Επίσχεση εργασίας των γιατρών του Παναρκαδικού από 2 Απριλίου και από 3 Απριλίου των γιατρών του ΨΝΤ

Επίσχεση εργασίας των γιατρών του Παναρκαδικού από 2 Απριλίου και από 3 Απριλίου των γιατρών του ΨΝΤ

Απρίλιος 01, 2012 - 10:26
24 σχόλια

Οι γιατροί διαμαρτύρονται για τις απλήρωτες εφημερίες και για την περικοπή στα κονδύλια- θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά- για τακτικες επισκέψεις θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με το νοσοκομείο

Από την Δευτέρα 2 Απριλίου όλοι οι γιατροί του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου, των κέντρων υγείας και των αγροτικών ιατρείων  θα προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας, αφού υπάρχει πρόβλημα με την πληρωμή των εφημεριών. 

Οι γιατροί δεν έχουν πληρωθεί τις δεδουλευμένες εφημερίες του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου και για το λόγο αυτό μετά και απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του κλάδου τους θα ξεκινήσουν την επίσχεση, δηλαδή θα απέχουν από τα τακτικά ιατρεία.

Οι γιατροί μιλούν για μείωση του κονδυλίου εφημεριών από 485 εκατομμύρια το 2011 σε 270 εκατομμύρια το 2012. Ο προϋπολογισμός αυτός κρίνεται ελλιπής και δεν εξασφαλίζεται  η λειτουργία του νοσοκομείου όλο το 24ωρο. Ακόμα υπάρχει μείωση 50 εκατομμυρίων στα κονδύλια για τις εφημερίες και σε όλα  τα εκτελεσμένα προγράμματα εφημεριών υπάρχουν ελλείμματα. Συνολικά σε  πάνω από 35 νοσοκομεία της χώρας γίνεται επίσχεση.
Οι γιατροί καλούν τους πολίτες για να μην ταλαιπωρούνται για τα ραντεβού που έχουν κλείσει  να επικοινωνούν με το νοσοκομείο, αν και  σύμφωνα με την ενημέρωση από μέλη του συλλόγου των γιατρών είναι σίγουρο ότι θα συμμετέχει στην επίσχεση το σύνολο των γιατρών.
Ακόμα αναφέρεται πως  οι διοικήσεις με γραπτή εγκύκλιο τους συνιστούν στους γιατρούς να περικόψουν τα προγράμματα των εφημερίων αναδρομικά.
Όσον αφορά τους γιατρούς του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου η επίσχεση θα ξεκινήσει από την Τρίτη 3 Απριλίου και θα συμμετέχουν όλοι οι ψυχίατροιι οι νευροχειρούργοι και ο παιδοχειρουργός, αφού επικρατεί αγανάκτηση λόγω της περικοπής κατά 3 στις εφημερίες. Τον Δεκέμβριο ήταν 7 και τώρα 4. Ενώ ζητείται και αναδρομική περικοπή κάτι που θεωρείται άδικο και ανήθικο από τους γιατρούς. Και στο ψυχιατρικό νοσοκομείο θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα περιστατικά, ενώ η μετέπειτα στάση των γιατρών θα καθοριστεί ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν.

Ειδήσεις: 

24 Σχόλια

Αισχος...Αλλά καταλαβαίνουν οι γιατροι απο λέξεις;;; Την τσεπουλα τους μονο και γαια πυρι μειχθητω... Αισχος...Τους κοψανε 3 εφημεριες... Απο φακελακια...τι γινεται;;; Αυτο δεν το λενε...Αλλά θεωρουν το φτυσιμο...δροσια...

Καλύτερα οι μη κατέχοντες το θέμα, και οι άσχετοι να απέχουν από σχόλια όπως αυτό που έκανε ο αγαπητός φίλος/η παραπάνω!! Μιλάμε για ειδικευόμενους γιατρούς και όχι για ειδικευμένους!!! Σε ποιά φακελάκια αναφέρεται ο κύριος/α??

μην απαντάτε σε ανεγκεφαλους εγκάθετους. κουκουλοφόροι των Γερμανών πάντα υπήρχαν....

