Χωρίς απόφαση για την Ελλάδα έληξε το Eurogroup

Χωρίς απόφαση για την Ελλάδα έληξε το Eurogroup

Ιούλιος 01, 2015 - 20:00
5 σχόλια

Όπως ήταν αναμενόμενο -ο Ντάισελμπλουμ, η Μέρκελ και ο Γιουνκέρ το είχαν πει ξεκάθαρα αλλά και ο ίδιος ο Τσίπρας το άφησε να εννοηθεί στο διάγγελμά του- δεν υπήρξε απόφαση για την Ελλάδα στο Eurogroup που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο την Τετάρτη 1 Ιουλίου, όπως είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Σημειωτέον ότι η τηλεδιάσκεψη διήρκεσε μόλις 15 λεπτά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γ. Ντάισελμπλουμ είχε δηλώσει ότι όσο η ελληνική κυβέρνηση δηλώνει υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα δεν θα υπάρξει καμία απόφαση.

Την ενόχλησή του για τη νέα προτροπή Τσίπρα προς τους πολίτες να υποστηρίξουν το ''όχι'' στο δημοψήφισμα υπονόησε και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ: «Δεν θα βοηθήσουμε τους Έλληνες ενάντια στη θέλησή τους, ας περιμένουμε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος».


5 Σχόλια

Ψιλοάσχετο αλλά μπορεί κανείς να εκτιμήσει την επιρροή της περιφοράς και λατρείας των λειψάνων, που επιφύλαξε η ελληνική Κυβέρνηση σε σχέση με το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.