Γεωργιάδης: Ο Σαμαράς έχει πλήρη ελευθερία λόγου στη ΝΔ

Γεωργιάδης: Ο Σαμαράς έχει πλήρη ελευθερία λόγου στη ΝΔ

Ιανουάριος 16, 2024 - 21:00
23 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια και έχει φέρει σοβαρές «αναταράξεις»στο πολιτικό σύστημα μίλησε, ο υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατία, Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφορικά με την άποψη ότι το σύμφωνο συμβίωσης θα αρκούσε για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών και των παιδιών, ο υπουργός Υγείας δήλωσε: «Ακούω το επιχείρημα κάποιου που λέει “δεν θέλω ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων να μεγαλώνουν ένα παιδί”. Το ακούω ως επιχείρημα, δεν το δέχομαι, το θεωρώ λάθος επιχείρημα. Επίσης, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι θεωρώ εξαιρετικά ομοφοβική και απαράδεκτη τη δήλωση που έκανε χθες ο βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ στην ΕΡΤ ότι αν μεγαλώνουν αυτοί παιδιά θα τα κάνουν ομοφυλόφιλους. Είναι σαν να λέμε ότι θα κάνουν κάτι κακό οι άνθρωποι στα παιδιά που θα πάρουν. Αυτό είναι απαράδεκτο, σφόδρα ομοφοβικό. Και περίμενα το ΠΑΣΟΚ το ίδιο σήμερα να το έχει καταδικάσει ως δήλωση. Παιδιά μπορούν να γίνουν ετεροφυλόφιλα από ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων, όπως παιδιά ομοφυλόφιλα από ζευγάρι ετεροφυλόφιλων. Αυτές οι απόψεις είναι και αντιεπιστημονικές, αντιαισθητικές και ομοφοβικές».

Σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν σχολιάζω οποιαδήποτε δήλωση Σαμαρά για λόγους σεβασμού. (…) Ο Αντώνης Σαμαράς έχει πλήρη ελευθερία λόγου στη ΝΔ».

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε γνωστό ότι δεν αποφάσισε αμέσως την ψήφιση του νομοσχεδίου. «Είχα ενημερώσει τον πρωθυπουργό ότι θέλω να δω αν θα έχει μέσα την παρένθετη μητέρα. (…) Δεν θέλω να δω τη γυναίκα να γίνεται μία μηχανή αναπαραγωγής. Δεν μου αρέσει αυτό. Όμως ως προς τα παιδιά που γίνεται μεγάλη φασαρία, πιστεύω ότι ο νόμος που τώρα προτείνεται, βελτιώνει κατά πολύ τη σημερινή παρούσα θέση τους. Σήμερα μπορεί ένας άνδρας μόνος ή μια γυναίκα μόνη να υιοθετήσει ένα παιδί. (…) Ο έλεγχος υιοθεσίας θα γίνει στο ένα πρόσωπο που πάει να το υιοθετήσει, ενώ μετά την ψήφιση του γάμου ο έλεγχος της υιοθεσίας θα είναι και στους δύο γονείς».

«Η αποχή, εφόσον ο πρωθυπουργός ο ίδιος την υπέδειξε ως μια έξοδο διαφυγής για τη δυνατότητα κάποιου και να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο και να μην προκαλέσει πρόβλημα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στην κυβέρνηση, προφανώς και είναι (αξιοπρεπής στάση). Άλλωστε δεν είναι πρωτοφανές. Η αποχή είναι μία συνήθης κοινοβουλευτική στάση» τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Ειδήσεις: 

23 Σχόλια

Καλά, εσύ άλλα λές το πρωί, άλλα το μεσημέρι καί άλλα το βράδυ. Ήθελα να ήξερα τι μυαλό έχουν αυτοί οι 65.000 άνθρωποι πού σε ψήφισαν. Αυτή είναι η Ελλάδα μας τελικά!!! Έχεις μηδενικό έργο σε ότι ανέλαβες. Μόνο λόγια, τίποτα άλλο!!