Να σας πω εγώ για την επίσχεση των ειδικευόμενων. Πήγα χθες τη νύχτα στο νοσοκομείο το παιδί μου με οξεία βροχίτιδα. Αφού είχα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες στο σπίτι ( οδηγίες παιδιάτρου ) και δεν είδα βελτίωση, μετά από προτροπή της παιδιάτρου που παρακολουθεί το παιδί, το πήγα στο νοσοκομείο για να του κάνουν μάσκα. Ο ειδικεύομενος που ήρθε αντί να με ρωτήσει τι έχει το παιδί και για ποιο λόγο το πήγα στο νοσοκομείο, μου είπε με ειρωνικό ύφος γιατί το θυμήθηκα τέτοια ώρα να το πάω και ότι έχουν επίσχεση εργασίας. Δεν ενδιαφέρθηκε καν να μάθει τι έχει το παιδί και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να με πληροφορήσει για την επίσχεση εργασίας τους. Πήρα το παιδί μου και έφυγα. Μου δημιουργούνται όμως ερωτήματα, είναι ο ειδικευόμενος τόσο αδιάφορος ή ήθελε να βγάλει μεροκαματάκι? Θα έπρεπε να ντρέπονται για την κατάντια του νοσοκομείου μας, όλοι αυτοί οι αλήτες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα γεμίσουν οι τσέπες τους (τον όρκο τους άραγε τον ξέχασαν?). Αν το παιδί μου παρουσιάσει επιπλοκές στην υγεία του εξαιτίας της αδιαφορίας του ειδικευόμενου, εγώ προσωπικά θα τον κλείσω μέσα.

ετσι,σιγα σιγα να τσουζει μηπως και σεβαστειτε οτι καποιοι σπουδαζουν μια ζωη και αμειβονται με 1000 ευρω.Η οξεια βρογχιτιδα δεν ειναι τιποτα,περναει.Σε πληρη αντιθεση με τη χρονια μαλακιτιδα.

Tώρα που κόβονται τα μαύρα, θα πέσουν και βάσεις της Ιατρικής. Αντε γιατί γέμισαν ουμανιστές τα Λύκεια με πρώτη επιλογή τις Ιατρικές.

Δεν μου λες, ρε APOTROPEA SXOLIA, δεν πας να κάνεις καμιά σοβαρή δουλειά, αντί να παίρνεις σβάρνα το portal και να σχολιάζεις ό,τι ενότητα βρεις; Ηδονίζεσαι να διαβάζεις τις π@π@ριές που γράφεις; Δεν θεωρείς σημαντικό ότι θα μας (ξανα)κόψουν το μισθό από τον Ιούνιο; Άει σιχτίρ λοβοτομημένοι, ένας - ένας!

<p> αραγε η συγκεκριμενη κυρια που ονομαζει τους ειδικευομενους γιατρους ******** γιατι δεν απευθυνοταν στην παιδιατρο της ωστε να αποφυγει αυτη την ταλαιπωρια?μηπως γιατι την γειωσε νυχτιατικα?μηπως γιατι ολα τα σαββατοκυριακα σας κανουν γαργαρες και τοτε απευθυνεστε σε αυτους τους ****** &nbsp;αλλα τοτε τους βλεπετε σαν σωτηρες.μαθετε λοιπον κυρια μου οτι ενας ειδικευομενος δεν εχει μαυρα ουτε βγαζει μεροκαματακι κατα τα λεγομενα σας.24ωρες το 2ωρο ειναι εκει για σας αρκει και εσεις να τον σεβεστε σαν ανθρωπο οπως θελετε να σας σεβεται.αραγε εαν το παιδι σας στον μελλον εργαστει σε αυτο το υπεροχο συστημα υγειας,και δεν εχει χρηματα να συντηρησει την οικογενεια του,εαν παραμενει απληρωτο για 4 μηνες,τοτε θα ναι αδικο?μαλλον ναι γιατι θα ναι ο γιος της μαμας.γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε σαν χωρα,γιατι ο καθενας κοιταει την παρτη του.κριμα να τα ισοπεδωνετε ολα τοσο απλα και απλα να το παιζετε κριτες των παντων.περαστικα στο παιδακι σας.</p>

