Επιβιώνεις με 200 ευρώ, Άδωνι;..

Επιβιώνεις με 200 ευρώ, Άδωνι;..

Ιανουάριος 05, 2020 - 11:15
143 σχόλια

Ω, άνδρες πολιτικοί, της κυβέρνησης και της ΝΔ, τον ακούτε και δεν μιλάτε; Είπε ο πάνσοφος Άδωνις στο Open -υπουργός, τρομάρα μου- ότι «αν έχει κάποιος 200 ευρώ το μήνα εισόδημα, μπορεί να επιβιώνει», και μάλιστα επικαλέστηκε μελέτη, την οποία όμως δεν κατονόμασε.

«Δε λέω ότι αυτός ζει όπως πρέπει», συμπλήρωσε.

Αμ, δεν ζει, κύριε υπουργέ. Με την ακρίβεια στα εντελβάις άνθη, πώς στον άνεμο θα την βγάλεις καθαρή με ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα 200 ευρώ;

Προτείνουμε να κάνει το πείραμα ο υπουργός στον εαυτό του και στην οικογένειά του πρώτα και να μας πει από πρώτο χέρι ότι... επιβιώνει.

Ειδήσεις: 

143 Σχόλια

Έ τι περιμένατε από τη ΝΔ; Ας τα μάθουν αυτοί που την ψήφισαν μήπως βάλουν μυαλό στις επόμενες εκλογές.

Fake news σωκρατάκο; Στην γραμμή documento-Σύριζα για άλλη μια φορά; Ο Άδωνις είπε ότι "Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι ονειρεύομαι μια ζωή που θα ζουν με 200 ευρώ, λέω ότι υπάρχει πράγματι αυτή η μελέτη..." Λίγη ντροπή! Το μαύρο άσπρο με το ζόρι; Έτσι επειδή ο Σύριζα δεν μπορεί να βρει τίποτα άλλο να κάνει αντιπολίτευση;

σ΄΄΄ωραιος! ειπε η δεν ειπε ''με 200 ευρω επιβιωνεις''; το ειπε. οχι αυτος, η μελετη. να ειναι πιο σοβαροι οι υπουργοι και να παρουσιαζουν μελετες που υπαρχουν οχι να λενε οτι τους κατεβει στο κεφαλι για να δουν τι ψαρια θα πιασουν.

@20:32 - Όχι δεν το είπε. Ο δημοσιογράφος του ανέφερε την μελέτη με την αναφορά για τα 200€ και ο Άδωνις είπε ότι αυτό πράγματι λέει η μελέτη. Διευκρίνισε "για να μην παρεξηγηθεί" ότι δεν το λέει αυτός, αλλά τα fake news είναι το ψωμοτύρι των λαϊκιστών.

Fake news και ακροδεξιά είναι συνώνυμα. Πώς τους την έφεραν έτσι αυτή τη φορά; Πάντως είναι απαράδεκτο υπουργός ανάπτυξης να κάνει σημαία μια έρευνα, που να αναφέρει τέτοιο κατάπτυστο περιεχόμενο. Μισθούς Βουλγαρίας και τιμές Ελβετίας έχουμε στη χώρα.

Ο νανογιλέκος Αδωνης μεταφέρει την άποψη των αφεντικών του.

Αφού το λέει ο Παύλος έτσι είναι !Ηταν δίπλα στον μπουμπούκο και το άκουσε με τα αυτιά του

Ασχολούμαστε με μια ελεεινή μελέτη που αναπαρήγαγε ένας φιλοχουντικός φιλελές! Λαμπρά! Εγώ θα συμφωνήσω με την μελέτη & τον Άδωνη πως με 200€ σήμερα ένας άνθρωπος στην Ελλάδα θα πεθάνει από οτιδήποτε άλλο εκτός της πείνας. Όπως & να το κάνουμε με 6.5€ την ημέρα για φαγητό μια χαρά είναι! Ελεεινοί! Πείτε μου τι τους κωλώνει σε 6 μήνες να μας παρουσιάσουν μια νέα μελέτη που θα μας λέει ότι & με 180€ κάποιος μπορεί να ζήσει. & μετά μια με 160€; Γι’αυτό τους ψήφησαν οι Έλληνες; Για να μας λένε πως μπορούμε να “ζήσουμε” με 200€; Οι μπαχαλάκιδες με τις γραβάτες συνεχίζουν τη φιλελέ καταστροφή τους

