Επετειακό το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλέτας στην Τρίπολη (pics,vid)

Επετειακό το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλέτας στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάιος 05, 2019 - 15:00
4 σχόλια

Τριάντα χρόνια αγώνων στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης

Ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 5 Μαΐου ο 1ος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας για το 2019 στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Το φετινό πρωτάθλημα έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από την πρώτη φορά που, η Τρίπολη και η Πελοπόννησος, άνοιξαν τις πύλες τους και υποδέχθηκαν τον πολύχρωμο, πολύβουο και δυναμικό κόσμο των αθλητών, των ομάδων και των θεατών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας (ΠΠΤΜ), ένα γεγονός που πριν από 30 χρόνια άνοιξε μια νέα προοπτική στο άθλημά.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας του 2019 ξεκίνησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο γιατί στην κορυφαία κατηγορία του, τα Superbikes, καθώς ο περσινός τίτλος κρίθηκε στον τελευταίο γύρο, όσο γιατί και στις 4 υπόλοιπες κατηγορίες(Supersport, Racing, SS300 και Νέων) τους τίτλους κατέκτησαν αθλητές χωρίς τίτλο στο palmarès τους.

Εκατοντάδες ήταν οι θεατές που έσπευσαν το διήμερο στο αεροδρόμιο για να απολαύσουν πλούσιο θέαμα και υψηλές ταχύτητες από τους οδηγούς οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το διασκέδασαν με την ψυχή τους, όπως ανέφεραν.

Αρκετές ήταν οι συμμετοχές από την Αρκαδία που ξεχώρισαν. Να αναφέρουμε ότι φέτος συμμετείχαν και αθλητές από τον Καναδά.  

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλέτας στην Τρίπολη 2019


4 Σχόλια

Ο Καραλης στο fb παρουσιαζει τον αθλο του, πηγε φυτευτος στην απονομη και γραφει οτι ο αγωνας εγινε υπο την αιγιδα του Δημου τριπολης!!! κ της Περιφερειας. Προφανως ξεχνα πως την πρωτοβουλια για να γινουν 3 αγωνες και οχι μονο 1 την πηρε το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ και με την οικονομικη βοηθεια της Περιφερειας οι αγωνες ΕΓΙΝΑΝ, Ο Δημος εδωσε μονο ενα μηχανημα να σκουπιστει η πιστα και κατι ψηλα......Εαν ηταν μαγκας ας εφερνε το Πανελληνιο στο κολυμβητηριο. ολα τα αλλα μονο για τις φωτογραφιες.....

Διαύγεια Δήμου Τρίπολης ΑΔΑ: 6ΓΥ6ΩΗΡ-ΨΜΓ Ποσό 1.240,00 Ευρώ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας

1600€ την ημέρα είναι το ενοίκιο που εισπράττει το ΓΕΑ για την πίστα ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ και βλέπουμε ανάρτηση πληρωμής 1240€ (τα ψίχουλα δηλαδή) που νομιμοποιούν τον εκπρόσωπο του Δήμου να γράφει ΄΄υπό την αιγίδα΄΄ και να μην αναφέρει την ουσιαστική συνδρομή των υπολοίπων φορέων. Σιγά την αι-γίδα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.