Επιστρέφουν τα χιόνια στην Πελοπόννησο

Επιστρέφουν τα χιόνια στην Πελοπόννησο

Φεβρουάριος 20, 2019 - 11:27
0 σχόλια

Σε λίγα 24ωρα από σήμερα ο χειμώνα επιστρέφει και, μάλιστα, με άγριες διαθέσεις. Βοιωτία, Εύβοια, Πελοπόννησος αλλά και Αττική θα δεχτούν σημαντικές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές, ακόμα και παραθαλάσσιες ενώ αναμένονται χιόνια και στην Αθήνα από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι και τουλάχιστον το πρωί της Δευτέρας.

Η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι ραγδαία, οι άνεμοι θα είναι πιο ισχυροί και το κρύο θα είναι τσουχτερό. Το Σαββατοκύριακο θα είναι «λευκό», σύμφωνα με τις προβλέψεις! Ήδη από την Παρασκευή το βράδυ θα αρχίσει η επιδείνωση του καιρού βαθμιαία σε όλη την Ελλάδα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου δείχνει να είναι πλέον σίγουρος ότι ειδικά το Σάββατο (από το μεσημέρι και μετά) η επέλαση του κρύου θα φέρει μαζί της ισχυρές χιονοπτώσεις που δεν αποκλείεται να φτάσουν ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές! Με βάση την πρόγνωση του γνωστό μετεωρολόγου, από την επέλαση του χιονιά (σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία) δεν φαίνεται να εξαιρείται ούτε η Αθήνα.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.