Όποιος δει το βίντεο καταλαβαίνει το μέγεθος της ψευτιάς στην συγκεκριμένη "είδηση". Η δεξιά ανά τον κόσμο είναι η ιδεολογία που σπρώχνει το μέσο εισόδημα του πολίτη προς τα πάνω. Ακόμα και οι κνίτες του stoixou το γνωρίζουν αυτό. Αυτό που τους χαλάει είναι η ανισοκατανομή γιατί είναι τεμπέληδες και μπαρουφολόγοι. Η ισοπέδωση προς τα κάτω στο εισόδημα είναι το βασικότερο αποτέλεσμα των κομμουνιστικών/αριστερών ιδεολογιών. Τα 80/100/150/200€ τα έχουμε δει σαν εισόδημα μόνο σε σοσιαλιστικούς "παραδείσους". Τραβάτε στην Βενεζουέλα ή στην Κούβα αν δεν το πιστεύετε.

Γεια σου ρε Παύλο Άρχοντα της Τρίπολης καμάρι Να μην μασάς ρε μάγκα μου Σαν πίνεις το ντουμάνι Και με κουμουνια θες και εσυ ,να πίνεις μια ρετσίνα Και να αρχινας ρε μόρτη μου την παπαρολογια !! Και μην κοιτάς την τσέπη σου ρε μόρτη φιλελεκο Κάνα κορίτσι άντε βρες ρε Ραμολιμεντο

@Τσιπιανιτης 05:11 Αυτό που λέει "Τσιπιανά, Λουκά και Θάνα κάθε σπίτι και @@@@@" το ξέρεις, έτσι;

@05:11 - Μάλλον με έχεις μπερδέψει με κανένα αριστερό μπαρουφολόγο τεμπελάκο. Η τσέπη του φιλελεύθερου δεξιού πάντα γεμάτη είναι, γιατί χαίρεται να δουλεύει και δεν πιστεύει σοσιαλιστικές αρλούμπες. Κοίτα να διορθώσεις τα χάλια σου και άσε τις συμβουλές γιατί δεν ξέρεις ούτε μια πρόταση να συντάξεις σωστά.

Παύλο θεέ, εφόσον η δεξιά ιδεολογία "σπρώχνει τους μισθούς προς τα πάνω...", όπως γράφεις, τότε εξήγησέ μας πώς η κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΆ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ καρατόμησε μισθούς και συντάξεις έως και 60%, έκλεψε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων με τη μέθοδο PSI. Μήπως ήταν ...ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ?????

Arka εσυ κάτω από ποια γκαβαλινα στην Ορεινή Αρκαδία φύτρωσες !!

14:38 μπορεί να είσαι και παιδί μου ,για αυτό μην λες πολλές εξυπνάδες !!

Ακόμα και μετά την πτώση των μισθών και των συντάξεων στην Ελλάδα, το μέσο εισόδημα παρέμεινε πολλά επίπεδα παραπάνω από αυτό που απολαμβάνουν οι πολίτες των πρώην "σοσιαλιστικών παραδείσων". Ήδη από τότε έχουμε ανακάμψει και τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα καλύτερα. Εξάλλου η πτώση που έγραψες ήρθε μετά από 30 χρόνια κραιπάλης. Αυτά που γράφεις για το PSI δείχνουν ότι δεν έχεις ιδέα τι σου γίνεται περί οικονομίας. Αν δεν είχε γίνει το κούρεμα από τον Σαμαρά-Βενιζέλο η χώρα θα είχε βαρέσει διάλυση. Δεν έκλεψαν, έδωσαν μια τελευταία ευκαιρία για την πατρίδα. Και η πατρίδα στάθηκε όρθια.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως υπουργός Οικονομικών, ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο PSI και να εντάξει τη διαδικασία στο Αγγλικό Δίκαιο, υποθηκεύοντας την ανεξαρτησία της χώρας και τα περιουσιακά της στοιχεία (έσοδα από ενέργεια, αποθέματα χρυσού, πλουτοπαραγωγικές πηγές) παρά τις αντίθετες προτάσεις της αμερικανικής εταιρείας συμβούλου, που προσέλαβε και πλήρωσε για να εξασφαλίσει τα ελληνικά συμφέροντα. Η αμερικανική εταιρεία Cleary Gottlieb Steen and Hamilton, ορίστηκε από τον Βενιζέλο ως η εταιρεία που θα διαμεσολαβούσε νομικά και θα διαχειριζόταν το σενάριο του PSI.

