«Φιάσκο» ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες αρνούνται τη στήριξη του κόμματος

«Φιάσκο» ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες αρνούνται τη στήριξη του κόμματος

Μάιος 15, 2019 - 11:47
1 σχόλια

Η ανακοίνωση που έδινε στήριξη σε Κούλη και Μαντά στην Αρκαδία περιείχε μάλλον αυθαίρετες εκτιμήσεις του κόμματος για τις στηρίξεις

Υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες δηλώνουν δημόσια την άρνησή τους στη στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η λίστα που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Κουμουνδούρου, η οποία «ανακάτεψε» και την Αρκαδία, περιλάμβανε αρκετούς υποψηφίους που όμως δεν άργησαν να διαψεύσουν την στήριξη και να ξεκαθαρίσουν ότι δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να ταυτιστούν με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Μεταξύ αυτών οι υποψήφιοι δήμαρχοι: Παιανίας – Κώστας Μπουλμέτης, Σιντικής Σερρών – Όλγα Φυταγκουρίδου, Κρωπίας – Δημήτρης Κερασιώτης, Κάτω Νευροκοπίου – Γιάννης Κυριακίδης, Άργους Ορεστικού – Πάνος Κεπαπτσόγλου, Αργιθέας – Ανδρέας Στεργίου, Μαρκόπουλου Μεσογαίας – Γιάννης Πολίτης, Αιγιαλείας – Δημήτρης Καλογερόπουλος, Αλιάρτου και Θεσπιέων – Γιώργος Αραπίτσας, Λαυρεωτικής – Δημήτρης Λουκάς, Ραφήνας και Πικερμίου – Ευάγγελος Μπουρνούς.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Δημήτρης Λουκάς και Ευάγγελος Μπουρνούς μάλιστα, εξέφρασαν τη «μεγάλη έκπληξή» τους για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι δεν αποδέχονται τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον γραμματέα του κόμματος, Πάνο Σκουρλέτη.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.