Χρήστος Στάικος: Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας είναι δίπλα στα ανοιχτά μέτωπα της κοινωνίας (vid)

Χρήστος Στάικος: Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας είναι δίπλα στα ανοιχτά μέτωπα της κοινωνίας (vid)

Νοέμβριος 30, 2021 - 14:24
4 σχόλια

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας κ. Χρήστος Στάικος την Τρίτη 30 Νοεμβρίου.

Αρχικά ο κ. Στάικος έστειλε το δικό του μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό, αναφέροντας «εμβολιαζόμαστε – είμαστε θετικοί στη ζωή» που είναι και η καμπάνια το κόμματος.

Πρέπει να συνεργαστούμε πόρτα – πόρτα, όλοι στην αυτοδιοίκηση, όλοι οι φορείς, για να ενισχύσουμε τη χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη στην Αρκαδία, ανέφερε καταγγέλλοντας την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας στην διαχείριση της πανδημίας.

Οι πολίτες νιώθουν ανασφάλεια και αγωνία για την επόμενη μέρα και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια της κοινωνίας

Η ατζέντα του κ. Στάικου περιλάμβανε τα θέματα της ενέργειας και της ΔΕΗ, των πυρόπληκτων της Γορτυνίας και της Μεγαλόπολης, της απολιγνιτοποίησης του υποστελεχωμένου ΕΣΥ και φυσικά της ακρίβειας.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αντιμετωπίζει τα θέματα της ακρίβειας ως ένα φυσικό φαινόμενο

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται στα ανοιχτά μέτωπα της κοινωνίας, όπως στους παραγωγούς και τους εμπόρους στις λαϊκές αγορές, στους επιχειρηματίες που πλήττονται από την πανδημία και στα προσφυγόπαιδα της Τρίπολης και στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν με ευθύνη του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και αφορούν το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ.

Η μεταλιγνιτική εποχή δεν έλειψε από την ατζέντα του συντονιστή, ο οποίος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε διαβούλευση με την κοινωνία, κάνοντας προτάσεις, έτσι ώστε να υπάρχει επάρκεια ανεφοδιασμού και μια μετάβαση που να εξασφαλίζει θέσεις εργασίας.

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο κ. Στάικος μίλησε για το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις 24 – 27 Φεβρουαρίου 2022.

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να γίνει ο νέος ΣΥΡΙΖΑ της εποχής μας, ένα σύγχρονο αριστερό προοδευτικό, οικολογικό κόμμα που μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες προκλήσεις και όποτε γίνουν εκλογές, να βγει πρώτο κόμμα

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνέντευξη για τον συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Aρκαδίας κ. Χρήστο Στάικο


4 Σχόλια

Αυτό με το σηκωμένο δεξί φρύδι πρέπει να το κοιτάξεις Χρήστο. Όταν το διορθώσεις, θα προσγειωθείς κιόλας

όλα καλά Χρηστάκο, μπράβο παιδί μου! αν μάλιστα είσασταν και μια στάλα αριστεροί, τι ωραία που θα ήταν όλα

Ότι του λένε λέει... Τι να πει κ αυτό το μικρό αβουλο πλασμα με τους προδότες που εμπλεξε.. δε φταίει το παιδι..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.