«Κτίσε ένα μέτρο τοίχο κι εσύ» στη Νεστάνη

«Κτίσε ένα μέτρο τοίχο κι εσύ» στη Νεστάνη

Ιούνιος 27, 2019 - 18:28
1 σχόλια

Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα στον λογαριασμό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης καλεί τους κατοίκους και τους φίλους του χωριού να συνεισφέρουν στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να ολοκληρωθεί το έργο ανάπλασης της εισόδου του χωριού. Με σύνθημα «Κτίσε ένα μέτρο τοίχο κι εσύ», τα μέλη του συλλόγου ζητούν οι ιδιώτες να λάβουν την πρωτοβουλία και να αποπερατωθεί το έργο που έχει ξεκινήσει.

Η ανάρτηση αναφέρει:

Κτίσε ένα μέτρο τοίχο & εσύ

Με στόχο να ολοκληρώσουμε το έργο ανάπλασης της εισόδου του χωριού μας , ζητούμε την συμμετοχή όλων σας για την αποπεράτωση του έργου μας .
Με 100 € κτίζουμε περισσότερο από ένα μέτρο . 
Γίνε και εσύ συμμέτοχος με όσα μέτρα μπορείς .
Μας υπολείπονται 200 μέτρα για να χαρούμε και να απολαύσουμε ένα από τα ομορφότερα έργα της Νεστάνης.

Δείτε ΕΔΩ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

πολυ ωραια πρωτοβουλια μακαρι να ακολουθουσαν και αλλα χωρια,να φυγει η μιζερια που συναντας στις εισοδους ομορφων χωριων,αν και αυτα ειναι εργα των Δημων.Οσα χωρια δεν μπορουν να κανουν μαντρες ας καθαρισουν ο καθενας τα χορταρια μπροστα απο το σπιτι του και αυτο θα δωσει μια ομορφια στο χωριο στην γειτονια .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.