Βαρύ το κλίμα στη ΝΔ για Νίκα - Θα απαγγελθούν κατηγορίες στον δήμαρχο για το δυστύχημα; (vid)

Βαρύ το κλίμα στη ΝΔ για Νίκα - Θα απαγγελθούν κατηγορίες στον δήμαρχο για το δυστύχημα; (vid)

Μάιος 06, 2019 - 12:11
4 σχόλια

Μόλις δύο εβδομάδες έμειναν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και στο στρατόπεδο της «Πρωτοβουλίας για την Πελοπόννησο» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Νίκα, δήμαρχο Καλαμάτας και εκλεκτό του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν πέσει οι τόνοι της προεκλογικής εκστρατείας. Πέρα από κάποια δελτία Τύπου με τις ανακοινώσεις των υποψηφίων, οι δηλώσεις του υποψήφιου περιφερειάρχη είναι ανύπαρκτες, ενώ έχει κοπάσει το κύμα υποστήριξής του σε κάθε ευκαιρία από τους κύκλους του κόμματος εδώ στην Αρκαδία, την οποία στο επιτελείο του θεωρούν καθοριστική Περιφερειακή Ενότητα για την επιτυχία του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αλλά και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σε κάθε ομιλία του αναφερόταν σε καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας και στις 13 Περιφέρειες της χώρας, προχθές στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματός του, μόλις δύο εβδομάδες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, έκανε μια αναιμική αναφορά που προκάλεσε εντύπωση στους γνωρίζοντες, καθώς δεν είπε τίποτα για «συντριπτική νίκη και στις 12 Περιφέρειες που θα βαφτούν γαλάζιες», αγαπημένη μέχρι πρότινος φράση-«κλειδί» του προέδρου της ΝΔ (δείτε το βίντεο ΕΔΩ).

Σημειωτέον ότι όλο αυτό το διάστημα, ο κ. Μητσοτάκης παρενέβη δύο φορές για το θέμα του σαϊτοπολέμου, τη μία μέσω Twitter, και την άλλη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, όπου και πάλι όμως δεν υπερασπίστηκε με σθένος τον δήμαρχο Καλαμάτας, παρά υπογράμμισε το γεγονός ότι ο δήμαρχος ζήτησε συγγνώμη για τις αρχικές άστοχες δηλώσεις του για το DNA των Μεσσηνίων, την ίδια ώρα που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν «πάρει φωτιά» τόσο για τις ευθύνες της διοργάνωσης του σαϊτοπολέμου όσο και γενικότερα για τα «έθιμα» που κοστίζουν ζωές, όπως οι μπαλωθιές, και τα οποία, αν και παράνομα, εξακολουθούν και διοργανώνονται.

Το ζήτημα, όμως, για τη Νέα Δημοκρατία δεν είναι πλέον οι άστοχες δηλώσεις Νίκα, αλλά αν τελικά ο δήμαρχος Καλαμάτας θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ο δικηγόρος Αντώνης Κατσάς, ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του 62χρονου από τον οποίον «έφυγε» η μοιραία σαΐτα που κόστισε τη ζωή στον Μεσσήνιο εικονολήπτη, εκτίμησε ότι πιθανόν δεν έγινε δεκτό το αίτημά του από το δικαστήριο και τελικώς δεν εκλήθησαν να καταθέσουν ως μάρτυρες ως τώρα ούτε ο δήμαρχος Καλαμάτας ούτε ο πρόεδρος της «ΦΑΡΙΣ», επειδή θα τους απαγγελθούν κατηγορίες (δείτε ΕΔΩ).

Σημειωτέον ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και η ημι-κάλυψη που παρείχε στον Νίκα εξόργισε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάτι που του προκάλεσε, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δυσφορία, γι' αυτό και ο ίδιος παίρνει αποστάσεις.

Επίσης, ας σημειωθεί ότι στο στρατόπεδο της «Πρωτοβουλίας για την Πελοπόννησο» επικρατεί κατήφεια στη χειρότερη δυνατή περίοδο για την προεκλογική μάχη.

 

Γαλανιάδη Εύα


4 Σχόλια

Α ρε Νίκα πυροβόλησες μόνος σου τα πόδια σου και θα φάμε το Πέτρο στην μάπα άλλα 4 χρόνια

Η μαυρίλα που έχει η παράταξη αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Ήταν κακή επιλογή του Νίκα από την πρώτη στιγμή. Μετά και το άδειασμα του Κυριάκου για τις σαίτες έδεσε το γλυκό. Την επόμενη φορά εύχομαι να έχουμε μια καλύτερη επιλογή προσώπων

Από την << καβάτζα μπαρούτη>>! έφαγε την σαίτα ο Νικας.. Κυριολεκτικά την έριξε στον εαυτό του. Τελικά σε ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν μπόρεσε να τοποθετηθεί με επαρκεια. Αυτό δείχνει την ανεπαρκειά του συνολικά. Φαντάσου να γινόταν ο τύπος αυτός περιφερειαρχης!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.