Δακρυγόνα στην Τρίπολη στο συλλαλητήριο κατά του Αναπτυξιακού Συνεδρίου (pics,vid)

Δακρυγόνα στην Τρίπολη στο συλλαλητήριο κατά του Αναπτυξιακού Συνεδρίου (pics,vid)

Φεβρουάριος 27, 2018 - 19:19
27 σχόλια

Με δακρυγόνα απάντησε η Αστυνομία στις επίμονες προσπάθειες των διαδηλωτών να προσεγγίσουν τον χώρο του Πνευματικού Κέντρου στην Τρίπολη, όπου θα απεύθυνε ομιλία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο του 10ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου.

Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ήταν σε δύο μπλοκ, το ένα στην πλατεία Αγίου Βασιλείου και το άλλο στην Πλατεία Πετρινού και λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ξεκίνησε η πορεία με κατεύθυνση προς το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Οι διαδηλωτές αφού έκοψαν αρχικά την κορδέλα που ήταν μπροστά από το κατάστημα «Γερμανός» στην οδό Εθνικής Αντίστασης συνάντησαν τις πρώτες κλούβες των ΜΑΤ λίγα μέτρα πιο κάτω ακριβώς έξω από την μπουτίκ του Αστέρα στην συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Δημητρακοπούλου.

Η άρνηση των δυνάμεων της Αστυνομίας έφερε τις πρώτες στιγμές έντασης και διαμαρτυρίας από τους διαδηλωτές όπου έφυγαν προς τα στενά της Δημητρακοπούλου με στόχο και πάλι το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Εκεί και πάλι διμοιρίες της αστυνομίας προσπάθησαν να αποτρέψουν τους διαδηλωτές με την ένταση να ανεβαίνει και ο δρόμος να ανοίγει αφού οι συγκεντρωμένοι έσπρωξαν με τα χέρια το λεωφορείο της αστυνομίας που ήταν σταθμευμένο.

Επί της οδού Παπαρρηγοπούλου υπήρχαν διμοιρίες των ΜΑΤ αλλά και κλούβες με τους διαδηλωτές να διαμαρτύρονται και να γίνεται η πρώτη ρίψη χημικών με το σκηνικό έντασης και πάλι να φουντώνει και τους διαδηλωτές να γυρίζουν και πάλι με κατεύθυνες την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Μπροστά από το Star Store στην συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Δημητρακοπούλου τα πνεύματα οξύνθηκαν υπερβολικά με ομάδα των διαδηλωτών να επιχειρεί να σπάσει των αστυνομικό κλοιό και γίνεται εκτενής ρίψη χημικών που είχε ως αποτέλεσμα ένταση ακόμα και λιποθυμίες διαδηλωτών.

Ακολούθησαν αντικυβερνητικά συνθήματα και αποδοκιμασίες αλλά και νέα προσπάθεια για να περάσουν οι διαδηλωτές από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως και Δημητρακοπούλου προς τα κάτω σπρώχνοντας τις κλούβες των ΜΑΤ με τους αστυνομικούς να απαντούν με νέο κύκλο χημικών με τον κόσμο να τρέχει να καλυφθεί σε ένα εκρηκτικό σκηνικό.

Άξιο αναφοράς είναι επίσης ότι τα πράγματα οξύνθηκαν και λίγα λεπτά αργότερα ανάμεσα στις δύο διαδηλώσεις αλλά και το γεγονός πως το συλλαλητήριο «έσπασε» πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο πρωθυπουργός.

φωτογραφίες ArcadiaPortal.gr και EUROKINISSI - Βασίλης Παπαδόπουλος

Video: 

Arcadiaportal.gr - Δακρυγόνα στην Τρίπολη στο συλλαλητήριο κατά του Αναπτυξιακού Συνεδρίου

ArcadiaPortal.gr Αγωνιστική υποδοχή Τσίπρα στην Τρίπολη


27 Σχόλια

χημικά ενάντια σε όλους αυτούς που πολεμούν την κατοχή λίγο ακόμα θα φτάναμε στον τσίπρα να ναι καλά οι πρώην συριζαίοι που σταμάτησαν τον κόσμο

αρκετός κόσμος πέρα από διαφωνίες δυνατός παλμός και μίσος για τον τσίπρα και την παρέα του

για τα δεδομένα της πόλης αρκετός κόσμος με αρκετό τσαμπουκά απέναντι στους τροτσκιστές του συριζα

Αέρα να φύγει ο καρκίνος απο το ελληνικό κράτος το παράδειγμα της Ράνιας δείχνει ποιοι ειναι αυτοι οι ξεπεσμένοι χίπηδες που τους έκαναν κυβέρνηση !!

