Ευχές για έντιμο προεκλογικό αγώνα στην κοπή πίτας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Ευχές για έντιμο προεκλογικό αγώνα στην κοπή πίτας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Ιανουάριος 16, 2019 - 17:58
0 σχόλια

Την πίτα του έκοψε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου κατά την πρώτη συνεδρίαση για το νέο έτος που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης στην έδρα της Αρκαδίας.

«Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του Περοφερειακού Συμβουλίου χρόνια πολλά, και ασφαλώς κοινωνική αλληλεγγύη», είπε ο κ. Ηλίας Στρατηγάκος και έκοψε την πίτα μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλά, και, επειδή το 2019 είναι ένας χρόνος εξελίξεων, επεσήμανε ότι ευθύνη όλων των πολιτών είναι να υπερασπίζονται τη δημοκρατία και όχι α λα καρτ τα κομματικά συμφέροντα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απλή αναλογική που θα εφαρμοστεί σε αυτές τις εκλογές, λέγοντας ότι τα πολιτικά κόμματα και οι παρατάξεις πρέπει να αντιληφθούν ότι σημασία έχει η συναίνεση και η συνεννόηση.

Το 2019 δεν θα είναι εύκολος χρόνος για τους δημοσιογράφους καθώς, οι τελευταιοι θα δοκιμαστούν στο αμόνι της ευθύνης και της αξιοπρέπειας, είπε ακόμη.

Ο κ. Πατσαρίνος, με τη σειρά του, ευχήθηκε χρόνια πολλά και μίλησε για την ολοκλήρωση του προγράμματος από την κυβέρνηση, που λύνει με ειρηνικό τρόπο, όπως είπε, προβλήματα όπως το Σκοπιανό. «Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα δοθεί μεγάλη μάχη, με κύριο χαρακτηριστικό την απλή αναλογική, όπου θα πάψουν να ισχύουν οι ισχυρές πλειοψηφίες σε βάρος των μειοψηφιών. Απαιτείται να αλλάξουμε όλοι συμπεριφορές και να πούμε ότι λειτουργούμε για το καλό της κοινωνίας», υπογράμμισε.

Ο κ. Αλευράς, από την πλευρά του, ευχήθηκε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε καθέναν προσωπικά και να έρθουν καλύτερες μέρες στην Περιφέρεια Πελποννήσου, επισημαίνοντας ότι σε όλα τα θέματα πρέπει να υπάρχει στοιχειώδης συνεργασία όλων των δυνάμεων.

Ο κ. Γόντικας ευχήθηκε καλή και αγωνιστική χρονιά και υγεία σε όλους για να αντέξουμε στα δύσκολα που βρίσκονται μπροστά μας, οπως είπε. Ακολούθως, αναφέρθηκε στις διαγραφές και στις μεταγραφές στην κεντρική πολιτική σκηνή και στην τοπική αυτοδιοίκηση που αποδεικνύουν τον τυχοδιωκτισμό και ότι οι διαφορές ανάμεσα στα κόμματα και στις παρατάξεις είναι τόσο μικρές που η μεταπήδηση από τη μια παράταξη και το ένα κόμμα στο άλλο είναι πλέον πολύ εύκολη. «Ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ παντού θα δυναμώσει την διεκδίκηση, την ελπίδα και τον στόχο της ριζικής αλλαγής».
Η κυρία Λυμπεροπούλου ευχήθηκε καλή χρονιά από καρδιάς και είπε ότι σαφώς επιθυμεί η παράταξη της το 2019 να φροντίσουμε για τον αέρα που αναπνέουν τα παιδιά, για το νερό που πίνουν τα παιδιά και για την τροφή που τρώνε τα παιδιά, ώστε να ζήσουμε επιτέλους σε μια ευρωπαϊκή χώρα που θα έχει Κτηματολόγιο και Δασολόγιο. Επίσης, ευχήθηκε ειρήνη και να καταλάβουμε ότι η αγάπη για τον τόπο μας είναι στην καρδιά και στο μυαλό μας, ούτε στις πλατείες ούτε στα συλλαλητήρια. «Μόνο με την ειρήνη επέρχεται η πρόοδος», επεσήμανε.

Το φλουρί έτυχε στον διαγραφέντα πρόσφατα από τη Νέα Δημοκρατία περιφερειακό σύμβουλο κ. Πετρίτση, γεγονός που η κυρία Ντίνα Νικολάκου θεώρησε σημαδιακό. Ο κ. Πετρίτσης ευχήθηκε, ως ο τυχερός της χρονιάς, να υπάρξει σύνεση από όλες τις πλευρές για να κυλήσει ήρεμα η χρονιά, λαμβάνοντας το πρωτοχρονιάτικο δώρο του, ένα βιβλίο της Ιωάννας Καρυστιάνη.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.