08:17 Όποιος βρει ένα νόμο, ένα κοινοβουλευτικό έργο πού έχει στο ενεργητικό του αυτός ο ανεκδιηγητος τύπος, θα τόν παραδεχτώ. Τίποτα απολύτως, λόγια, προπαγάνδα, κόντρες, μπαρουφες, ένας ανούσιος μπουρδολογος, καί πρώτη μούρη στά κανάλια. Έργο μηδέν.

Ο άνθρωπος πού πούλαγε......νανογιλεκα διά πάσαν νόσον, αυτή τη στιγμή είναι υπουργός υγείας παρακαλώ! Ελλάς το μεγαλείο σου....... κατάντια. Αυτός μόνο να δηλητηριάζει την πολιτική ζωή έχει αναλάβει, τίποτε άλλο.

"Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" καί τώρα να παντρεύονται τα ομόφυλα ζευγάρια....... πολύ παραμύθι τι άτομο, πολύ ξεφτίλα.... αλλά αυτή είναι η Ελλάδα μας, τέτοιους θέλουμε, ας μην παραπονιομαστε για το χάλι μας.

@08:41 - Ο Γεωργιάδης υπήρξε ΠΩΛΗΤΗΣ βιβλίων. Το έκανε και μέσω της τηλεόρασης και με μεγάλη επιτυχία. Αν δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη πωλητής άνοιξε κάποιο λεξικό. Δούλεψε στον ιδιωτικό τομέα για πολλά χρόνια και το έκανε με επιτυχία. Συντήρησε την οικογένεια του με την εργασία του. Αυτό πονάει πάρα πολλούς αργόσχολους-άεργους.

Τα νανογιλέκα όμως θαυματουργά. -> 41%! Διότι τα νανογιλέκα έχουν επένδυση με σανό.

8:41 Έχεις πλάκα, τσιμπάς καί κάνεις τον συνήγορο χωρίς να έχεις..... πλήρη γνώση τών πραγμάτων. Η ιστορία δεν αρχίζει από τότε πού γεννήθηκες εσύ και κατάλαβες τον κόσμο νεαρέ...... αλλά μας εντυπωσιάζει η σιγουριά σου!!

8:41 Στην πολιτική ζωή, μπορείς να μας πείς τι έχει προσφέρει;; Ύβρεις, κόντρες, απαξίωση, μίσος. Πες μας ένα νομοσχέδιο, μία πρόταση, μόνο διαφημίσεις στά super markets. Άστο γενικώς σού λέω.......

8:41 Βρε ........ στρουθοκάμηλε, τούτος δεν είναι πού έσερνε τα εξ αμάξης στον Μητσοτάκη επί ΛΑΟΣ;;; Τώρα κατάντησε μέγας γλειφτης. Ντροπή ρε, αν είσαι νέος άνθρωπος, λυπάμαι για λογαριασμό σου!

8:41 Τόσο αστείος, πού τώρα κατηγόρησε τον βουλευτή Λέσβου Παρασευα'ι'δη τού ΠΑΣΟΚ, ο οποίος αντιτίθεται στο νομοσχέδιο για τον γάμο τών ομόφυλων. Κάνει...... κουμάντο καί στά άλλα κόμματα. Αστείος σού λέω!!!! Τι δεν κατάλαβες;;;

8:41 Αυτός δεν είπε ότι τα δημόσια νοσοκομεία πρέπει να γκρεμιστούν;; Αυτός δεν.......συναγωνιζόταν με τόν Τόμσεν, ποιός θα πάρει τα πιο σκληρά μέτρα;; Τελικά ποιός έκλεψε τη δόξα από τον άλλον, παραμένει...... άγνωστο!!! Τώρα υπουργός υγείας! Κατακτημένη Ελλαδιτσα!! Ας συνέλθουμε......

