Κύπελλο Αρκαδίας: Δημητσάνα - Ορχομενός 4-0 (vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: Δημητσάνα - Ορχομενός 4-0 (vid)

Σεπτέμβριος 18, 2022 - 19:30
0 σχόλια

Η Δημητσάνα παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο κέρδισε άνετα με 4-0 τον Ορχομενό Λεβιδίου και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας στο μοναδικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε για την Γ’ φάση.

Η ομάδα της Γορτυνίας με δύο του Σταμάτη Τζάνου και από ένα των Γιώργου Καδά και Βασίλη Πλιάτσικα πήρε την νίκη με 4-0 κόντρα στον Ορχομενό επιβεβαιώνοντας με την εικόνα της πως θα είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά γκρουπ την νέα ποδοσφαιρική σεζόν στον νομό μας.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στην Δημητσάνα και τον Ορχομενό Λεβιδίου.

Δημητσάνα: Γιαννακαρώνης, Σεφερλής, Πέτρου, Μανδρώνης, Λάγκας, Κυριακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Νέζος, Χασάι, Καδάς, Τζάνος.

Ορχομενός Λεβιδίου: Καρβουνιάρης, Αθανασόπουλος, Ζιάζιαρης, Μήτρου, Παρασκευόπουλος, Νίνης, Μούστος Θ., Ζαρμπαλάς, Μούστος Σ., Ζης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Δημητσάνα - Ορχομενός 4-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.