Γιώργος Λαγός: Είμαστε μια σταθερή δύναμη και μπορούμε να πάμε τον Δήμο μπροστά (vid)

Γιώργος Λαγός: Είμαστε μια σταθερή δύναμη και μπορούμε να πάμε τον Δήμο μπροστά (vid)

Μάιος 07, 2019 - 14:13
22 σχόλια

Υποψήφιος με τον Κώστα Τζιούμη ο Γιώργος Λαγός

Για θέματα ανάπτυξης μιλήσαμε με τον κ. Γιώργο Λαγό υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη «Τρίπολη Αύριο» στη συνέντευξη που παραχώρησε λίγες μέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο κ. Λαγός, έμπειρος στα αυτοδιοικητικά του Δήμου Τρίπολης, καθώς έχει διατελέσει σε προηγούμενες διοικήσεις αντιδήμαρχος Τρίπολης, πρόεδρος ΚΑΠΗ, πρόεδρος ΔΑΚ και δημοτικός σύμβουλος επί 12ετίας, αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν προκειμένου να έρθει η ανάπτυξη στον δήμο της Τρίπολης. Ο κ. Λαγός φάνηκε ιδιαίτερα αιχμηρός για λάθη που έγιναν επί διοίκησης του κ. Σμυρνιώτη στην πλατεία Βαλτετσίου και στη Βίλα του Τουρκοβασίλη.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Λαγός στη συνέχεια της συνέντευξης ανέπτυξε μερικά από τα έργα που μπορούν να γίνουν στην Τρίπολη και στα χωριά του δήμου, έτσι ώστε να έρθει η ανάπτυξη.

Πρέπει στην Τρίπολη να έρθει το φυσικό αέριο, αλλά και να εκμεταλλευτούμε εναλλακτικές πηγές ενέργειας, πρότεινε ο κ. Λαγός επισημαίνοντας ότι πρέπει να γίνει εγκατάσταση γεωθερμίας. Επίσης να γίνει ένα «Μέγαρο Φιλαρμονικής», να αξιοποιηθεί τουριστικά η λίμνη Τάκα, αλλά και να δημιουργηθεί ένα Λαογραφικό Μουσείο.

Μπορεί να κατασκευαστεί μια πίστα αγώνων για μοτοσικλέτες motocross, ολυμπιακών προδιαγραφών, στη λίμνη Τάκα ή στο χωριό Περιθώρι, στην οποία να πραγματοποιούνται μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις

Επίσης πρέπει να γίνει ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού με την διοργάνωση σημαντικών διοργανώσεων, αλλά και να γίνει σωστή προώθηση των Μοναστηριών του δήμου έτσι ώστε να ενισχυθεί ο θρησκευτικός τουρισμός.

Κλείνοντας, ο κ. Λαγός κάλεσε του πολίτες να τον στηρίξουν στις εκλογές καθώς η σταθερή δύναμη είναι η παράταξη «Τρίπολη Αύριο», διότι έχει πείρα και άποψη για να έρθει ο Δήμος μπροστά.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Γιώργος Λαγός: Για να πάμε τον δήμο μπροστά!


22 Σχόλια

ΓΙΑΣΟΥ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΑ,ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΛΗ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

έτσι μπραβο κ. Λαγε ενημερώστε το κόσμο για τις τακτικές σμυρνιώτη στο παρελθόν και ενημερώστε γιατί πρεπει να μην ξανάρθουν. Αν διώξετε και εσεις μερικα στελεχη παρα το αρχηγό τοτε κάτι μπορει να γίνει

Αυτός εμφανίζεσαι μόνο την προεκλογική περίοδο . Τέτοιους θέλει η πόλη ! Τα λέμε σε 5 χρόνια.

