Αστυνομικοί Αρκαδίας: Παίρνουν τα αναδρομικά, αλλά όχι καινούρια αλεξίσφαιρα (vid)

Αστυνομικοί Αρκαδίας: Παίρνουν τα αναδρομικά, αλλά όχι καινούρια αλεξίσφαιρα (vid)

Δεκέμβριος 18, 2018 - 13:04
1 σχόλια

Για την επιστροφή των αναδρομικών μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας κ. Γεώργιος Οικονομόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

Οι αστυνομικοί διεκδίκησαν και κέρδισαν την επιστροφή των αναδρομικών τους, τα οποία παράνομα κρατούνταν όπως ανέφερε ο κ. Οικονομόπουλος, ενώ καμία θετική εξέλιξη δεν υπήρξε σε ό,τι αφορά την αποκατάσταση του μισθού τους, που έχει υποστεί περικοπές από το 2012.

Από την άλλη πλευρά, χωρίς αναδρομικά έμειναν 4.609 άτομα από το αστυνομικό προσωπικό. Πρόκειται κυρίως για ειδικούς φρουρούς καθώς και για αστυφύλακες - υπαρχιφύλακες που προέρχονται από τους ειδικούς φρουρούς.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τη βελτίωση των συνθηκών και την αντικατάσταση του παλαιωμένου εξοπλισμού, ο κ. Οικονομόπουλος τόνισε ότι δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη. Τα αλεξίσφαιρα έχουν λήξει και δεν έχουν αντικατασταθεί, ενώ επίσης τα οχήματα δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι κάτι θα γίνει

Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης μίλησε για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν ενόψει των εορτών. Η πρώτη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην «Πεινακοθήκη» στις 21 Δεκεμβρίου στις 18:00, ενώ στις 28 Δεκεμβρίου θα γίνει φιλικός, φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ του ΑΤ Τρίπολης και των ΑΤ Μεγαλόπολης και στην Πυροσβεστική της Μεγαλόπολης.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Eπιστροφή των αναδρομικών για τους Αστυνομικούς της Αρκαδίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.