Εξήλθε λαθρα λοιπόν η κυρά Αναστασία? πήρε τη ζωή του παιδιού της στα χέρια της και έφυγε από το νοσοκομείο!!!!! μάλιστα!!!!! Να σε ρωτήσω λοιπόν κυρά Αναστασία? τι οδηγίες σου έδωσε ο παιδίατρο σου από το τηλέφωνο να κάνεις στο σπίτι? από πότε ήταν άρρωστο το παιδί σου και πότε αποφάσισες να το φέρεις στο νοσοκομείο???.... αμέλεια του γονέα? αμέλεια του εξωτερικού παιδιάτρου??? Να σε ρωτήσω και κάτι κυρά Αναστασία , αφού όπως λες ήταν ειρωνικός ο ειδικευόμενος γιατρός,,, δε σου άρεσε η φάτσα του δηλαδή... (πες μας που δουλεύεις να δω τη δικιά σου φάτσα λοιπόν όταν θα έρθω)γιατί πήρες το παιδί σου και έφυγες και δεν ζήτησες να φωνάξουν τον ειδικευμένο γιατρό τότε!!!!????? που εφημερεύει και αυτός την ίδια μέρα!!!!????!!!!! δεν το σκέφτηκες?? έχεις δει κανένα ειδικευόμενο να τα παίρνει και κατηγορείς τον γιατρό!!!! τον συκοφαντείς??από το μυαλό σου τα βγάζεις??? πρόσεχε γιατί το να παίρνεις το παιδί σου από το νοσοκομείο, επειδή δε σου άρεσε η φάτσα του γιατρού και μετά να κατηγορείς τον ειδικευόμενο γιατρό για πράγματα τα οποία εσύ φαντάστηκες (ότι ήθελε λεφτά είναι συκοφαντία!!!!). πρόσεχε ειδικευόμενος ήταν!!!! εσύ το λές!!!!!!!! έχεις και την επιλογή του ειδικευμένου!!!!!!! Είναι το αρρωστημένο σου μυαλό?? Η μεγάλη φαντασία σου?? ότι θυμάσαι χαίρεσαι??? τεσπά ψάξε να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου μόνη σου... Πρόσεχε μην πάς εσύ μέσα!!!!!! Και τέλος κυρά αναστασια πρόσεχε πως μιλάς!!!!!! Και γιατί κατηγορείς τον ειδικευόμενο γιατρό?? (αλήτης? Ήθελε μεροκαματάκι? Φακελάκι δηλαδή όπως σου έμαθαν να λες!!! Κατηγορείς και βρίζεις!!!! Και όχι μόνο αυτό φεύγεις και από το νοσοκομείο χωρίς να δείς τον ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ γιατρό!!!!! Πολλά τα λάθη σου κυρα αναστασία!!!!)

φιλε anastash μη βιαζεσαι!!!! περιμενε να τελειωσεις την ειδικότητα να παρεις κάπου ανα την επικρατεια μια θεση επικουρικού με 1.000 ευρω το μήνα και μετά αποκτας το υφάκι του "γιατρού" που τα ξερει όλα, κρινει τους πάντες αλλα δεν δεχεται κριτική από κανέναν, νομιζει ότι ειναι ενας μικρός θεός αλλα αντ' αυτού είναι ενας τυπος με κόλημα το γιατριλικι, με πτυχίο που το πλήρωσαν 10 κιλά κρεας στη Ρουμανία ή στη Βουλγαρία και τρελά κόμπλεξ απέναντι στους πάντες και στα πάντα, γιατι μη μου πεις ότι εχεις πτυχίο από την Ελλάδα και έχεις τέτοια παιδεια τύπου "κυρα αναστασία" γιατι χαρα σε κεινον που σε πληρωνε να σπουδαζεις τόσα χρόνια... ντροπή και έλεος γεμισε ο κόσμος μωρούς.... μια μανα που έχει περάσει αρκετες νυχτες και μερες στο ΠΝΤ και έχει να πει τα καλύτερα για τους ειδικευόμενους της παιδιατρικής, αλλα τετοιο επιπεδο από συναδέλφους σας βρε παιδια σας αδικεί......