Για την υπόθεση αυτή η εταιρεία έλαβε μερικά εκατομμύρια ως αμοιβή.

Η απάντηση του Παύλου είναι ένα γερό σκαμπίλι σε αυτούς που πίστεψαν πως η ΝΔ έχει κάνει την αυτοκριτική της για την συμβολή της στη χρεοκοπία μας! Από πού να το πιάσουμε; Από το ότι η Ελληνική ανεργία είναι καλύτερη από τη Σοβιετική εργασία; Από τις δεκαετίες λιτότητας οπού σήμερα η ΝΔ το ονομάζει κραιπάλη!!!!;;; Από το ληστρικό PSI που στα μυαλά του κάθε αγράμματου φιλελέ αυτό ήταν διάσωση; Εγώ δεν πέφτω από τα σύννεφα. Για μένα ένα χρεοκοπημένο κόμμα σαν την ΝΔ είναι φύση αδύνατον να βρει λύσεις για το γιγαντιαίο πρόβλημα που το ίδιο δημιούργησε στην Ελληνική οικονομία & κοινωνία......

…Αυτά να αξιολογήσουν όλοι αυτοί που ακόμα εξαπατώνται από τους μπαχαλάκιδες με τις γραβάτες. Οι μπαχαλάκιδες με τις γραβάτες και ιδίως οι φιλελεδές “δημοσιογράφοι” που σήμερα συνεχίζουν τις αθλιότητες τους καθήμενοι στα έδρανα της βουλής εκλεκτό κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας! Παύλο σε προκαλώ! Πες μας μια επιστημονική μελέτη, μια ανάλυση, εάν βιβλίο βρε αδερφέ όπου μπορούμε να διαβάσουμε & εμείς όλα αυτά που εσύ αντλείς τις γνώσεις σου & τα επιχειρήματά σου. Αυτά για κραιπάλες, PSI, σοβιετική εργασία κ.λ.π.

Παύλο θα σου πρότεινα να δεις το ντοκιμαντέρ του Αυγερόπουλου Μακροοικονομία. Στο προτείνω μπας και σε προλάβει και δεν εκτεθείς για πολλοστή φορά. https://www.smallplanet.gr/en/films/wonderful-macroeconomics/

Ο πρωθυπουργός των πρωθυπουργών ο αυτοκράτορας των Βασιλέων ο Κυριάκος Κωνσταντινου Μητσοτάκης δεν πρόκειται να αφήσει την Ελλάδα να βουλιάξει ,θα είναι σκληρός με τους τεμπέλακους αργόμισθους αλλά στο τέλος η πατρίδα θα προκόψει !Σου Φιλω τα πόδια αρχηγέ μου

@21:35 - Ούτε τρολιά δεν μπορεί να καταφέρεις συριζόπουλο, άστο.

@STOIXOS - Δεν θα συζητήσω πάλι μαζί σου για το Α και το Β. Έχουμε φτάσει στο Κ και εσύ ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι έχει γίνει. Έτσι λειτουργεί ο καπιταλισμός, δεν τον καταλαβαίνεις, δεν σου αρέσει, τι ασχολείσαι; Πιστεύεις ότι η Ελλάδα τις 4 τελευταίες δεκαετίες είχε λιτότητα. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...Εσύ συγκεκριμένα μπορεί να είχες λιτότητα στην τσέπη σου, η Ελλάδα όμως έζησε την κραιπάλη. Δεν το επικροτώ, αλλά αυτό συνέβη.

