Φυτρώνουν... κλάρες στα πεζοδρόμια της Τρίπολης;

Φυτρώνουν... κλάρες στα πεζοδρόμια της Τρίπολης;

Σεπτέμβριος 29, 2017 - 11:15
3 σχόλια

Από την οδό Αγίου Κωνσταντίνου στην Τρίπολη η φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης, στην οποία απεικονίζεται για ακόμα μία φορά ο τρόπος με τον οποίον αντιμετωπίζουν κάποιοι συνδημότες μας εμάς τους υπόλοιπους…

Στο σημείο εκείνο, στη διασταύρωση των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Παπαρρηγοπούλου, μια κλάρα καρυδιάς ίση με ένα μικρό δέντρο, βρίσκεται πεταμένη μάλλον από το μεσημέρι της Πέμπτης, πάνω στο πεζοδρόμιο. Η κλάρα είναι κομμένη με πριόνι και δεν έσπασε απλώς, που σημαίνει ότι κάποιος έκανε τη δουλειά του και παράτησε τα αποτελέσματά της στο πεζοδρόμιο.

Ελπίζουμε σύντομα ο υπεύθυνος να πράξει το σωστό και να ειδοποιήσει την υπηρεσία του Δήμου για την απομάκρυνση της κλάρας.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Αυτό δεν είναι τίποτε, που να δεις στους κάδους εκεί στην παλιά ΔΕΥΑΤ εκεί στην αγορά, ενώ είναι τρεις κάδοι, κάποιος ή κάποιοι όταν καθαρίζουν τους κήπους τους τι πράγμα εναποθέτουν, που όσο και να προσπαθήσουν τα παιδιά των απορριμάτων πάλι γεμάτα είναι......... θα τους πάρω φωτογραφία και θα τους αναρτήσω, αλλά και τα διάφορα υλικά που εναποθέτουν όπως δένδρα και φυτά κ.λ.π. και φυσικά εκτός των κάδων του δήμου!

Η κλάρα που βλέπετε έπεσε εκεί εχθές το βράδυ στις 12.45 πάνω σε 2 αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα από κάτω. Και ξεσηκωθηκαμε ολοι απο την πολυκατοικια. Τα σχόλιά δικά σας.

καλα που να δεις τους δρομους αυτης της πολης ... καλυτερα χωμα και χαλικι παρα αυτο το μπ@@@λο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.