APOLAGADIA αμφιβάλλω, οι διακονιάρηδες ήταν απ'το Ρεκούνι. Προσέξτε μόνο μην βγάλετε το μένος σας σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σας. Υποτίθετε ότι διαθέτετε αυτοέλεγχο. Τώρα αν σου έχουν κόψει το μισθό, δε γίνεται να στον ξανακόψουν. Θα εννοείς μείωση. Αυτή επαναλαμβάνεται. Τέλος αν δεν είσαι ικανοποιημένος παραιτήσου και ρίχτο στις μπίζνες, εκεί δε χρειάζεται ηθική.

εγω βιαζομαι να κρίνω??? εγω?? καταρχάς δεν ειμαι γιατρός και δεν έχω σχέση μεν την Ιατρικη...εχω πολλους φίλους γιατρούς και τους θαυμαζω...να είσαι σιγουρη εσυ βιαζεσαι να κρίνεις...να κατηγορησεις... να χαρακτηρίσεις....να απαξιωσεις ενα λειτουργημα...που έχει να κάνει με τη ζωη.... οι γιατροι ειναι μικροι θεοί!!!! ΝΑΙ!!!! ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!! και καλο είναι να ξέρεις ότι η παιδεία δεν φαίνεται στο κυρα... (το κυρά το λενε και στην επαρχία!!!! που θες και γιατρό απο το κολωνακι.....) αλλα στο να λες τον άλλο αλητη!!! και αντί να απαντάς με επιχειρήματα να τον κατηγορείς ότι ειναιο γιατρός που σπουδάζει στη ρουμανία ή τη βουλγαρία..ή ότι έχει πα΄ρει το πτυχίο του με κρέας.... ή να πηγαίνεις και να τους λες να κάνει μάσκα στο παιδί σου επειδή το είπε ο εξωτερικός γιατρός... Πες μας και συ τωρα τι δουλεια κάνεις??

Αγαπητέ μου, 1ο η παιδίατρός μου δεν με γείωσε, αντίθετα μετά από δική της προτροπή πήγα στο νοσοκομείο και 2ο και εγώ είδα τον μισθό μου να πέφτει 400,00€ κάτω, αυτό όμως δεν μου δίνει το δικαίωμα να μιλάω ειρωνικά στον κόσμο που έρχεται να τον εξυπηρετήσω και σε τελική ανάλυση αν ένας γιατρός δει κάποιον στο δρόμο να πεθαίνει θα του ζητήσει χρήματα για να τον σώσει? Να είμαστε λίγο σοβαροί, εγώ εξοργίστηκα από την απαράδεκτη συμπεριφορά του συγκεκριμένου γιατρού που μου έστειλαν, ο οποίος απ΄ότι έμαθα δεν ήταν καν παιδίατρος.

Άντε στο νοσοκομείο στις 12:00 τη νύχτα και αν βρεις ειδικευμένο γιατρό έλα να τα ξαναπούμε. Όσο για την φαντασία μου, θεωρώ ότι η δική σου είναι μεγαλύτερη. Δεν ανέφερα ότι μου ζήτησε χρήματα, απλά αναρωτήθηκα. Όσο για τους αλήτες αναφέρομαι στο σύνολο των γιατρών που τα παίρνουν και όχι προσωπικά στον συγκεκριμένο και τέλος αν σου μιλούσαν με αυτόν τον τρόπο όχι το παιδί σου, ούτε το σκυλί σου δεν θα άφηνες να εξετάσουν.