Κυκλοφόρησε το βιβλίο (Εγώ ο Παύλος ) που αναλύει τον πόλεμο που δέχεται ο παντογνώστης του Arcadia portal από τα Συριζοπουλα και τους βολεμένους αργόμισθους του δημοσίου τομέα , γιατί έκανε το λάθος να είναι λάτρης του Φιλελευθερισμού και του Ευρωπαϊσμού και λίγο από Κυριακο .Εγω ο Παύλος , μην το χάσετε ,κεντρική διάθεση «εκδόσεις Ελλήνων έγερσης »

το psi λέει ο παυλος ήταν σωτήριο.... μπράβο ξέρεις από οικονομικά εσύ, η άχρηστη ΝΔ ει ναι η επίτομη στο πρόσωπο σου, άντε από κει νούμερο που γράφεις αρλουμπες όλη την ώρα. Σαν τον αδωνι είσαι που γουστάρεις και του μοιάζεις. άνοιξέ τα μάτια σου βλ/μα γιατί πάμε από το κακό στο χειρότερο με την ΝΔουλα. Ετοιμάζει και τον τρισμέγιστο ΒΕΝΙΖΕΛΟ για ΠΤΔ μην το ξεχνάς.

Παύλος: Για πολλοστή φορά πιάστηκε ανίκανός να επιχειρηματολογήσει… ύστερα ήρθαν τα γνωστά χαζοχαρούμενά Α-Β-Κ & «δεν συζητώ μαζί σου»! Αφού δεν ξέρεις τι σου γίνεται, πώς να συζητήσεις; Ξέρω πως πάλι θα πέσεις από τα σύννεφα αλλά μπα και σου θυμίζουν τίποτα οι πιο κάτω φράσεις;;;; Νο1 (Η κυβέρνηση Σημίτη αναγκάστηκε να εφαρμόσει ένα αυστηρό πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής (λιτότητας), για να επιτευχθεί η σύγκλιση με τα κριτήρια Μάαστριχτ).

Νο2: (O Προϋπολογισμός του 2005: Κυβέρνηση Καραμανλή-ΝΔ...ο οποίος άρχισε να συζητείται στη διαρκή Επιτροπή Oικονομικών, αντικατοπτρίζει στην πράξη τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο υπουργός Oικονομίας · και κατ’ επέκταση η κυβέρνηση · έναντι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αλλά και τις δεσμεύσεις που επέβαλε το ECO/FIN στη χώρα μας και που μεταφράζονται σε δυο χρόνια αυστηρής δημοσιοοικονομικής λιτότητας).

Νο3 (Οχτώβρη 2009: Την κολοκυθιά παίζει τις τελευταίες μέρες η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, όπου επιχειρεί να εμφανίσει εικόνα «καμένης γης». Επιστράτευσε λοιπόν το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας - εκλεκτός της ΝΔ - ο οποίος την προηγούμενη Πέμπτη είχε εκφράσει την ευχή το έλλειμμα να μην ξεπεράσει φέτος το 10% του ΑΕΠ, ενώ προχτές ανέβασε τον πήχη στο 12% του ΑΕΠ. Χρησιμοποιούν τα νούμερα προκειμένου να εμφανίσουν κατάσταση κατάρρευσης και δημοσιονομικού χάους, ώστε αύριο να δικαιολογήσουν τα σκληρά μέτρα λιτότητας που από σήμερα ετοιμάζουν. ….

