Στο Λεωνίδιο και ο Χρήστος Κατσικαδάς

Στο Λεωνίδιο και ο Χρήστος Κατσικαδάς

Ιανουάριος 16, 2019 - 17:51
0 σχόλια

Η τρίτη μεταγραφική κίνηση του Λεωνιδίου στην χειμερινή περίοδο είναι γεγονός με τον Χρήστο Κατσικαδά να επιστρέφει και πάλι σε γνωστά λημέρια για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ουσιαστικά πρόκειται για την δεύτερη επιστροφή παίχτη μετά από αυτή του Σοφοκλή Γιαννούση από τον Ερμή Κορυδαλλού και ενώ είχε προηγηθεί στα τέλη του 2018 η απόκτηση του Τόνι Χαλίλι από τον Άγιαξ Ταύρου.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε το πρώτο μισό της εφετινής χρονιάς στο Κορακοβούνι έχοντας εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας και πλέον γυρίζει στο Λεωνίδιο έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την νέα του ομάδα στην προσπάθεια που κάνει.

Το Λεωνίδιο ενισχύει ακόμα περισσότερο την μεσοεπιθετική του γραμμή με στόχο να βρει επιπλέον επιθετικές λύσεις, ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας που ακολουθεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο Αρκαδίας.

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.