Γλίτωσε το κάζο και προκρίθηκε... Αστέρας - Πλατανιάς 3-2

Γλίτωσε το κάζο και προκρίθηκε... Αστέρας - Πλατανιάς 3-2

Δεκέμβριος 04, 2019 - 17:42
1 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε με την φωτιά αλλά δεν κάηκε και μετά το 3-2 σε ένα παιχνίδι που πήγε στην παράταση πήρε αγχωτική πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος επί του Πλατανιά.

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε δύο φορές μία στην κανονική διάρκεια στο 14' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα στο 14' και μία στο 103' αλλά η αρκαδική ομάδα με δύο τέρματα του Ματίας Ιγκλέσιας στο πρώτο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης και στο 112' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος πήρε την πρόκριση και ουσιαστικά γλίτωσε από ένα ιστορικό κάζο και από έναν αποκλεισμό σοκ με τον Λουίζ Φερνάντεζ να βάζει μάλσιτα επίλογο με νίκη στις καθυστερήσεις της παράτασης.

Έπειτα από ένα ανίερο πρώτο μέρος όπου δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μία τελική μπροστά από την εστία του Πλατανιά ο Αστέρας Τρίπολης όχι απλώς βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά θα μπορούσε να έχει δεχθεί και δεύτερο τέρμα με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν μια ανάσα από αυτό και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ έκανε τριπλή αλλαγή στην αναπαυλα (πέρασαν Κώτσιρας-Λουίζ Φερνάντεζ-Καπίγια) με τους κιτρινομπλέ να ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοση τους, να χάνουν πολλές ευκαιρίες, να πιέζουν έχοντας και δοκάρι με τον Σουάρεθ χωρίς όμως να βρουν γκολ.

Στην παράταση και πάλι το παιχνίδι ήταν θρίλερ με τον Αστέρα Τρίπολης να ισοφαρίζει, τον Πλατανιά να παίρνει ξανά το προβάδισμα πρόκρισης αλλά στο τέλος με δύο γκολ να γίνεται το 3-2 χάρης στην ποιότητα και την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Μεγάλο παιχνίδι από τους αρχηγούς Ιγκλέσιας και Κώτσιρα με τον Αστέρα Τρίπολης να χάνει ξανά πολλές ευκαιρίες, να πετάει στα σκουπίδια ένα ημίχρονο και να κάνει και αρκετά λάθη στον αμυντικό τομέα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μιχαήλ, Παναγιώτου(46΄ Κώτσιρας), Σουάρεθ, Πασαλίδης, Μουνάφο(103΄Φερνάντεθ), Ιγκλέσιας, Αντζουλάς(46΄ Καπίγια), Μπελόκ, Χαουρέγκι, Κρέσπι (46΄Φερνάντεθ), Μαρτίνεθ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Πουρζιτίδης, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Κωστίκος (61΄Νίλι), Παπουτσογιαννόπουλος (86΄Μπιανκόνι), Ντος Σάντος, Λουκίνας, Αμπντούλ Ραχμαν, Σμυρλάκης (81΄Ταρίκ).

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.