...Προεκλογικά η κυβέρνηση της ΝΔ μιλούσε για διετή περίοδο λιτότητας και το ΠΑΣΟΚ γενικώς και αορίστως περί ενίσχυσης της αναπτυξιακής δυναμικής της χώρας. Αυτά μέχρι τις εκλογές, γιατί σήμερα ...ανακάλυψε και το ΠΑΣΟΚ ότι απαιτείται τριετής, αυτή τη φορά, περίοδος λιτότητας.) Μήπως εννοείς Παύλο τη κραιπάλη των σκανδάλων SIEMENS, NOVARTIS, εξοπλιστικών, Τραπεζικά δάνεια των κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τα θαλασσοδάνεια των οφφσοράκιδων Κ.λ.π. και σε κατηγορώ τζάμπα;

Δεν περιμένω να καταλάβεις. Απλά και μόνο επειδή παριστάνεις τον έξυπνο. Η έκρηξη στο ΑΕΠ της χώρας αλλά και στο κατά κεφαλή εισόδημα μεταξύ 1993 και 2007-8, είναι εξωφρενικές. https://www.in.gr/2013/08/19/apopsi/o-politikos-kyklos-kai-i-oikonomia/.

Επειδή δεν δέχεσαι την ανισοκατανομή του πλούτου ανάλογα την προσπάθεια και τις ικανότητες του κάθε πολίτη δεν σημαίνει ότι η Ελλάδα δυστύχησε από την μεταπολίτευση και μετά. Το αντίθετο. Η χώρα ήταν σε συνεχή ανάπτυξη από την αρχή της μεταπολίτευσης μέχρι και το 2007-8. 34 ολόκληρα χρόνια. Ειδικά την περίοδο 1993-2008, η μεγέθυνση του ΑΕΠ αλλά και του κατά κεφαλή εισοδήματος των Ελλήνων ήταν εξωφρενική. Επόμενο ήταν να έρθει βίαιη διόρθωση. Ήδη είμαστε σε φάση ανάπτυξης πάλι και προχωράμε. Σας πέφτει βαρύς ο φιλελευθερισμός το ξέρω. Περαστικά σας.

Για έναν φιλελέ που μόνο αυτός καταλαβαίνει, αυτά είναι τα στοιχεία που απεικονίζουν την “έκρηξη” και τα “εξωφρενικά” κατά κεφαλήν εισοδήματα!!! https://www.google.com/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=ny_gdp_mktp_cd&idim=country:GRC:ROU&hl=el&dl=el#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=ny_gdp_pcap_pp_cd&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=region&idim=country:GRC:IRL:ESP:DEU:FIN:ITA:PRT:CYP:ISL:NLD:NOR&ifdim=region&hl=el&dl=el&ind=false

Η χρεοκοπημένη ΝΔ μας παρουσιάζει σήμερα την πορεία μας, που πάντα ήταν πολύ κάτω του μέσου όρου στην Ευρώπη, σαν έκρηξη λέει!!!, σαν να είχαμε εξωφρενικά εισοδήματα!!! Τι σου κάνει η ανωνυμία ε; Ότι θέλεις γράφεις! Δεν φοβάσαι τη γιούχα από τον άνεργο που θα σε συνάντηση στον δρόμο. Για να σε βοηθήσω εσύ προφανώς μιλάς για το Golden boys, εγώ για τους εργαζομένους.

Το ξαναέγραψα οι μπαχαλάκιδες με τις γραβάτες της ΝΔ, την έννοια της αυτοκριτικής δεν την γνωρίζουν. Αν περιοριζόσουν τουλάχιστον σχολιάζοντας τη κραιπάλη των κρατικοδίαιτων του ιδιωτικού τομέα και των σκανδάλων τύπου SIEMENS-NOVARTIS κάπως θα το έσωζες. Κωλύεσαι βέβαια λόγο των εμπλεκόμενων, και το καταλαβαίνω. Παύλο για το PSI; Μουγκά και αυτό;

Έβγαλα μερικές χώρες μπα και φανεί καλύτερα. https://www.google.com/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&met_y=ny_gdp_mktp_cd&idim=country:GRC:ROU&hl=el&dl=el#!ctype=l&strail=false&bcs=d&nselm=h&met_y=ny_gdp_pcap_pp_cd&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=region&idim=country:GRC:DEU:ITA:PRT:ISL:NOR&ifdim=region&hl=el&dl=el&ind=false

Σφουγγοκωλάρε πάλι αγωνιάς σκορπώντας τα γνωστά Νεοδημοκράτικα επιχειρήματα και ήθος;

δυΣΤΟΙΧΕ, Βαλτο καλα στο μυαλο σου, δεν είμαι Νεοδημοκρατης. Ο κόσμος δεν ειναι Digital... μονο οι αριστερουληδες βλεπουν η μαζι η απεναντι. Capisci?

