Γ. Αντωνόπουλος: «Δικαιούμασταν την νίκη» (vid)

Γ. Αντωνόπουλος: «Δικαιούμασταν την νίκη» (vid)

Οκτώβριος 19, 2015 - 11:07
1 σχόλια

Ο προπονητής του Παναρκαδικού Γίωργος Αντωνόπουλος μιλώντας αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως με βάση την συνολική  εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο το τριφύλλι δικαιούταν να πάρει την νίκη δίνοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για το πάθος και τον τρόπο που διεκδίκησαν το αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός ερωτηθείς για την φάση της ισοφάρισης της  Σπάρτης και την μη τήρηση του fair play δεν πήρε θέση καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε αυτό είναι κάτι που δεν απασχολεί την ομάδα του αλλά τους αντιπάλους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αντωνόπουλος

Για το παιχνίδι με την Σπάρτη: "Ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας. Το παιχνίδι διεξήχθη σε πάρα πολύ κόσμο και τα παιδιά με την προσπάθεια που έχουν κάνει έχουν καταφέρει να φέρουν τους φιλάθλους στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια τους σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αφού έπαιξαν με πάθος, διεκδίκησαν την νίκη αλλά δυστυχώς στο τέλος και λέω δυστυχώς αλλά έτσι όπως ήταν η έκβαση του αγώνα ήρθαμε τελικά 1-1".

Για την φάση της ισοφάρισης της Σπάρτης από την μη τήρηση του fair play: "Αν το είχε κάνει η ομάδα μου αυτό θα έπαιρνα  θέση αλλά επειδή δεν το έχει κάνει η ομάδα μου ο αντίπαλος συνάδελφος προπονητής, οι αντίπαλοι διοίκηση, οι αντίπαλοι παίχτες πρέπει να μιλήσουν γι'αυτό. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να σχολιάσω κάτι  σε αυτό γιατί πιστεύω πως δεν είναι σωστό".

Για το αν θεωρεί δίκαιο αποτέλεσμα το 1-1: "Πιστεύω πως αν δούμε καθαρά το παιχνίδι και τον τρόπο τον οποίο έπαιξαν οι δύο ομάδες και τις ευκαιρίες που είχαν θεωρώ ότι δικαιούμασταν την νίκη κατά την προσωπική μου άποψη χωρίς να σημαίνει αυτό πως πιάσαμε κάποια ιδιαίτερη απόδοση. Με βάση όμως τις ευκαιρίες που είχαμε και τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες δικαιούμασταν την νίκη".

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Γ. Αντωνόπουλος: Δικαιούμασταν την νίκη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΛΑ.Η ΟΜΑΔΑΜΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.