θα σας τις ξεθάψουμε τις βαλίτσες ρε .... που θέλετε να διαμαρτυρηθείτε κιόλας. φέρτε πίσω τα κλεμένα ρεεεεεεεεεεεεε φέρτε πίσω τις βαλίτσες και τα βαλιτσάκια τα βαλιτσάκια ρε πρωτοπαλίκαρα της ΔΕΗ. Πείτε στον κόσμο ρε πόσα πέρνατε το μήνα να σας φτύνουν και οι πέτρες καταφέρατε και χρεώσατε μια μονοπωλιακή επιχείρηση και ζητάτε και τα ρέστα. Όσο για εσάς νδούλες έρχονται και βραχιολάκια. Είναι κανείς να φτύνει και τον αέρα που αναπνέετε

πές τα ρε μεγάλε ! Δίκιο έχεις... Οι Αλήτες οι εργαζόμενοι στα ορυχεία !!! πηγαίνανε και πέρνανε το μισθό που τους έδιναν

22:51 δεν ηταν μονο βολεμένες νδουλες σημερα ,μην βλέπεις οτι σε συμφέρει, είμασταν ένα σωρο πρώην μέλη του Σφυριζα ,και συμβασιούχοι της ΔΕΗ των 600 ευρω !Τα λεφτα της ΔΕΗ τα φάγανε οι διοικήσεις και οι απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους μεγάλε οταν έδιναν τα λεφτα τα κομματόσκυλα σε κομματόσκυλα οπως και στο ευρύτερο δημόσιο !Καλο το παραμύθι σου αλλα Φτυσε την καραμέλα τούβλο !!

Οποτε τσιμεντολιθε εσυ είδες μονο για την ΔΕΗ να διαμαρτύρονται ,Το οτι ετοιμάζουν την ΑΡΚΑΔΙΑ για σκουπιδότοπο της Ελλάδας δεν είδες κάποιον να διαμαρτύρετε ,το οτι μας γέμισαν 1 εκκατομυριο δύστυχους για να φάνε τα λεφτα της ΕΕ οι πεινασμένοι δεν το είδες !Το οτι απο αποφυλάκισαν ολους τους εγκληματίες με τον νόμο Παρασκευόπουλου και θα γίνουμε χαλεπι δεν το είδες,ούτε οτι με μολων λαβέ στους Τούρκους και τωρα κρύβονται, και θα ξεπουλήσουν τα εθνικά θέματα δεν υπαρχει λόγος να διαμαρτυρηθείς στον Πινόκιο ,ανακάλυψαν το Novartis για να πουλήσουν το μακεδονικό !

Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον διασπαστικό μηχανισμό ΠΑΜΕ-ΚΚΕ που με βία προσπάθισαν να διασπάσουν το μπλόκ του ΕΚΑ και των σωματείων της ΔΕΗ, ενοχλήθηκε το ΠΑΜΕ από την μαζική συμμετοχή των πολιτών και των εργαζομένων.

@07.20 Τώρα ξυπνήσατε εσείς, τώρα είδατε τους διασπαστικούς μηχανισμούς; μα από κάπου παίρνουν εντολές να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά, να δια σπάζουν τους εργαζόμενους και να το παίζουν εργατοπατέρες, νομίζουν ότι οι εργαζόμενοι και οι αγρότες κ.λ.π. είναι ιδιοκτησία τους, ρε που ΠΑΜΕ ?

Μονο λυπη αισθανομαι για την αναισθησια αυτης της πολης.Τα καφε ηταν γεματα απο συνταξιουχους ολων των κλαδων,και κοιταζανε απο τις βιτρινες τους λιγους που απο καρδιας και οχι απο μικροπολιτικες διαδηλωσαν,και ηταν σα να βλεπουν εξωγηινους.Η λεξη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ειναι αγνωστη για τον ΕΛΛΗΝΑ αλλα και για τον Τριπολιτη,που ειχε μια ευκαιρια εχθες να βγαλει απο μεσα του οσα λεει στο καφενειο, στην παρεα του, να τα φωναξει δυνατα, με την καθοδηγηση της Ελληνικης και Αρκαδικης, ψυχης του,αλλα δυστυχως μας κερδισε το καφε και ο καναπες.Καληνυχτα Αρκαδια...

Ο Δημαρχος πηρε τα 4 απο τα 8 αιτηματα του,αλλα δεν πηρε ουτε ευρω για την υλοποιηση των εργων,που θα πρεπει να γινουν στα κτηρια και στα χωραφια.Αλλα το ανταλλαγμα ποιο θα ειναι? Σκουπιδοτοπος της Πελοποννησου η Αρκαδια, με τις ευλογιες ενος λαου που χανεται μεσα στα καφενεια και στα γηπεδα

Επιτέλους και μια αλήθεια από ΛΑΕ, αφού τα τελευταία χρόνια μας έχει πει ότι φέραμε το 4ο μνημόνιο 3-4 φορές, σήμερα με το πανό της μας λέει ότι δεν υπάρχει τελικά 4ο μνημόνιο.

ΚΑΤΑΓΚΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΕΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΗΡΘΑΝ Ν ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΧΩΡΙΤΕΡΑ ....ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ Μ Γ@@@@@@@ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΕΝΑΣ 20ΑΡΗΣ!!

Το εργατικο κεντρο κ τα ψευτοσωματεια της ΔΕΗ τους ζητηθηκε να κανουν για λιγο ακρη να περασει η πορεια του για να παει παλι στη πλατεια Αγ. Βασιλη κ ο Μπρουμας κ τα σωματεια τους απαντησαν δεν πατε πουθενα... Τωρα οσο για τον κοσμο που μπορεσε να ξεσηκωσει το εργοδοτικο κυβερνητικο εργατικο κεντρο κ ορισμενα σωματεια οι εικονες κ τα βιντεο ας μιλησουν.Αν νομιζουν οτι θα βαζει το ΠΑΜΕ τον κοσμο για να κανουν αυτοι τις επαναστατικες τους γυμναστικες κ να φαινονται στις καμερες οτι απο πισω εχουν ενα σωρο κοσμο ειναι γελασμενοι.

Μαλλον δεν ησουνα εκει γιατι τους ειπαν ανοιχτε για 5 λεπτα να περασει η πορεια κ οι αλλοι οι ψευτοεπαναστατες τους ελεγαν δεν περνατε απο εδω.

Ρε γραφιαδες της κακιάς ώρας, καλά έκανε το Πάμε κ έκανε τη δική του διαδήλωση.. Για κοιτατε που κάθε πικραμένος πρώην ζαιος κ δεξιός συνδικαλισταρας πάνε μαζί,χωρίς να χτυπάνε το μαχαίρι στο κόκαλο. Πάντως τα γεγονότα τα καταδικάζουν.. Άλλα μπαίνουν κ κάποια χρυσαυγουλα για παιχνίδι....

@20ΧΡΟΝΟΣ Εγώ ΚΑΤΑΓΚΕΛΩ τους καθηγητές και τους δασκάλους που σου έμαθαν ορθογραφία

Τόση αστυνομία δεν νομίζω να είχε ούτε στην 7ετία. Τι πράγμα ήταν αυτό; Ο Τράμπ με τον Πούτιν είχαν έρθει στην πόλη; Ούτε πεζούς δεν μας άφηναν να πάμε σπίτι μας. Τι φοβούνται; Μήπως φτάσουν οι πολίτες δίπλα στον Τσίπρα και τραβήξουν οι κάμερες τον κόσμο να κράζει τον Αλέξη; Αυτό είναι που έλεγε ο Αλέξης ότι θα είναι ανοιχτή οι δρόμοι μπροστά από το Μαξίμου και δεν θα τον φυλάνε πολλοί αστυνομικοί γιατί θα είναι με τον λαό; Όποιος είναι κεντρώος και αριστερός και πει ότι δεν ντράπηκε με αυτό το πράγμα, είναι υποκριτής.

κ.κ. 22.43 σε πείραξε η ορθογραφία ή αυτά που γράφει ο κ. 12.52;

πολλοι γραφουν πραγματα με νοημα και ουσια στα σχολια,και μερικοι που δεν τους αρεσει αυτα που γραφουν και για να το παιξουν εξυπνοι ασχολουντε με την ορθογραφια και οχι με το νοημα και το τι θελουν να πουν

@10:02 Ναι, ρε ούγκανε, το παίζω έξυπνος και ασχολούμαι με την ορθογραφία, τη γραμματική και όλα τα σημεία στίξης. Γιατί είναι κομμάτι του πολιτισμού σου, ρε τροκάνι και γιατί ΤΑ ΞΕΡΩ! Σε αντίθεση με κάποιους άλλους ούγκανους σαν και σένα που νομίζουν ότι σχολιάζουν κάποιοι την ορθογραφία κάποιων άλλων, γιατί δεν τους αρέσουν αυτά που γράφουν...Αν δεν ξέρετε να γράφετε, μην γράφετε καθόλου...Και θα σας τα χώνω όσο γουστάρω, μέχρι να μάθετε να γράφετε σωστά ή να σταματήσετε να γράφετε τελείως. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ε ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ!

Μπράβο αγόρι μου που ξέρεις γράμματα και ν φανταστώ έχεις κρεμάσει τα πτυχία της ορθογραφίας στο σπίτι σου....Αλλά επειδή νομίζεις με αυτό κάτι είσαι και ότι κάνεις είσαι ανίδεος συγγνώμη αν σου έθιξα το ΠΑΜΕ ή μάλλον την προσωπικότητα σου και αν δεν κάνω λάθος τους καθηγητές και την παιδιά μου εσύ την διόρισες με τα κομματόσκυλα σου να τα αποτελέσματα !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.