23:36 βασικά εκτός απο φιλελέρας , αρρωστος είσαι. Στη ψυχή

Σφουγκοκωλάριε έχεις παρατηρήσει πως όταν αποδομούνται τα επιχειρήματα του Παύλου, εμφανίζεσαι ως από μηχανής υβριστής; Η ανικανότητα σου να παράξεις στοιχειώδη λόγο & να αρθρώσεις έστω και ένα επιχείρημα είναι εξαιτίας των φιλελέ παρωπίδων σου ή από φυσικού σου; Ξέρεις, ο τεμπέλης, ο ανίκανος και ο άχρηστος, στα ζόρια φαίνονται! Και εσένα σου φαίνεται, μέθυσο πνεύμα της συμφοράς. Μαρκήσιε Σφουγκοκωλάριε στο τέλος θα κατανοήσεις τη κατάντια σου! Θα σε ρωτούσα βουβέ για τα 200€ που λέει ο Άδωνης ή για τη κατρακύλα που πήρε φέτος η αγορά στις γιορτές αλλά πάλι μουγκός θα λοιμώξεις.

Μην χάσετε το καινούργιο βιβλίο των εκδόσεων Ελλήνων Έγερσης (observer μάχη με τον χωροχρόνο ) ένα βιβλίο που αναλύει την διχασμένη προσωπικότητα του δισμοιρου ψευτομαγκα και γνωστού νούμερου του Arcadia portal !

Η κόκκινη Ρόζα χάθηκε κι αυτή, κανείς δεν ξέρει πού το κορμί της παράχωσαν. Έλεγε την αλήθεια στους φτωχούς, γι’ αυτό κι οι πλούσιοι τη σκότωσαν. ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ

@stoixos ΜΠΆΓΕΡΝ ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΜΕΝΧΕΝ ΓΚΛΑΝΜΠΑΧ 1-0 ΚΑΡΛ ΧΑΙΝΣ ΡΟΥΜΕΝΙΓΚΕ https://www.youtube.com/watch?v=0H-a0aFSZII

ΑΛ€ΧΧΟΝ αν και ήταν μια μεγάλη αλήθεια, ένας δυνατός στοίχος (μέρα που είναι) και στόχευε τον Μαρκήσιο σφουγκοκωλάριο, εσύ ανταριάστηκες; Για τους υμνητές του Χίτλερ και του φασίστα Παπαδοπούλου, υπάρχει η αγνή Ελληνική ψυχή που πάντα τους τσακίζει. https://www.youtube.com/watch?v=57Ub43WdoFU

Το επιχείρημα του stoixos ενάντια στον καπιταλισμό α λα γκρέτσια είναι ότι οι υπόλοιπες καπιταλιστικές οικονομίες προόδευσαν περισσότερο από την Ελλάδα!!! Το ακόμα πιο αστείο είναι ότι πράγματι το κατάφεραν αυτό οι υπόλοιπες καπιταλιστικές οικονομίες γιατί εφάρμοσαν φιλελευθερισμό ενώ στην Ελληνική μπανανία είχαμε κρατικό καπιταλισμό με σάλτσα λαϊκισμού. Για εμπέδωση. Το επιχείρημα του stoixos είναι ότι τα φιλελεύθερα καπιταλιστικά κράτη προόδευσαν περισσότερο από την Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια. Προφανώς βρε stoixe. Για αυτό είσαι stoixos. Γιατί δεν παίρνεις χαμπάρι τι συμβαίνει γύρω σου.

Η κόκκινη Ρόζα με την ευγενική χορηγία του γερμανικού ΥΠΕΞ. Μερκελοκομμούνια...

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.