Φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες κόβουν τα τηλέφωνα στη Δόριζα

Φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες κόβουν τα τηλέφωνα στη Δόριζα

Ιούνιος 23, 2016 - 18:19
2 σχόλια

Τα φωτοβολταϊκά και οι ανεμογεννήτριες που έχουν τοποθετηθεί στο Μεγαβούνι μάλλον είναι περισσότερα από όσα μπορεί να σηκώσει ο τόπος και γι' αυτό δημιουργούνται προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες κάθε φορά -και συμβαίνει συχνά, εδώ που ζούμε- που συγκεντρώνονται σύννεφα και βρέχει...

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της σελίδας «Σώστε το Μεγαβούνι» στο Facebook την Πέμπτη 23 Ιουνίου, «Κάθε φορά που θα βρέξει στη Δόριζα οι κεραυνοί στήνουν χορό! Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα χιλιάδες μεταλλικά στοιχεία πάνω στα βουνά που περικλείουν το χωριό:οι ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά πάνελ. Το λεγόμενο "φαινόμενο της ακίδας". Οι κάτοικοι μένουν χωρίς τηλέφωνα και ο ΟΤΕ αναθέτει σε εταιρείες την αποκατάσταση του ήδη παλαιωμένου καλωδίου τηλεφώνου. Χτες και σήμερα τα συνεργεία δουλεύουν για την αποκατάσταση. Με την πρώτη βροχή θα χαλάσουν ξανά. Περιττό να υπενθυμίσουμε ότι εκτός από την επιδότηση των ΑΠΕ που χρεώνονται οι συνδρομητές της ΔΕΗ, δηλαδή εμείς, στους λογαριασμούς ρεύματος, οι δαπάνες αποκατάστασης περνούν εμμέσως μέσω της δίκης μας τσέπης στους λογαριασμούς του ΟΤΕ».

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Α ! Το μεγαβούνι καλέ ! Του Παυλή ο τόπος για την διαχείριση των σκουπιδιών, δεν είναι αυτό ; ΄Ωστε γίνονται τέτοιες ταραχές εκεί πάνω ; Να στείλουμε τα σκουπίδια της Τρίπολης τότε, να ηρεμήσει η περιοχή. Θα πάνε και γλάροι και κουνούπια και θα έρθει και θα δέσει το σκηνικό Ινδίας που ονειρεύτηκε ο Μήτσος.

ΕΣΥ η χοντρή που γράφεις αυτές τις μ@@@@@@, θα εισαι πρώτη που θα πας εκει!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.