Γιάννης Τρουπής: Απαιτούμε διάλογο με ουσία και όχι φανφάρες

Γιάννης Τρουπής: Απαιτούμε διάλογο με ουσία και όχι φανφάρες

Φεβρουάριος 27, 2018 - 19:30
0 σχόλια

Ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής εκπροσωπώντας και τον Σύλλογο Οινοποιών Πελοποννήσου μίλησε στο 10ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στη συνεδρία για «Αγροτική Ανάπτυξη και Παραγωγική Εξωστρέφεια».

Ο κ. Τρουπής αναφέρθηκε στο στρατηγικό πλάνο για τη δημιουργία βιώσιμης γεωργικής ανάπτυξης  και ζήτησε να μην μείνουμε στη θεωρία.

Αναλυτικά είπε:

«Την λύση την ξέρουμε. Δεν ξέρουμε ή δεν θέλετε να έρθετε επί τόπου στην πιάτσα, στην αγροτιά, στους συνεταιρισμούς. Στη θεωρία είναι όλα καλά , είναι λίγο δύσκολη η πράξη.

Η πράξη δεν γίνεται με καμπάνιες στα χωριά να πάτε να ακούσετε που πουλάει ο καθένας στο μονοπάτι, οι καμπάνιες γίνεται να αφιερώσετε χρόνο με τα επιμελητήρια, τους αγρότες, τους συνεταιρισμούς , τους επιχειρηματίες που έχουν δείξει μέσα στην κρίση ότι έχουν αντέξει.

Οι ιδιώτες θέλουμε υγιή ανταγωνισμό από τους συνεταιρισμούς, γιατί μέσα από αυτόν θα βγάλουμε προϊόντα ποιοτικά και ανταγωνιστικά .

Απαιτούμε διάλογο με ουσία και όχι φανφάρες.

Πρέπει τώρα να βρούμε λύση, και από αυτήν διακυβεύονται η περιουσία, η υπόστασή μας, το σπίτι μας και αυτοί που μας ακολουθούν.

Σας φέραμε εδώ για να μην έχουμε τα κακώς κείμενα των προηγούμενων. Κουραστήκαμε να ακούμε ότι φταίνε οι άλλοι. Φτιάξτε τους φακέλους πιο γρήγορα, δεν μπορούμε να περιμένουμε τον κάθε υπάλληλο. Να γίνουν τα Υπουργεία επιχειρήσεις .

Οι αγρότες  είναι τελειωμένοι και κανείς εξ’ αυτών δεν θέλει να ρίξει την αγορά.

Ελάτε, καλέστε μας, μιλήστε μας, διορθώστε μας αν έχουμε πάρει φόρα και λέμε κουταμάρες.

Η ουσία δεν είναι να γίνει κάτι ψηφοθηρικά αλλά να δοθούν λύσεις.»

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.