«Κόβει τα έργα στα χωριά ο Νίκας - Σφοδρή αντίδραση Τατούλη»

«Κόβει τα έργα στα χωριά ο Νίκας - Σφοδρή αντίδραση Τατούλη»

Οκτώβριος 04, 2019 - 08:41
1 σχόλια

Τη σφοδρή αντίδραση του Πέτρου Τατούλη και της «Νέας Πελοποννήσου», η οποία σύσσωμη αποχώρησε από την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκάλεσε η φασιστική συμπεριφορά του Π. Νίκα, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο του χωριού Κώμη Αρκαδίας, και προέτρεψε χαρακτηριστικά τους κατοίκους «να ξεχάσουν τα έργα που ξέρανε». Συγκεκριμένα, η «Νέα Πελοπόννησος» πρότεινε να συζητηθεί εκτός ημερησίας διάταξης θέμα σχετικό με τις καταστροφές που σημειώθηκαν στο εν λόγω χωριό του Δήμου Τρίπολης. Το γεγονός προκάλεσε την οργή του Π. Νίκα, ο οποίος , αφού αρνήθηκε να ακούσει τον πρόεδρο του χωριού, κυριολεκτικά βγήκε εκτός ορίων, απειλώντας επί της ουσίας την ύπαιθρο της Πελοποννήσου «να ξεχάσει τα όσα έμαθε επί Τατούλη». Μπροστά στο πρωτοφανές περιστατικό και την επίθεση στους πολίτες , η «Νέα Πελοπόννησος» σύσσωμη αποχώρησε.

Γίνεται πια φανερό ότι ο Π. Νίκας δεν αντέχει ούτε στις δημοκρατικές διαδικασίες ούτε μπορεί ασφαλώς να ακολουθήσει τον υψηλό ρυθμό παραγωγής έργων της Περιφερειακής Αρχής Τατούλη. Δεν αντέχει ούτε τον διάλογο με την κοινωνία, ούτε και την πολιτική αντιπαράθεση. Συνεχίζει να επαίρεται εμμονικά για την εκλογική του επικράτηση,  θέλοντας προφανώς να ξεχάσει ότι τον περιόδευε η μισή κυβέρνηση στην Πελοπόννησο για να εκλέξει τελικώς τόσους συμβούλους όσους και ο Πέτρος Τατούλης μόνος του, χωρίς κομματικά δεκανίκια. Όπως χαρακτηριστικά πια λέγεται στην Πελοπόννησο, «στην Περιφέρεια ψηφίσανε …. Μητσοτάκη για περιφερειάρχη. Ποιος Νίκας;;;»

Η «Νέα Πελοπόννησος» και ο Πέτρος Τατούλης θέτουν τα συμφέροντα των μικρών τοπικών κοινωνιών ως κόκκινη γραμμή απέναντι στον εκπεφρασμένο πια φασίζοντα βερμπαλισμό του Π. Νίκα.  Και διαβεβαιώνει ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης των δημοκρατικών – πατριωτικών ιδεών απέναντι στον φασίζοντα συντηρητισμό της νέας περιφερειακής διοίκησης.  

Δελτίο Τύπου

«Νέα Πελοπόννησος»

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπαρμπα-Νίκα κάτσε καλά, ένας δημαρχάκος Ήσουνα που εκλεγόσουν πάντα υπό τη σκέπη άλλων. Πρώτα του πρώην νομάρχη, μετά του πρώην δημάρχου, αργότερα παρουσιάζοντας τα έργα του τέως Περιφερειάρχη για δικά σου και τώρα υπό την αιγίδα της ΝΔ. Χαμηλά τον αμανέ λοιπόν και αλάργα διότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.