Χρ. Στάικος: Να γυρίσει την πλάτη ο ελληνικός λαός σε Καραμανλή - Σαμαρά - Μητσοτάκη

Χρ. Στάικος: Να γυρίσει την πλάτη ο ελληνικός λαός σε Καραμανλή - Σαμαρά - Μητσοτάκη

Ιούνιος 27, 2019 - 17:41
8 σχόλια

Να γυρίσει την πλάτη του σε Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη καλεί ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία Χρήστος Στάικος τον ελληνικό λαό με ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κ. Στάικος διατυπώνει τη θέση του, με αφορμή την ομιλία του Κώστα Καραμανλή, πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, χθες στο Βελλίδειο στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, για τον πρώην πρωθυπουργό λέει ότι ύστερα από δέκα χρόνια «αμίλητου νερού», αυτό που βγήκε να πει, ήταν να σταθούν οι Έλληνες στο πλευρό του Μητσοτάκη. Η ανάρτησή του αναφέρει:

Ο Κ. Καραμανλής έκανε την πρώτη δημόσια πολιτική παρέμβαση του μετά από δέκα χρόνια.

Ναι, ο Καραμανλής, των κρυφών ελλειμμάτων και της υπερδιόγκωσης του χρέους της χώρας.

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια “αμίλητου νερού” αυτό που βγήκε να πει στον ελληνικό λαό είναι πως μας καλεί όλους να σταθούμε στο πλευρό του Κυριάκου για την Ελλάδα και τα παιδιά μας.

Παρόμοιο κάλεσμα έκανε πρόσφατα και ο Αντώνης Σαμαράς.

Κι εγώ σκέφτομαι και λέω πως, ακριβώς, για την Ελλάδα και για τα παιδιά μας είναι που πρέπει ο λαός να γυρίσει την πλάτη και στον Κώστα Καραμανλή και στον Αντώνη Σαμαρά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 


8 Σχόλια

Πας φιρι φιρι να ξανασυναντηθεις με τον Κυρανακη

ΦΙΛΕ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΜΟΙΛΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΑΝΑΚΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;

Πήγαινε να πιάσεις καμία δουλειά στο δημόσιο να κολλήσεις κανένα ένσημο και μετά έλα να μας πεις για τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας. Φτάνει πια με τα παιδιά του κομματικού σωλήνα. Επίσης μάθε ότι δεν είναι πολιτικό προσόν να έχεις ανοιχτά μάτια. Από ουσία τίποτα.

Κατ αργήσανε το ΕΚΑΣ, μειώσανε τις επικουρικές, πουλήσανε τα αεροδρόμια, ιδιωτικοποιούν την ΔΕΗ με πρώτα τα εργοστ. στη Μεγ/λη κ.λ.π. πουλήσανε τα τρένα για ψίχουλα, υποθήκευσαν την δημόσια περιουσία για 99 χρόνια, δημιούργησαν το υπερταμείο, έβαλαν την χώρα σε επιτροπεία μέχρι το 2060, έχει φθάσει η φορολογία στις παραγ. τάξεις 81% χωρίς τον ΕΝΦΙΑ, έχει γίνει ο επαναπολ. των συντάξεων των παλιών συνταξιούχων από το Γενάρη του 2019 και δεν τον ανακοινώνουν, κ.λ.π,κ.λ.π. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.