Τον άλλο τον έπεισε αλλά αμφιβάλω αν διάβασε τι λέει ..μνημόνια για πάντα

Κύριε Λαγε τόσα χρόνια στον δήμο γιατί δεν τα κάνατε όλα αυτά;;;;; ή έστω κάποια από αυτά που λέτε

Την πίστα κύριε Λαγέ την τάξατε. Το που θα κοιμηθούν και θα φάνε όλοι αυτοί οι άνθρωποι, μιας και θα είναι ΔΙΕΘΝΗΣ διοργανωση όπως λέτε, το σκεφτήκατε? Λες και ζείτε σε άλλη πόλη και δεν ακούτε καθημερινά τα προβλήματα της. Λύστε πρώτα τα υπαρκτά προβλήματα και κατόπιν οραματιστείτε πίστες και μεγαλεία. Εκτός κι αν είστε κι εσείς υπέρμαχος του ρητού που λέει ότι "με το τάξιμο δεν έχασε κανείς..."

Κ19,04 ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΥΘΎΝΕΣΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο Κ ΛΑΓΟΣ Η ΤΑΚΑ,ΤΑ ΛΑΜΠΡΑΚΙΑ,ΤΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΙΑ ΑΝΟΙΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ. Το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΜΒΟ. ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΕΙΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ(ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ....)

Κυριε Λαγε συνεχίστε ..... Ειστε πολύ κατανοητός και αναλυτικός στο προγραμμα της παράταξης σας... Ίσως από τους λίγους άνθρωπος πιυ γνωρίζουν την Ιστορία της Βίλας Τουρκοβασιλη ....και την γνωρίσαμε και εμείς τώρα ..... Ειστε αντικειμενικός και κατατοπιστικός ως προς τις καινοτόμες ιδέες που έχετε με την παράταξη σας καθώς και τα ευρωπαϊκά προγράμματα και πως θα τα υλοποιήσετε ...... ΑΔΡΑΞΤΕ το μέλλον κ.Λαγε μαζί με τον κ.Τζιουμη και τα υπολοιπα μέλη της παράταξη σας ..... Χρειαζόμαστε ανθρώπους με έμπειρια όπως ειστε εσείς !!!!!

ΧΑ ΧΑ Τι πλάκα έχετε όλοι σας ρε. Προεκλογικά ταζεται ότι απίθανο κατεβάσει η χοντροκεφαλα σας. Μέχρι και διαστημικό σταθμό θα δούμε σε κείνο το έρμο τα αεροδρόμιο. Να απογειώνεται μάνας δορυφόρος με τη λαικα μέσα.

Λαγέ εσυ, οΤζιουμης, ο Χαλκιας, ο Κούρος και άλλοι υποψήφιοι σας ήταν αντιδήμαρχοι για (2) τετραετίες επι δημαρχίας Κοτσάνη. Τώρα μας λέτε πως είστε το καινούργιο και το άφθαρτο; Σας θυμόμαστε καλα μην ανησυχήτε.

07:00 Τράβα κλ@σε τα πόδια σου ρε και μην τους ψηφίσεις αν δεν σου γουστάρουν. Σε ανάγκασε κανείς;

να γνωρίσουμε στον κόσμο ότι στη παράταξη Τρίπολη Αύριο υπάρχουν παραπανω απο τους μισούς που δεν ανήκουν σε καμία "παλαιότερη "παράταξη κύριε Λαγε ανήκουν και διεκδικούν ψήφο σε μια ΝΈΑ ανεξάρτητη παράταξη με αρχηγό τον Κώστα Τζιουμη (για αποφυγή παρεξηγήσεων )

φίλε μου,εγώ ψηφίζω λαγό,εσύ τους άλλους του ΤΖΙΟΥΜΗ. είμαστε όλοι μαζί ένα βήμα μπροστά,είμαστε με όλους αυτούς οι πολίτες που θα φέρουμε το νέο για την πόλη μας

Πες τα εσύ γιατί ο Τζιούμης δεν μας λέει τίποτα .Θα τον έχει συμβουλέψει έτσι ο κουμπάρος του

Γειά σου ρε Λαγέ μπαγάσα τα είπες ωραία. Επρεπε να είσαι στην ομαδάρα του Νικόλα, μαζί με VIP Σκορπίδα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.