Εσωτερικές κόντρες για τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΤ

Εσωτερικές κόντρες για τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΤ

Ιούνιος 14, 2016 - 13:33
1 σχόλια

Ουκ ολίγες φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης επανέρχεται το ζήτημα των «φουσκωμένων», όπως καταγγέλλουν οι δημότες, λογαριασμών των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι παραπονούνται για υπέρογκες χρεώσεις, αλλά και για λανθασμένες τιμολογήσεις, καθώς, όπως αναφέρουν, πολλά σπίτια τα οποία παραμένουν κλειστά εμφανίζονται να έχουν κατανάλωση νερού ίση με άλλους ιδιόκτητους χώρους που είναι ενεργοί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Παρά τις επανειλημμένες δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΤ ότι η Επιχείρηση είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες και ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ζητήσει αναλυτικό λογαριασμό, τα πνεύματα δεν φαίνεται να έχουν ηρεμήσει -το αντίθετο μάλιστα. 

Όπως φάνηκε και από τη χθεσινή συνάντηση της δημοτικής παράταξης του Δημήτρη Παυλή, παρόντος και του κ. Μανδρώνη, το ζήτημα παραμένει άλυτο, ενώ τα παράπονα μέσα στην παράταξη είναι πολλά και μεγάλα για το ζήτημα.

Οι τοπικοί πρόεδροι της παράταξης συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για το θέμα των τιμολογίων της ΔΕΥΑΤ. Μάλιστα, κατά τη χθεσινή συζήτηση τα παράπονα πήραν πιο... συγκεκριμένη μορφή, καθώς φέρεται πως οι τοπικοί πρόεδροι επέμεναν ότι άλλα είχε τάξει η παράταξη προεκλογικά και άλλα εφαρμόζει τώρα...

Σκούρα τα πράγματα για τη δημοτική αρχή, καθώς κλονίζεται η εμπιστοσύνη των υποστηρικτών του κ. Παυλή από τα «άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε» και την ασυμφωνία λόγων και έργων.

Το μόνο βέβαιον είναι ότι η ασυνεννοησία δεν κόπασε, μετά τη συνάντηση. Μάλλον το αντίθετο συνέβη, καθώς τους πήρε η νύχτα και άκρη δεν έβγαλαν με τα τιμολόγια...

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΜΑΛΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΚΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.