λοιπον αναστασια για να τελειωσει αυτο το θεμα,γιατι απο τη στιγμη που ο ειδικευομενος σου μιλησε ασχημα δεν ζητησες να καλεσουν τον ειδικευμενο γιατρο,κατ επεκταση την εξωτερικη σου παιδιατρο?προφανως και δεν σου ζητησε χρηματα αφου δεν εχει αυτο το δικαιωμα,αλλα τωρα κανεις κωλοτουμπες οτι δεν ειναι ολοι αλητες.γιατι δεν ξυπνησες την παιδιατρο σου να ερθει στο νοσοκομειο αφου τυγχανει και γιατρος του νοσοκομειου?γιατι προφανως ηξερες οτι δεν θα ερχοταν,γιατι ετσι σας εχουν μαθει δυστυχως.και καθαρα πληροφοριακα μιλαμε για μειωση μισθου ηδη περισσοτερα απο τα δικα σου και μεχρι το καλοκαιρι θα ειναι η διπλασια.εαν εσυ μπορεις να συντηρησεις οικογενεια με 1000Ε περαστικα σου,απλα μην τα ισοπεδωνετε ολα.νωριτερα μας ειπες οτι εαν παθει κατι το παιδι θα τον κλεισεις μεσα, και καλα θα του κανεις τοτε,τωρα μας λες οτι ουτε το σκυλι σου δεν θα αφηνες να το εξετασει.τα συμπερασματα περι εμπαθειας του γιατρου δικα σου.ειπαμε στο ελλαδισταν ολοι θελουμε εναν γιατρο εναν αστυνομικο στο σπιτι μας.οταν δεν τον εχουμε ολοι ειναι κακοι γυρω μας.

1)Μπά γιατί δεν υπάρχει ειδικευμενος γιατρός?? αυτο δεν το σχολίασες???αλλά βιάστηκες να στολίσεις το ειδικευόμενο γιατρό? 2) δεν αναρωτήθηκες μήπως ο γιατρός ήταν κουρασμένος? άυπνος? αγχωμένος με ένα άλλο περιστατικό? αλλά αμέσως τον είπες αλήτη? αναρώτηθηκες μήπως ήθελε χρήματα??αμέσως!!!!! (σε τελική ανάλυση αν ένας γιατρός δει κάποιον στο δρόμο να πεθαίνει θα του ζητήσει χρήματα για να τον σώσει?....) φάσκεις και αντιφάσκεις τελικά τον κατηγορείς οτι ήθελε χρήματα ή όχι.....το φέρνεις το πάς απο κει αλλα εκεί καταλήγεις.....? με την μεγάλη μου φαντασία σκέφτομαι πως θα μίλησες εσυ?? 3) Συνεχίζεις και λες ότι το σύνολο τον γιατρων χρηματίζεται...(Όσο για τους αλήτες αναφέρομαι στο σύνολο των γιατρών που τα παίρνουν και όχι προσωπικά στον συγκεκριμένο). εγω όσες φορές έχω πάει στο νοσοκομείο, η συμπεριφορά του συνόλου των ειδικευόμενων και ειδικευμένων γιατρών είναι άριστη....ουτε 1 ευρ δεν έχω δώσει!!!!

Τελικά είναι κακό να ζητάμε ανθρώπινη αντιμετώπιση. Όσο για την εμπάθεια τον γιατρό ούτε τον ήξερα, ούτε τον είχα ξαναδεί, εξέφρασα την οργή μου για την συμπεριφορά του. Για να κλείσει αυτό το θέμα δεν θα κουβαλούσα την παιδίατρό μου στο νοσοκομείο απλά για να κάνει μία μάσκα στο παιδί και πιστεύω ούτε και εσύ...

Προφανώς anastashs δεν ξέρεις πως είναι να σου ****ε 2.500,00 για να χειρουργήσουν τον πατέρα σου, 500,00 για να χειρουργήσουν τη μητέρα σου και προφανώς δεν ξέρεις πως είναι να σου λένε ότι το νεογέννητο παιδί σου πρέπει να είναι σε αποστειρωμένο περιβάλλον (θερμοκοιτίδα), αλλά επειδή είναι καλοκαίρι και λείπουν όλοι σε άδεια, θα πρέπει εσύ (χειρουργημένη) να κάθεσαι στον χώρο με τις θερμοκοιτίδες για να το επιβλέπεις, αλλιώς θα το έχεις στον θάλαμό σου, μαζί με άλλες τρεις νέες μητέρες, τα μωρά τους και το συγγενολόι τους. Απ' ότι φαίνεται ζεις σε έναν υπέροχο, τέλειο κόσμο. Μείνε εκεί και μην βγεις ποτέ...

