Ανακοίνωση Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για τα δύο χρόνια από την δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου

Ανακοίνωση Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για τα δύο χρόνια από την δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου

Δεκέμβριος 06, 2010 - 18:59
30 σχόλια

 Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. 6 Δεκεμβρίου ημέρα πένθους για το αδικοχαμένο παιδί. Τον Αλέξανδρο που σαν σήμερα έπεσε νεκρός από τα πυρά ειδικού φρουρού της ελληνικής αστυνομίας. Δύο χρόνια μετά τη μεγαλειώδη εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008. Χιλιάδες νέοι άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα βγήκαν στους δρόμους ενάντια στην κρίση, την ανασφάλεια, τον κοινωνικό αποκλεισμό, την αστυνομοκρατία, την στοχοποίηση της νεολαίας.

Η εξέγερση ήταν, είναι, και θα παραμείνει δίκαιη, προάγγελος μελλοντικών εξελίξεων. Δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει ο λαός για να διεκδικήσει τα δικαιώματά του ενάντια στην καταπίεση και την χειραγώγηση, ενάντια στην φτώχια, την μιζέρια, την κοινωνία των πολλών ταχυτήτων, την κοινωνία των πολύ πλουσίων που ζουν σε βάρος των πολλών πολύ φτωχών.

Ο Δεκέμβρης του 2008 ήταν μια συλλογική κατάθεση ονείρων και ιδανικών μιας ολόκληρης γενιάς. Ο Δεκέμβρης δεν έδωσε απαντήσεις. Τοποθέτησε όμως πάνω από την ελληνική κοινωνία ένα τεράστιο ερώτημα που πρέπει γρήγορα να καταλάβουμε και να απαντήσουμε.

Δύο χρόνια έχουν περάσει και εμείς δεν έχουμε ξεχάσει το ανεξίτηλο χτύπημα. Η σφαίρα, μας στέρησε τον Αλέξανδρο αλλά ταυτόχρονα και τα παιδικά μας όνειρα. Μας σύστησε με τον κόσμο που θα ζήσουμε. Αλλά εμείς φωνάζουμε ότι δεν μας αρέσει αυτός ο κόσμος. Θέλουμε έναν άλλο κόσμο χωρίς βία, χωρίς πολέμους, χωρίς πλούσιους και φτωχούς. Θέλουμε έναν κόσμο με ευτυχισμένους ανθρώπους και θα παλέψουμε γι’ αυτό.

ΑΛΕΞΗ ΘΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

Πηγή.
http://neolaiapasok-arkadia.blogspot.com/

Ειδήσεις: 
Tags: 

30 Σχόλια

ενω το πασοκ και η νεα δημοκρατια ειναι υπερ της αστυνομιας,οι αλλοι εβγαλαν ανακοινωση.κανενας να μην ψηφίσει μεγάλα κόμματα.

ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΟ 2008 ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΓΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΤΑ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Το μέλλον του τόπου μας είναι η νεολαία του. Ας σταματήσουν όλοι να πληγώνουν τις νέες ψυχές.

Υποκριτές του ΠΑΣΟΚ έχετε να μας πείτε τίποτα για το "Δόγμα Χρυσοχοϊδη"; Υποκινούσατε την καταστροφή της Αθήνας για να ρίξετε τον Καραμανλή!

Ως δια μαγείας τα επεισόδια στην Αθήνα πέρυσι και φέτος σχεδόν δεν αποσχόλησαν τα δελτία ειδήσεων!

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ "ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΕΞΩΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ! ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 592 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 20% ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΟΥ 35% ΣΤΟΥς ΝΕΟΥΣ!

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ, ΕΝΟΣ ΑΘΩΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΟΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ! ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ

Ο Παπανδρέου υπέρμαχος της εξέγερσης του 2008, σήμερα έφερε μεγαλύτερη φτώχεια, μεγαλύτερο κοινωνικό αποκλεισμό, μεγαλύτερη υποταγή στα μεγάλα συμφέροντα! ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΛΕΞΗ!

kolimenoi dexioi akoma den katalabate to kako poy kanate sthn xora kai kanete senaria gia to pos xasate thn kubernisi. me tetoio mialo den tha bgeite oute meta apo 2 tetraeties pali.

ΧΑΧΑΑΧΑΧΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ PC ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ.. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ.. ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ?????

ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΜΙΚΡΟΚΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΑΘΩΟΥ ΝΕΚΡΟΥ!

ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΠΕΤΡΟΥΛΑ, ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ, ΕΞΟΡΙΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ.. ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..

και η προπαγάνδα των γαλάζιων συνεχίζεται και μέσω των σχολίων του άρθρου. ενώ δεν βγάζουν ούτε μια ανακοίνωση για την μέρα αυτή, προσπαθούν να συνδέσουν τα γεγονότα αυτά με το ΠΑΣΟΚ. πραγματικά όπως είπε και ο φίλος δεν βάζεται μυαλό. που να σας εμπιστευτεί και ο κόσμος

Είναι καλύτερο να σιωπείς παρά να κάνεις προπαγάνδα εις βάρος ενός νεκρού......

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ! ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ! ΚΟΛΑΔΕΣ & ΣΤΑΜΟΥΛΟΙ! PAMPERS! ΚΩΣΚΩΤΑΣ! ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΟΚΛΑΛΗΣ. ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΥΗΣ ΖΙΜΕΝΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ, Ο ΒΕΡΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ. ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 1999 ΚΛΠ ΚΛΠ

re pasokatzides ti lete gia labraki kai tebonera pou exete kanei to megalutero kako sth xwra mas...

Ας σεβαστούν τη μνήμη του παιδιού αυτοί που μπήκαν εδώ μέσα για να κράξουν. Καλά έκανε η Νεολαία ΠΑΣΟΚ και έβγαλε ανακοίνωση. Και η Νεολαία ΣΥΝ σε άλλο site. Το πρόβλημα είναι γιατί οι άλλοι δε βγάζετε?

Poioi na sebastoun re file? Oi dexioi? Akoma kinigane fantasmata.

Kai min xehnas oti oi dexioi efagan 2plasia se 4 xronia apo osa oi pasokoi sta 20. I retsinia k stous 2 den feugi oso kolimena k na einai merika onneditakia pou grafoun edo mesa.

Δεν πάτε καλά.. Η ανακοίνωση είναι καθαρό μήνυμα αποδοκιμασίας ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΩΡΑ και τσακώνεστε απο κάτω αν έπρεπε να βγεί ανακοίνωση? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ!

ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ" ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ! ΦΤΑΝΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ 85 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!

ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ; ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ 35%; ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ; ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ ΚΛΠ;

Δε νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος να διαφωνεί με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης. Στο Νεολαία ΠΑΣΟΚ κολλήσατε κάποιοι. Κοιτάζετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.

OΛΗ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ.

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Τατούλης, στο ψηφοδέλτιό του στην Λακωνία είχε αυτόν που μάζευε χρήματα για τον δολοφόνο του Αλέξη!!! Τότε που ήταν η ευαισθησία σας υποκριτές;;;

Ποιός σας είπε πως η Ν.ΠΑΣΟΚ συμφωνεί με την οικονομική πολιτική? Ποιός σας είπε πως η Ν.ΠΑΣΟΚ διαφωνεί με τις κινητοποιήσεις? Η Ν.ΠΑΣΟΚ δεν λογοδοτεί στο κόμμα όπως κάποιοι άλλοι.. Μάθετε πρώτα τις θέσεις της Ν.ΠΑΣΟΚ και μετά κάντε κριτική.

Ασφαλώς και πρέπει να αγωνιστούν. Ξεκάθαρη είναι η θέση μας την οποία μπορείς να διαπιστώσεις και μέσα από την ανακοίνωση.

Ποίος σου είπε πως η Ν.ΠΑΣΟΚ συμφωνεί με την παρούσα οικονομική πολιτική? Μάθε πρώτα πως η Ν.ΠΑΣΟΚ είναι η μοναδική πολιτική νεολαία που έχει διαφωνήσει ανοιχτά με τις επιλογές του κόμματος της και μετά κάνε μας "κριτική"

Η ανακοινωση ειναι πολιτικο κειμενο διαμαρτυριας, οποιος μπηκε στον κοπο να το διαβασει το καταλαβε. Βγαλτε λιγο τα γαλαζοκοκκινα γυαλια και ξαναδιαβαστε την.