιατί δεν το κάνατε πιο πριν και κόπτεσθε και λασπολογείτε ;

Του πανε πολυ κοντρα του Πετροπουλου απο τον ΕΟΣ και γενικα ο ΕΟΣ εχει πολλες κοντρες με πολλους. Μου φαινεται πως έτσι και τρελαθει ο τυπος και παει σε κανα Eισαγγελεα και σε κανα ΣΔΟΕ θα χασουν τον υπνο τους μερικοι μερικοι , εαν δεν τον εχουν χασει ηδη.

Οι σύλλογοι πρέπει να λειτουργούν χωρίς προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες και πάντα με γνώμονα την προσφορά ,την αποτελεσματικότητα και την συνέπεια.Στην περιπτωση του ΕΟΣ Τριπολης δεν ισχύουν τα παραπάνω. Στο συγκεκριμένο ρεπορταζ του πορταλ ,μέλη του ΕΟΣ επιτίθονται σχολίαζοντας επι προσωπικού ,παραβλέποντας την αξία ,το μεράκι και την προσπάθεια κάποιου(δεν έχει σημασία το ονομα του) που έστησε μια τοσο σοβαρή έκθεση με τόσο σπάνιο υλικό.Κύριοι ,στους σύλλογους οι άνθρωποι πρέπει να κρίνονται αντικειμενικά απο την προσφορά και το έργο τους και οχι υποκειμενικά απο το ποιός συμπαθεί ποιόν ή απο το ποιός έχει όφελος απο ποιόν...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.