Παύλο ο Γεωργιαδης δεν συντήρησε την οικογένεια του από την εργασία του. Διάβασε της δικογραφίες σε βάρος του και θα καταλάβεις από τι συντηρούσε την οικογένεια του. Ο μόνος που γνωρίζω να κάνει ένα τίμιο μεροκάματο είσαι εσυ. Δουλεύοντας αγόγγυστα για το καλό της εθνοσωτήριου και του Κυριακου μας. Έχοντας άποψη για όλα και για όλους πάντα με τα δεξιά φασιστικά γυαλιά σου. Που ξέρεις μια μέρα μπορεί και εσυ σαν το Αδωνη να γίνεις υπουργός από το παρακράτος ξεκίνησε και αυτός σαν τον Μάκη τον Βορίδη με το μπαλταδακι του…

Υπουργός Ναυτιλίας, υπουργός ανάπτυξης, αντιπρόεδρος ΝΔ, υπουργός υγειας. Όποιος........ ανακαλύψει έστω ένα νομοσχέδιο με την υπογραφή τού Γεωργιάδη, έστω μία κοινοβουλευτική πρωτοβουλία, κερδίζει. Μόνο ύβρεις, αψιμαχίες, συκοφαντίες, ίντριγκες, προπαγάνδα. Τίποτα εποικοδομητικό για την πατρίδα. Καί φυσικά στα κανάλια νυχθημερόν!!

Έτσι είναι αυτοί οι "του ιδιωτικού τομέα". Χορεύουν όπως βαράει το ντέφι. Μεγαλύτερος κωλοτούμπας δεν πρέπει να έχει υπάρξει, αλλά....έχει "ένσημα" στον "ιδιωτικό τομέα", πράγμα που σβήνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

@13:25 - Έχεις κάποιο σύνδεσμο που να αναφέρει περισσότερα για καταδίκες του Γεωργιάδη όσο αφορά την εργασία του ή που να έχουν κάποια συνάφεια με τις υπόνοιες σου εναντίον του;

Παύλο κάτι αδιευκρίνιστα ποσά τα θυμάσαι ή επειδή δεν ήταν στο ραβασάκι που λαμβάνεις δεν ξέρεις ; Θέλω να πω ότι επειδή τα κουκουλώσατε μεταξύ σας δεν το φάγαμε. Τουλάχιστον όλοι είμαστε κάποιοι που ξέρουμε τι διαβάζουμε.

@13:25 - Τι γίνεται με εκείνον τον σύνδεσμο; Που είναι οι καταδίκες που αφορούν τον Γεωργιάδη και από τις οποίες προκύπτει ότι συντηρούσε την οικογένεια του με άλλους τρόπους;;; Πέταξες την λάσπη σου και όταν σου ζητήθηκαν στοιχεία εξαφανίστηκες. Μπουχός. Άλλο ένα τρολ που έριξε το ψέμα του και μετά εξαφανίστηκε. Αυτός που επιμένει σε μια άποψη ενώ έχουν αλλάξει τα δεδομένα με τα οποία σχημάτισε αυτή την άποψη, λέγεται ΒΛΑΚΑΣ. Αυτός που προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, λέγεται ΕΞΥΠΝΟΣ.

Με ψάξιμο 10 δευτερολέπτων. "Αναπτυξιακός Νόμος – Ελλάδα Ισχυρή Ανάπτυξη (Ν. 4887/2022)".

Παύλος πίνει Παύλος κερνάει … 4 σχόλια για να υπερασπιστεί τον σύντροφο του ο Παύλος και γι το μεροκάματο ρε φίλε. Μπράβο άξιος ! Να σου πω αυτό με τα αδιευκρίνιστα δεν το βλέπεις επειδή είσαι δεξιός ή μλκς λείπουν όλα τα ααα …

@05:00 - Φυσικά και βγάζω μεροκάματο δουλεύοντας όσο θέλω και μπορώ στον ιδιωτικό τομέα. Δεν είμαι άεργος, ούτε ξύστης σαν εσένα και το συνάφι σου. Δεν θα σου επιστρέψω το μλκς γιατί και αυτό απαιτεί κάποια ...εργασία, που βάση ιδεολογίας αποφεύγεις σαν τρελός. Το ευνούχος σου ταιριάζει καλύτερα. Πολύ μπλα μπλα και από "ουσία" νούλα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.