<p> Διαγράφηκαν σχολια σε greeklish. Γράφουμε μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΑ.</p> <p> <strong>ADMIN</strong></p>

οταν τους διαλεγετε τους γιατρους,καλα σας κανουν κ σας τα παιρνουν.τους βρισκετε προσωπικα,μεσω τηλ η γνωστων,θελετε δλδ ιδιωτικη μεταχειρηση σε δημοσιο νοσοκομειο.1000 Ε σε επιστημονες 30-35 ετων με οικογενειες κ τοσους κοπους,που ξενυχτανε κ δουλευουν για να δωσουν λυση στο σημαντικοτερο πραγμα της ζωης σας,την υγεια σας.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ.

1)αρα λοιπον αναστασια τι σου φταιει η επισχεση των ειδικευομενων γιατρων????!!!!! αν καποιοι σου ειχαν ζητησει λεφτα στο παρελθον ή στο κοντινο παρον!!!!!!!!! η αυτοι που εσυ, εγω και όλοι μας ψηφισαμε δεν ειχουν φτιαξει τις υποδομες που χρειαζεται για να μπορεις εσυ και ολοι μας να έχουν ενα σωστο συστημα υγειας!!!! 2)εσυ μαλλον ζεις σε ενα αποστειρομενο περιβαλλον!!!!σε ενα ωραιο κοσμο!! (πως είναι να σου λένε ότι το νεογέννητο παιδί σου πρέπει να είναι σε αποστειρωμένο περιβάλλον , αλλά επειδή είναι καλοκαίρι και λείπουν όλοι σε άδεια, θα πρέπει εσύ να κάθεσαι στον χώρο με τις θερμοκοιτίδες για να το επιβλέπεις, αλλιώς θα το έχεις στον θάλαμό σου, μαζί με άλλες τρεις νέες μητέρες, τα μωρά τους και το συγγενολόι τους) σε αυτο τι σου φταει ο γιατρος???αυτος φτιαχνει τις υποδομες? ή μηπως σου φταει αυτος που ψηφισες!!! που δεν εχει φτιαξει ξεχωριστους θαλαμους για τα νεογεννητα?? 3)ειναι απαραδεχτο για τα χρηματα που σου ζητησαν οι γιατροι αλλα δεν το κανει το ΣΥΝΟΛΟ!!!μην τα ισοπεδωνεις ολα... και επισης 4)μην είσαι εμπαθης με του ειδικευομενους γιατρους!!!!!αυτους που οπως λεει και μια αλλη μητερα της εχουν φερθει αψογα.... ή αυτοι που μπορει εκεινο το καλοκαιρι να μην ειχαν παρει αδεια και να ετρεχαν μαζι με σενα για το παιδι σου!!!! 5) και τελος μην χαρακτηριζεις τους αλλους....μην βιαζεσαι να τους κατηγορισεις....μην βλεπεις εχθρους και αλητες παντου.... επειδη ενας καποτε σου ειχε ζητησει λεφτα...δεν σημαινει οτι θελουν και οι υπολοιποι!!!! οτι ολοι οι γιατροι ειναι αλητες!!!!μην εισαι εμπαθης... γιατι αυτο φερνει την ειρωνεια του προσωπου που εχεις απεναντι σου...

ενταξει, τωρα anastash μετα από τόσες φορες που εχεις επανέλθει μας έπεισες ότι δεν εισαι ειδικευόμενος γιατρός του ΠΝΤ. Είσαι και όχι μόνο είσαι έχεις και ειδικευόμενο-υπευθυνο ένας από αυτα τα γομαρια που χρονια τωρα λησταρχουν στα νοσοκομεια, που εμφανιζονται 2-3 ώρες τη μέρα, εξαφανιζονται στις εφημεριες τους και δεν τους βρισκεις ποτέ ούτε μετα από τηλεφωνα, που...., που...., που......, που εχουν εν γενει τον βιο και τη συμπεριφορα που όλος ο νομός έχει ζήσει και δυστυχως καποιοι με βαριά και δύσκολα περιστατικά. Μην προσπαθεις με τόσο ζήλο να μας πείσεις για το καλώς έχει του Νοσοκομείου γιατι οι περισσότεροι είμαστε παθόντες. Εκατσες τωρα να τα βάλεις με μια μάνα (σιγουρα δεν εχεις δικα σου παιδιά για να καταλάβεις την αγωνια) που περιεγραψε αυτο που εκατονταδες εχουν ζήσει στο νοσοκομειο. Και οχι, δεν ειναι καθόλου εύκολο να ζήσει κανείς με 1.000 ευρω το μήνα άλλα δυστυχως σήμερα καποιοι καλούνται να ζησουν με πολύ λιγότερα, επισης όμως δεν είναι δυνατόν να είσαι μέχρι τα 35 ειδικευόμενος με αμοιβή 1.000 το μήνα και μετα μεσα σε 10, και πολλά λέω, χρονια με το μισθο του γιατρού να έχεις καταφέρει να έχεις σπιταρώνα και εξοχικό, κάτι άλλο "πάιζει" και μην προσπαθείς αδικως να πείσεις κανέναν για το αντίθετο η Τρίπολη είναι μια "χ...ιά" τόπος και γνωριζόμαστε όλοι. Φυσικά αυτό δεν αφορά το σύνολο των γιατρων γιατι υπάρχουν σοβαροί γιατροί που είναι και καλοί στο επαγγελμά τους και σωστοι άνθρωποι, είναι επίσης γνωστοί και αξιοσέβαστοι.

