Χιονόπτωση στη Τρίπολη το βράδυ της Κυριακής - Ο καιρός στην Αρκαδία

Χιονόπτωση στη Τρίπολη το βράδυ της Κυριακής - Ο καιρός στην Αρκαδία

Ιανουάριος 05, 2020 - 10:17
0 σχόλια

Το πρώτο σφοδρό κύμα χιονόπτωσης, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, θα «χτυπήσει» την Αρκαδία από απόψε, Κυριακή 5 Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το meteo.gr, αναμένεται να χιονίσει στην Τρίπολη από τις 20:00. Νωρίτερα το απόγευμα θα βρέξει. Η θερμοκρασία στην πόλη μας θα κυμανθεί από 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Δευτέρα των Θεοφανίων η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 2 βαθμούς και το κρύο θα είναι τσουχτερό, ενώ αναμένεται χιονόπτωση στις 02:00. Σημειωτέον πάντως ότι η αίσθηση της θερμοκρασίας στην πόλη μας θα είναι στους -6 σήμερα το βράδυ και στους -7 αύριο το πρωί.

Στη Μεγαλόπολη ο καιρός θα είναι πιο ήπιος, αφού η θερμοκρασία θα ανεβεί στους 8 βαθμούς Κελσίου. Χιονόνερο αναμένεται απόψε το βράδυ, και αύριο Κυριακή ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 4 και 5 βαθμών Κελσίου.

Στο Λεωνίδιο αναμένονται σήμερα βροχές, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία θα φθάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και η ελάχιστη στους 4 βαθμούς. Αύριο Δευτέρα αναμένεται βροχή το πρωί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 4 και 5 βαθμών Κελσίου.

Στα ορεινά Λαγκάδια η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 5 και -2 βαθμών Κελσίου, με χιονόνερο, ενώ αύριο αναμένεται χιονόπτωση με διαστήματα ηλιοφάνειας και τσουχτερό κρύο, αφού η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ -1 και 13 βαθμών Κελσίου.

Σημειωτέον ότι η αίσθηση της θερμοκρασίας θα είναι στους -9 για τα Λαγκάδια.
Καλό είναι οι πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και να ενημερώνονται για τους δρόμους που πιθανόν κλείσουν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.