Η διάθεση των εισιτηρίων για Παναθηναϊκό

Η διάθεση των εισιτηρίων για Παναθηναϊκό

Δεκέμβριος 06, 2010 - 22:20
11 σχόλια

Εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα της 14ης Αγωνιστικής με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010, θα προπωλούνται από:

α) Το εκδοτήριο της Πλατείας Πετρινού : 11.00 π.μ. - 6.00 μ.μ. από την Τρίτη 7/12/2010 έως και το Σάββατο 11/12/2010. β) Την Μπουτίκ της ΠΑΕ: 10.00 π.μ. – 5.00 μ.μ. από την Τετάρτη 8/12/2010 έως και την Παρασκευή 10/12/2010. γ) Στο εκδοτήριο της Θύρας 2 του γηπέδου: το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010 από τις 11.00πμ έως τις 6.00μμ. Τα εισιτήρια σε όλες της θύρες κοστίζουν 25€. Στη Θύρα 2 Τμήμα Α εκδίδονται και παιδικά/φοιτητικά/στρατιωτικά εισιτήρια με αξία 10€. Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου. Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα. Σε κάθε ταυτότητα μπορούν να εκδοθεί έως ένα (1) εισιτήριο. Ώρα έναρξης αγώνα : 7.30 μ.μ. την Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010 Ώρα ανοίγματος Θυρών : 5.30 μ.μ.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Sto ιδιο έργο θεατές...τυπικές ανακοινώσεις και στο γήπεδο θα είναι 5000 φίλοι του ΠΑΟ

και παλι θα υπαιτιοι θα ειναι οι Τριπολιτσιώτες!!!Α ρε δουλεμα που μας ριχνουν οι Αφοι

Ο Αστέρας δε μπόρεσε να φτιάξει ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ οπαδούς πλήν ελαχίστων ρομαντικών. Όλοι στο γήπεδο θα είναι παναθηναικοί και ολυμπιακοί-αεκτζήδες που θέλουν απλά να χάσει ο Παναθηναικός. Όλα τα άλλα είναι παραμυθάκια για παιδιά..

Εγώ δηλαδή που είμαι Παναθηναικός δε δικαιούμαι να υποστηρίξω την πόλη μου? Αν είναι δυνατόν ρε φίλε.. έλεος!!!

Ηδη ακούγεται ότι μεγάλωσαν τη θύρα πίσω απο το τέρμα που χωράει 2000 κόσμο για να ερθουν παναθηναικοι και να μην γινουν επεισοδεια.Ο Αστέρας θα δώσει εισιτήρια. ΄λλωστε ο Μπάκος μιλάει με τον Πατέρα.

ΟΣΟ ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΡΟΘΡΥΛΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

τα φοιτητικα επειδη δεν καταλαβα θα βγουν μονο το Σαββατο?

diwkse to borovilo bako.kanei kako.o asteras einai kathari omada.sta forum tou panathinaikou apeiloun oti tha erthoun mono gia to borovilo.thimountai oloi th rizoupoli.

ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ,Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟ.ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.

Να διώξει τώρα ο Μπάκος τα αδέρφια που ζουν εις βάρος του Αστέρα!!! τους έχει γυρίσει την πλάτη όλη η πόλη!! Όλοι γνωρίζουν!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΜΠΟΡΟΘΡΥΛΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΩΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!!