<p> επειδη λοιπον η τριπολη ειναι μια χαψια τοπος που λες και εσυ,δεν βλεπω να κανετε κατι για τον τοπο σας,ενω οπως μας περιγραφεις γνωριζεις τα κακως κειμενα του νοσοκομειου.γιατι προφανως δεν σε ενδιαφερει,δεν ενδιαφερει κανεναν αφηνοντας αυτα τα****** να γλεντανε εις βαρος σας.απλα θελετε να τα εχετε καλα μαζι τους μην τυχον και τους χρειαστειτε ποτε.εσεις τους ψηφισατε εσεις τους καθιερωσατε εκει και εσεις παλι θα τους ψηφισετε.και αυτο γινεται σε ολες τις επαρχιακες πολεις οπου εχουν στηθει μαγαζακια παντα εν γνωσει σας.απλα κανε μια βολτα ενα σαββατοβραδο απο το νοσοκομειο δες το προγραμμα εφημεριας και υστερα μετρα να δεις ποσοι ειναι.εαν βρεις πανω απο 10-12 γιατρους,μοναχα ειδικευομενους να παλευουν μοναχοι τους μαζι με το νοσηλευτικο προσωπικο ελα να μου μιλησεις μετα για εξοχικα σπιτια κοτερα.και θα συμφωνησω οτι παντου υπαρχουν καλοι οπως και κακοι.</p>

anastashs, το είπα και σε προηγούμενο σχόλιο, αλήτες χαρακτήρισα το σύνολο των γιατρών που χρηματίζονται και όχι όλους και τέλος δεν είμαι εμπαθής με τους ειδικευόμενους. Με έχουν εξυπηρετήσει πολλές φορές. Ο συγκεκριμένος όμως δεν ενδιαφέρθηκε καν να με ρωτήσει τι έχει το παιδί μου, παρά με ειρωνεύτηκε λέγοντάς μου επί λέξη : "Καλά τέτοια ώρα θυμήθηκες να φέρεις το παιδί στο νοσοκομείο? Δεν ξέρεις ότι έχουμε επίσχεση εργασίας? Δεν διάβασες την ανακοίνωση?". Νομίζω ότι είναι απόλυτα λογικός ο θυμός μου. Λες και εγώ διάλεξα την ώρα που θα το πήγαινα. Αφού δεν βελτιώθηκε με την αγωγή στο σπίτι κάτι έπρεπε να κάνω. Και σε τελική ανάλυση ο ειδικευόμενος γιατρός είναι εν δυνάμει ειδικευμένος και εγώ, εσύ και ο καθένας δεν είμαστε απλά ασθενείς, είμαστε και μελλοντικοί υποψήφιοι πελάτες του. Αν μου έλεγε ότι κυρία μου έχουμε επίσχεση εργασίας αλλά εγώ θα το δω το παιδάκι δεν θα έτρεχε τίποτα, αλλά να σε ειρωνεύονται ότι και καλά τώρα το θυμήθηκες. Αυτό με πείραξε. Όσο για τον αγώνα τους δεν είπα ότι έχουν άδικο, εφόσον δεν έχουν πληρωθεί για τις εφημερίες τους και εγώ είμαι μαζί τους.