Τατούλης
symvolo

Η διαβεβαίωση Άδωνι Γεωργιάδη στον Νίκα για χρηματοδότηση 5 εκατ. ευρώ

Η διαβεβαίωση Άδωνι Γεωργιάδη στον Νίκα για χρηματοδότηση 5 εκατ. ευρώ

Οκτώβριος 09, 2019 - 20:00
0 σχόλια

Διαβεβαίωση από τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη ότι το υπουργείο θα χρηματοδοτήσει με 5.000.000 ευρώ την κατασκευή κόμβου στην περιοχή του Ρωμανού, στη Μεσσηνία, έλαβε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Η διαβεβαίωση δόθηκε από τον υπουργό στον περιφερειάρχη κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα Τρίτη, στο περιθώριο σχετικής σύσκεψης του Π. Νίκα με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο εν λόγω κόμβος, στο σημείο συμβολής του δρόμου από Σουληνάρι με τον δρόμο από Γαργαλιάνους, κρίνεται εξαιρετικά απαραίτητος, καθώς στο εν λόγω σημείο καταγράφονται πολλά τροχαία ατυχήματα.

Ακολούθησε επικοινωνία του περιφερειάρχη με τον Γιάννη Καρνέση, γενικό διευθυντή συγκοινωνιακών υποδομών της Γ.Γ. Υποδομών, για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί, προκειμένου να προχωρήσει η πιο πάνω χρηματοδότηση.

Σε ανάλογη σύσκεψη, τέλος, δόθηκαν οδηγίες προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες που αφορούν το έργο παράκαμψης της Γιάλοβας.

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.