Ερωτηματικό η έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας την επόμενη εβδομάδα

Ερωτηματικό η έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας την επόμενη εβδομάδα

Σεπτέμβριος 18, 2022 - 19:40
2 σχόλια

Έπειτα από την αναβολή τριών από τους τέσσερις συνολικά αγώνες του Κυπέλλου Αρκαδίας ερωτηματικό φαίνεται να αποτελεί και αν γίνει κανονικά η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας το επόμενο Σαββατοκύριακο (24-25/9).

Το θέμα που προέκυψε έπειτα από απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που έδωσε εντολή σε Δήμους, Περιφέρειες και στις Ενώσεις και απαγορεύει τη χρήση των αθλητικών χώρων από σωματεία που δεν είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της Γ.Γ.Α. φέρνει ερωτηματικά για το αν  θα γίνει η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας την επόμενη εβδομάδα.

Την δεδομένη χρονική και με όσα έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε από πληροφορίες όλα μοιάζουν να είναι στον αέρα και μόνο σε περίπτωση που ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού αλλάξει την απόφαση θα έχουμε κανονικά έναρξη του πρωταθλήματος με όλα τα παιχνίδια.

Η εβδομάδα που ξεκινά από την Δευτέρα (19/9) θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και καθοριστική με συσκέψεις αλλά και Γενικές Συνελεύσεις από πλευράς ΕΠΟ και μένει να δούμε ποια θα είναι η οριστική απόφαση από πλευράς πολιτείας για το συγκεκριμένο θέμα.

Η ΕΠΣ Αρκαδίας είναι εν αναμονή των εξελίξεων κάνοντας τα δικά της πλάνα και εξετάζοντας όλα τα σενάρια για το θα γίνει με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Οι ομαδες οφειλουν να "πλυνουν τα πιατα τους" και να παρουν μερος στο πρωταθλημα. Δεν μπορει να εχουν μονο απαιτήσεις απο ΕΠΣΑ ΓΗΑ,ΕΠΟ, Και να μην εχουν υποχρεώσεις.Αλλιως ας πανε στην Β τοπικο να τελειωνουμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.