Εστίαση: Σας ευχαριστούμε, μας σώσατε...!

Εστίαση: Σας ευχαριστούμε, μας σώσατε...!

Μάρτιος 18, 2022 - 17:26
9 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Υπάρχει πλάνο

Μετά το 2021,
-4 μήνες κλειστών μαγαζιών και 8 μήνες με περιοριστικά μέτρα
-Πρόσθεση του περιβαλλοντικού φόρου αφού καταργήσαμε τα πλαστικά
-Συνεχόμενων αυξήσεων πρώτων υλών που ξεπερνάει το 50%
-Αύξηση της ενέργειας που φτάνει έως και 200% στα καταστήματα μας
- αύξηση πετρελαίου και βενζίνης
-Ακόμα μεγαλύτερες αυξήσεις σχεδόν σε όλα τα πάγια των επιχειρήσεων μας
-Χωρίς καμία στήριξη όλο αυτό το διάστημα

(Όλα τα προγράμματα στήριξης που δόθηκαν ήταν για τις ζημιές και για το κλείσιμο το 2020)

Μετά από όλα αυτά :
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την "στήριξη" της προς τις επιχειρήσεις μας λέγοντας ότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΥΞΉΣΕΙ και τον ΦΠΑ και θα δώσει 96 δόσεις για επιστροφή των επιστρεπτέων!

Σας ευχαριστούμε ! Μας σώσατε !!!

Τέτοια στήριξη και προγραμματισμό για την επιβίωση των επιχειρήσεων και των εργαζομένων μας, δεν έχουμε ξαναδεί..

Για όσους πιστεύουν ότι στον κλάδο της εστίασης φυτρώνουν λεφτοδενδρα καλό θα ήταν να ανατρέξουν στην πρόσφατη δήλωση του υπουργού οικονομικών κ. Σταικουρα :
ΛΕΦΤΟΔΕΝΔΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !

Το μόνο που φυτρώνει εδώ και χρόνια στην εστίαση είναι υπομονοδενδρα αλλά και αυτά άρχισαν να μαραζώνουν!

#estiasisigreece
 


9 Σχόλια

Ο ορισμός της αχαριστίας. Έχουν τρέξει άπειρες ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ. Προγράμματα με επιδοτήσεις για ότι μπορεί να φανταστείς. Στην περίπτωσή τους υπήρξαν τα λεφτόδεντρα και είναι ότι χειρότερο σε μια οικονομία. Αφού λοιπόν έχουν στηριχθεί όσο δεν πάει, χρεώνουν ΠΑΝΔΗΜΙΑ και ΠΟΛΕΜΟ στην κυβέρνηση!!! Στον υπόλοιπο πλανήτη δούλεψε η εστίαση; Στον υπόλοιπο πλανήτη δεν έχουν πληθωρισμό ίδιο και μεγαλύτερο από της Ελλάδας; Καταλαβαίνω τον πόνο τους αλλά έχουν χάσει τελείως την στόχευσή τους. Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Δόθηκαν σε επιδοτήσεις τα προηγούμενα δύο χρόνια. Μέχρι εκεί ήταν.

@ 20:19 κάθε σχόλιο που κάνεις επιβεβαιώνεις ότι είσαι λίγο χαζούλης και εκτός πραγματικότητας , η εστίαση έχει πληρώσει τις απίστευτες , βλακώδεις , αναποτελεσματικές , ηλίθιες , καταστροφικές αποφάσεις της κυβέρνησης του Μωυσή.

@21:22 - Είναι χαζούλης όλος ο πλανήτης φαίνεται, γιατί παντού τα ίδια μέτρα καραντίνας πήραν στην εστίαση. Εσύ είσαι ο "εξυπνούλης", ο ψεκασμένος.

21.22 καθε σχολιο που κανει καποιος και σας τα λεει με στοιχεια ,βγαινετε και καλα να τον πειτε χαζο και δεν ξερω τι, πειτε μου με στοιχεια τι χρηματα πηρατε απο επιδοτησεις προγραμματα κλπ ,ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ,ομως,η αγορα γενικως δε δουλεψε και ηταν κλειστη σε μεγαλο ποσοστο,και πηραν ΑΝ ΠΗΡΑΝ ελαχιστα χρηματα ,καταστηματα ενδυσης -υποδησης κλπ καμια σχεση με τα χρηματα που πηρατε εσεις,και ενω δουλευατε ,γιατι πουλαγατε καφε-ποτο σε χαρτινα και ΧΩΡΙΣ αποδειξεις αφου ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ να πουλατε ποτο,κονομισατε διπλα,και τωρα φωναζετε να παρετε και αλλα,ας παρουν και οι αλλοι πρωτα,και μετα ας παρετε

η εστίαση ναι έχει βλαφθεί. η εστίαση ναι έχει πάρει το μεγαλύτερο μερίδιο βοήθειας και στήριξης τα δύο τελευταία χρόνια. Παρεπιμπόντως όμως δεν χρωστάει κανένας κανενός για τις επιλογές του. Γέμισε η πόλη μας καφέ παιδιά, κάθε γωνία και μαγαζί κάθε πολυκατοικία και καφέ. Αν όντως υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα δεν θα ξεφύτρωναν κάθε λίγο και λιγάκι νέα μαγαζιά. Η επιχειρηματικότητα δεν ξεκινά και τελειώνει στην εστίαση, βρείτε κι άλλες ιδέες φρέσκες διαφορετικές. Μαγαζί της Πετρινού χτυπιέται ότι δεν βγαίνει πουθενά και ανοίγει και άλλο περιφερειακό, γιατί? κάτι δεν μας λέτε... κάτι λάθος ...

Το ότι υπήρξαν και άλλα κράτη που πήραν ηλίθια μέτρα δεν σημαίνει ότι ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση. Στην Σουηδία και Ιαπωνία που δεν πήραν σχεδόν κανένα μέτρο από ξέρω υπάρχουν ακόμη ζωντανοί ρε τυφλοπόντικες

Τα καφε με πρατηρια αρτου Τα Πρατηρια Αρτου με καφε εχουν γινει σε αυτη την πολη πιο πολλα σε αναλογια και απο την Καλαμάτα. Οταν ενας εστιατορας σερβιρει καφε και ενα καφε σερβιρει φαγητο,καπου πρεπει να κατσουμε να διαχωρισμο να ξαναβρουμε τις ταυτότητες μας.τα καφε καφε και τα εστιατόρια φαι.Σε μια μικρη πολη η ζημια ειναι μεγαλη.Οσο τα τος επιστρεπτεες ναι επεσε χρημα πολυ αλλα χαθηκε στον λαβύρινθο της ακριβειας και των ενοικιων,και των μισθων. Αυτος που προνοησε θα τα δωσει πισω ο αλλος που τα εφαγε κακο του κεφαλιου του.

Το οτι ανοίγουν τόσα πολλά καφέ είναι κακό σημάδι για την γενικότερη οικονομία. Γρήγορος και φτηνός καφές, για αυτούς που μέχρι τόσα μπορούν να δώσουν για καφέ... Αν η οικονομία ήταν καλύτερη θα βλέπαμε να ανοίγουν ακριβά εστιατόρια, όχι καφενεία με 1,50 τον καφέ στο χέρι.

Επειδή ανοίξατε εσείς μαγαζί, δεν θα πληρώνουμε εμείς με τους φόρους μας την χασούρα σας. Να το κλείσετε αν δεν σας αποφέρει έσοδα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.