Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρύτανη στον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρύτανη στον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας

Μάρτιος 15, 2018 - 20:29
1 σχόλια

Tην Τετάρτη 14 Μαρτίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, στην Τρίπολη, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας υποδέχθηκε το νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιο Κατσή, (Αρκά στην καταγωγή) και τον Αντιπρύτανη Γιώργο Λέπουρα.

Όπως αναφέρει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γιαννακούρας :

Η επίσκεψη μπορεί να ήταν εθιμοτυπική αλλά πέραν των ευχών για καλή θητεία στα νέα τους ακαδημαϊκά καθήκοντα, μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε θέματα που αφορούν στον Ειδικό Αναπτυξιακό Πόρο (Λιγνιτόσημο), στην επιτροπή παρακολούθησης του οποίου συμμετέχει  και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Ζήτησα, μεταξύ άλλων, από τους δύο πανεπιστημιακούς δασκάλους να έχουμε τις προτάσεις του Πανεπιστημίου, εν όψει και της σύνταξης του προγράμματος του 5ου ΕΑΠ. 

Θα υπάρξει και νέα συνάντηση, εντός του Μαρτίου, όπου θα εξειδικεύσουμε την συζήτησή μας και θα την επικεντρώσουμε σε πιο συγκεκριμένα ζητήματα.

Ευχαριστώ τόσο τον Πρύτανη όσο και τον Αντιπρύτανη για την επίσκεψή τους, στο γραφείο μου και δεν μπορώ παρά να εκφράσω για μία ακόμα φορά την χαρά μου, που η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει το δικό της Πανεπιστήμιο, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του τόπου μας, πέραν της εκπαίδευσης που παρέχει στους νέους που φοιτούν σε αυτό. 
Οφείλουμε λοιπόν να έχουμε αγαστή και συνεχή συνεργασία.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΥΤΑΝΗ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙ ΑΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΠΟΣΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙ;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.