Φιλοζωικός Τρίπολης για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: Κανένα αδέσποτο στο δρόμο, κανένα ζώο σε κίνδυνο (vid)

Φιλοζωικός Τρίπολης για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: Κανένα αδέσποτο στο δρόμο, κανένα ζώο σε κίνδυνο (vid)

Οκτώβριος 04, 2019 - 08:51
2 σχόλια

*4 Οκτωβρίου *

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Η ημέρα αυτή υπάρχει για να μας θυμίζει πως τα ζώα γεννιούνται με ίσα δικαιώματα στη ζωή και στη δυνατότητα ύπαρξης που ο άνθρωπος οφείλει να σέβεται. Δικαιώματα κατοχυρωμένα απ το 1978 με τη διεθνή διακήρυξη των Δικαιωμάτων των Ζώων. Ο άνθρωπος ανήκει στο ζωικό βασίλειο και ως ον με νου και γνώση οφείλει να τα χρησιμοποιεί για το καλό των ζώων. Κάθε ζώο δικαιούται φροντίδας, προσοχής και προστασίας απ τον άνθρωπο και δεν θα πρέπει να υποβάλλεται σε κακομεταχείριση ή απάνθρωπη συμπεριφορά. Κάθε πράξη που χωρίς λίγο προκαλεί θάνατο ζώου είναι βιοκτονια και είναι έγκλημα απέναντι στη ζωή....

Εμείς γιορτάζουμε την ημέρα αυτή με μια απ τις πιο όμορφες πράξεις που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος και δεν είναι άλλη απ την υιοθεσία μιας αδέσποτης ψυχής. Ο σύλλογος μας έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 140 υιοθεσίες και αυτό μας γεμίζει χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια!

Κανένα αδέσποτο στο δρόμο, κανένα ζώο σε κίνδυνο....

Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

Ειδήσεις: 
Video: 

DogMovieFinal


2 Σχόλια

ΟΤΑΝ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟΦΙΛΟΙ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.