Έτσι «ΠΑΟ» για πρωτάθλημα

Έτσι «ΠΑΟ» για πρωτάθλημα

Δεκέμβριος 11, 2023 - 10:29
8 σχόλια

Ο Παναρκαδικός πήρε την μεγαλύτερη του νίκη ως τώρα στο πρωτάθλημα φεύγοντας με το διπλό από μια πολύ δύσκολη έδρα όπως αυτή του Λεωνιδίου για την 8η αγωνιστική της Α’ Αρκαδίας.

Οι πράσινοι πέρασαν από την έδρα των περσινών πρωταθλητών, κράτησαν το αήττητο τους και την πρώτη θέση που κατέχουν από την αρχή της σεζόν και παράλληλα έσπασαν το σερί του Λεωνιδίου βγάζοντας το επί της ουσίας εκτός κάδρου διεκδίκησης.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις ακόμα στην 8η αγωνιστική ωστόσο το Λεωνίδιο βρίσκεται στο -7 από την κορυφή και αυτό αποτελεί μια πολύ δύσκολη συνθήκη για να μπορέσει να καλυφθεί αυτή η διαφορά που άνοιξε στο σημείο αυτό.

Αυτή είναι μια νίκη που εκτός από τρεις βαθμούς εκτοξεύει την ψυχολογία της ομάδας, που δυναμώνει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση της και συνάμα το τριφύλλι γνωρίζει πως έχει περάσει από μία ακόμα δύσκολη έδρα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Τι εννοούμε με αυτό? Νίκη στην Επισκοπή επί της Δημητσάνας, ισοπαλία στο Άστρος με τον Πανθυρεατικό, νίκη στην Κάρτσοβα κόντρα στην ΑΕΚ Τρίπολης, νίκη μέσα στο Λεωνίδιο και απομένει ένα ακόμα ντέρμπι αυτό στη Μελιγού με τον Ερμή.

Ο Παναρκαδικός στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έχει όλα τα ντέρμπι στην έδρα του και αυτό μοιραία είναι κάτι που μπαίνει στην εξίσωση και έχει την δική του σημασία αναφορικά πάντα με την κούρσα για την διεκδίκηση του τίτλου στην Α’ Αρκαδίας.

Το διπλό στο Λεωνίδιο έχει την δική του ανάγνωση και είναι για κάθε ομάδα όπως και ο Παναρκαδικός που έχει ως στόχο την πρώτη θέση μια νίκη τέτοια που σε κάνει όντως να οδεύεις στο δρόμο που στο τέλος της διαδρομής του υπάρχει η κούπα.

Αυτή την στιγμή ο Παναρκαδικός είναι στην πρώτη θέση και στο +3 από Ερμή και Δημητσάνα έχοντας στην επόμενη του έξοδο ένα ακόμα πολύ μεγάλο παιχνίδι αυτό στην Μελιγού που δίχως αμφιβολία μιλάμε για κανονικό πρόωρο «τελικό».

Ασφαλώς και η Α’ Αρκαδίας έχει δρόμο ακόμα μπροστά της με πολλά παιχνίδια στην συνέχεια όμως νίκες όπως αυτή μέσα στο Λεωνίδιο σε κάνουν να πηγαίνεις για τα καλά για πρωτάθλημα.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Το πρωταθλημα εχει πορεια ακομη,ηταν μια σημαντικη νικη αλλα υπαρχουν και αλλες ομαδες που θα διεκδικησουν το πρωταθλημα.

Συγχαρητήρια στην διαιτησία και στον προεδρο της ΕΠΣ Αρκαδίας για την αντικειμενονηκοτητα του Μπράβο

ΑΝ ΠΕΡΙΜΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΗ - ΖΑΜΑΙ ??????????

Αν δεν ειχε τον ημιτελικό που νίκησε ένα Πανθυρεατικό που δεν πάει πουθενά και είναι με το μισό πόδι τελικό τώρα θα ψάχνανε προπονητή

Τι κακία είναι αυτή που βγάζετε κάποιοι; Κάθε φορά πάτε να δικαιολογήσετε τη νίκη του Παναρκαδικού είτε ότι ήταν θέμα τύχης είτε οτι έπαιζε με εύκολο αντίπαλο ή ότι έφταιγε η διαιτησία. Τόσο κόμπλεξ έχετε που δεν μπορείτε να παραδεχτείτε ότι η ομάδα έχει στελεχωθεί με καλούς κι έμπειρους παίχτες. Λες και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν διαφορετικό αντίπαλο ή άλλη διαιτησία!

21:30 ποιους καλούς παίχτες ακριβώς; Καμία σχέση η περσινή εικόνα με το σήμερα αντί να ναι προς το καλύτερο είναι προς το χειρότερο, Αμα δεν μπορείς να δεις εσυ δεν είναι κομπλεξ αλήθειες είναι. Πέρσι στελέχωσαν την ομάδα 2,3 προσθήκες και η ομάδα είχε άλλη χημεία. 6 μήνες σχεδόν μαζί και ακόμα χημεία Δεν έχει υπάρξει και εσυ το λες κομπλεξ

Θα μας τρελάνεις τελείως .και πως κερδίζει και είναι και αήττητη μέχρι τώρα ;από τύχη ;η από εύνοια ;συγκεντρωσου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.