Το χρίσμα,τα «τρελά νερά» και οι διακοσμητικοί

Το χρίσμα,τα «τρελά νερά» και οι διακοσμητικοί

Μάιος 26, 2017 - 07:35
1 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Μουλιάσατε για τα καλά εδώ στην εξωτική και μαγευτική Τρίπολη; Αν προσευχηθήκατε, πάντως, στη λιτανεία να σταματήσει η βροχή, τσάμπα κόπος.

Διότι, καλοί μου φίλοι, γιατί να μας κάνουν το χατίρι οι Άγιοι με αυτά που είδαν στην πομπή;

Αντί για κατεβασμένα κεφάλια εν περισυλλογή και ψιθύρισμα των ψαλμών... «χαίρω πολύ, Χαιρόπουλος, Χαιρέτης, Χαιρετόπουλος»! Πιο διακριτικά, πιο σεμνά, μεγάλοι πολιτικοί μας παράγοντες, που νομίζετε ότι κυβερνάτε το Σύμπαν και χαιρετούσατε σαν τη Βασίλισσα της Αγγλίας!

Σε πομπή λιτανείας είστε, και δεν λιτανεύουν εσάς!

Επίσης, καλό θα ήταν να πηγαίνατε και στη λειτουργία το πρωί! Καλά τα είπε ο Σεβασμιώτατος: Για τα ψηφαλάκια τρέχετε αξημέρωτα, αλλά όταν πρόκειται για εκκλησία... γλυκός ο ύπνος την αυγή! Κανείς και στην αρτοκλασία από το σύλλογο που την πραγματοποίησε, ούτε ένας!

Μπορείτε να συνεννοείστε, βρε παιδιά, να πηγαίνετε εκ περιτροπής. Αν και, στο κάτω-κάτω, τι κάνετε όλη μέρα, δεν μπορώ να καταλάβω!..

Πάντως τα πηγαδάκια είχαν την τιμητική τους... Σε κεντρικό καφέ, φιλαράκια μου, μετά τη λιτανεία ,Πρόεδρος,δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι έπιασαν «καλή»  κουβέντα, με τον Πετράν να κάθεται στην κεφαλή του τραπεζιού και να προΐσταται!

Τώρα  στην αποφορά των σκουπιδιών. Τόση φαγωμάρα και τέτοιος πόλεμος, σου λέει, δεν εξηγείται για τις χωματερές και τα περιεχόμενά τους!

Η φαγωμάρα μεταξύ του «πολλά βαρύ και όχι» της Αργολίδας με την Περιφέρεια μάλλον έχουν άλλη αιτία. Διότι ο Πράσινος αντιπεριφερειάρχης της Αργολίδας  όπου σταθεί και όπου βρεθεί, δηλώνει υποψήφιος δήμαρχος!

Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ως δήμαρχος, πάντως ως αιρετός εκεί που είναι τώρα, ανακατεύει τα πράγματα και κάνει κακό!

Μας είχες λείψει, καλέ! Αλλά ευτυχώς υπάρχει αυτό το υπέροχο μουσείο στη Δημητσάνα και εμφανίζεσαι πού και πού! Δήμαρχε, με την περίπτωσή σου νομίζουμε ότι ο ρόλος του δημάρχου είναι διακοσμητικός!

Σαν τον δήμαρχο στη Μεγαλόπολη. Άλλο διακοσμητικό στοιχείο εκεί!

Μιας και πιάσαμε τους δημάρχους, σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται όλοι με το τι τελικά θα περιλαμβάνει ο νέος «Καλλικράτης»… Αυτοί οι σταυροί, άτιμο πράγμα, ρε παιδί μου… Τρομάζουν ακόμα και τους δυνατούς με αποτέλεσμα να έχουμε απώλειες σε ψηφοδέλτια. Αν και είναι λίγο νωρίς, η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει... Φωτιά στα μπατζάκια μας!

Ποιοι θα είναι αυτοί που θα αποσυρθούν και θα συνεχίζουν ανενόχλητοι το λειτούργημα;

Ο εκ δεξιών ορμώμενος από ΔΕΥΑΤ πλευρά, το όνομά του παίζει για το γαλάζιο χρίσμα ή θέλουν να παίζει όπως ακούγεται. Θα υπάρξει διάσπαση τελικά;

Τι άλλο θα ακούσω;! Μεταγραφές από Περιφέρεια; Ή τα «τρελά νερά» έφυγαν από την Χαλκίδα και ήρθαν στην Τρίπολη;

Από υποψήφιος δήμαρχος για αντιπεριφερειάρχης ή στο τέλος θα τον εκλέξουν βουλευτή;;;

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Όπως και νά'ναι το εκλογικό σύστημα στις εκλογές του 2019 πάντως, τη νυν δημοτική αρχή δεν θα πρέπει να την απασχολεί και ιδιαίτερα, αφού δεν πρόκειται να ξαναδεί δημαρχιακό θώκο ούτε στον αιώνα τον άπαντα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.