Νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ο Μιχάλης Μελής

Νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ο Μιχάλης Μελής

Ιούνιος 23, 2016 - 18:30
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη (23/6) οι εκλογές του ΕΣΑΚΕ με τον Μιχάλη Μελή να επικρατεί του Γιώργου Χαλβατζάκη και ται να προκύπτει αλλαγή στην προεδρία. 

Ο Μιχάλης Μελής εκπρόσωπους του Κολοσσού Ρόδου που είχε την στήριξη του Παναθηναϊκού με 9 ψήφους υπέρ και 6 κατά επικράτησε του Γιωργου Χαλβατζάκη και έτσι ανοίγει μια νέα σελίδα στις τάξεις του ΕΣΑΚΕ.

Ο Μιχάλης Μελής είναι άνθρωπος του μπάσκετ αφού υπήρξε επαγγελματίας παίκτης έχοντας φορέσει τη δεκαετία του 90 τη φανέλα του Ολυμπιακού αλλά και του Μίλωνα, του Έσπερου και του Κολοσσού στις μεγάλες κατηγορίες του Ελληνικού μπάσκετ ενώ υπήρξε και μελός της διοίκησης της ομάδας της Ρόδου.

Ο νέος Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Μιχάλης Μελής μετά το πέρας των εκλογών στις πρώτες του δηλώσεις είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες: και αυτές που με ψήφισαν, αλλά και αυτές που δεν με ψήφισαν. Ελπίζω από αύριο να είμαστε όλοι μαζί και να συνεργαστούμε για το καλό του αθλήματος. Είμαι χαρούμενος για την εκλογή, αλλά καταλαβαίνω το βάρος της ευθύνης. Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια, αλλά πρέπει να ασχοληθούμε με το μέλλον και κυρίως με το χορηγικό. Χρειάζομαι λίγες μέρες για να ενημερωθώ για τα δεδομένα του συνδέσμου».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.