Έτσι έζησε η Τρίπολη το Μπεσίκτας - Αστέρας (photos+video)

Έτσι έζησε η Τρίπολη το Μπεσίκτας - Αστέρας (photos+video)

Σεπτέμβριος 19, 2014 - 11:01
1 σχόλια

Το βράδυ της Πέμπτης 18 Σεπτέμβρη οι φίλοι του Αστέρα στην Τρίπολη έπιασαν από πολύ νωρίς θέση σε καφετέριες και εστιατόρια προκειμένου να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα στην πρεμιέρα της στο Europa League.

Το όνειρο των φίλων του Αστέρα να δουν την ομάδα να  αγωνίζεται σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις έγινε πραγματικότητα και καρφωμένοι στους δέκτες των τηλεοράσεων είδαν τις προσπάθειες των παιχτών του Στάικου Βεργέτη και στο τέλος της αναμέτρησης πανηγύρισαν την ιστορική ισοπαλία που απέσπασαν οι κιτρινομπλέ στην Κωνσταντινούπολη.

Η αγωνία για την έκβαση του αγώνα ήταν μεγάλη με τους φίλους της Αρκαδικής ομάδας να σηκώνονται από τις καρέκλες τους στις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου και παρά το γκολ της Μπεσίκτας να είναι αισιόδοξοι για τα υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Στα τελευταία λεπτά και όσο έμενε το εύθραυστο 1-0 για την Μπεσίκτας υπήρχε η πίστη πως ο Αστέρας μπορεί να τα καταφέρει. Τελικά το γκολ ήρθε στο 88’ λεπτό με το καταπληκτικό σουτ του Φακούντο Πάρα λυτρώνοντας έτσι τους φίλους του Αστέρα.

Με το σφύριγμα της λήξης ο κόσμος ξέσπασε σε  πανηγυρισμούς για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας  με τον Αστέρα να χαρίζει στους φιλάθλους του ακόμη μια ιστορική ποδοσφαιρική στιγμή.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Έτσι έζησε το Μπεσίκτας-Αστέρας η Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο Αστερας είναι απο τα ελαχιστα ποδοσφαιρικα σωματεια στην Ελλαδα που λειτουργουν με προπονητικο επιτελειο,που έχει επιστημονικές σπουδες στο αντικειμενο του αθλητισμου ( βλέπε ΤΕΦΑΑ-Γυμναστική Ακαδημία ) και σιγουρα με άξιους ποδοσφαιριστές και σοβαρη διοιηκηση μπορει να φτασει πολυ ψηλά!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.