Γ.Μπόζος: Αποχώρησε ο Δήμαρχος όχι η πρόταση του! (video)

Γ.Μπόζος: Αποχώρησε ο Δήμαρχος όχι η πρόταση του! (video)

Ιούνιος 07, 2011 - 02:35
2 σχόλια

- κάλεσε το σώμα σε ψηφοφορία ωστόσο οι σύμβουλοι δεν εννοούσαν να πάψουν τις τοποθετήσεις χωρίς μάλιστα να έχουν το λόγο!

  Αμέσως μετά την αποχώρηση του Δημάρχου από την αίθουσα ο Πρόεδρος προσπάθησε να οδηγήσει το σώμα σε ψηφοφορία ώστε να ληφθεί απόφαση και το θέμα να λήξει. Διαφορετική άποψη ωστόσο είχαν οι παρατάξεις της μειοψηφίας θεωρώντας πως η πρόταση προς ψήφιση ήταν μια, δηλαδή αυτή του κυρίου Παυλή. «Αποχώρησε ο Δήμαρχος όχι και η πρόταση του» 

ενημέρωσε ο Γιάννης Μπόζος ο οποίος σε μια ακόμα ύστατη προσπάθεια επιχείρησε νε περάσει σε ψηφοφορία. Η διακοπή από πλευράς Κώστα Γεωργακόπουλου ήταν για να θέσει και εκείνος πρόταση η οποία ως αποδείχτηκε μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης ήταν ίδια με την πρόταση της παράταξης Παυλή… Οι σύμβουλοι λαλίστατοι αναλώθηκαν σε μια προσπάθεια να πείσει ο ένας τον άλλον αναγκάζοντας τον πρόεδρο να λάβει θέση, να προχωρήσει σε τοποθέτηση και σε απλά ελληνικά να εξηγήσει πως δεν χρειάζεται κανείς να πείσει κανέναν παρά μονάχα να προχωρήσουν σε ψηφοφορία εκεί όπου ο καθένας θα εκφραστεί ανάλογα…

 

Χ.Τ
 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/_el-ea4Pmpw


2 Σχόλια

Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΕΛΑΕΙ....ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ ΚΑΙ ΛΑΚΑΕΙ....

Θα περίμενα ο κύριος Σμυρνιώτης να αντιμετωπίζει με περισσότερη συνέπια κάποια πράγματα δίνοντας την ανάλογη προσοχή σε θέματα που αφορούν μια κοινωνία 45.000 και πλέον ανθρώπων και έχουν να κάνουν με την διαχείριση χρημάτων που προέρχονται απ αυτή μέσω εισπρακτικών μέτρων που χωρίς να ρωτηθούν τους επιβάλλει η εκάστοτε Δημοτική Αρχή. Κ Σμυρνιώτη, είστε στη θέση αυτή με ΕΝΤΟΛΗ AYTOΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΣ να είστε παρόν. Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέτετε την προλόγιση ενός βιβλίου, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ από θέματα που αφορούν τον κόσμο του Δήμου Τρίπολης..