Χριστουγεννιάτικο bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Τρίπολη (pics,vid)

Χριστουγεννιάτικο bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Τρίπολη (pics,vid)

Δεκέμβριος 18, 2018 - 13:28
0 σχόλια

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος τα Χριστούγεννα, διοργανώνει bazaars σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου όλοι να στηρίξουν το δύσκολο έργο που επιτελεί σε δύσκολους καιρούς.

Στην Τρίπολη το bazaar του Χαμόγελου άνοιξε τις πύλες του την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου θα βρίσκεται και αύριο, από τις 09:00 έως της 15:00 και έτσι μικροί και μεγάλοι μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και στην οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Εκεί, θα βρείτε γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη.

Στην κάμερα του Arcadia Portal μίλησε ο κ. Νικήτας Δημήτρουλας, υπεύθυνος στην Τρίπολη. Όπως υπογράμμισε, το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται το bazaar στην πλατεία Άρεως, από τις 11:00 ως τις 14:00 και από τις 17:30 ως τις 20:00, όπου θα υπάρχει και παράσταση θεάτρου κούκλας.

Ο κόσμος αγκαλιάζει την προσπάθεια και στην Αρκαδία, δίνοντας χαρά στα παιδιά. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, οι Αρκάδες πάντοτε μας αγκαλιάζουν. Μέσα σε μια πενταετία, οι ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών έχουν διπλασιαστεί και χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων.

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα χριστουγεννιάτικα bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού στο e-shop: http://bit.ly/XristougennaXamogelo ή να επικοινωνήσετε 210-7647760.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Χριστουγεννιάτικο bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.