ΕΟΣ Τρίπολης: Η χωματερή του Λεβιδίου έπρεπε να έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια

ΕΟΣ Τρίπολης: Η χωματερή του Λεβιδίου έπρεπε να έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια

Φεβρουάριος 19, 2015 - 08:30
4 σχόλια

Για άλλη μια φορά βλέπουμε το φαινόμενο των διαμαρτυριών σχετικά με τους χώρους διάθεσης – αποθήκευσης – μεταφόρτωσης κλπ των απορριμμάτων.
Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, δηλώνει ότι δεν πρέπει να γίνει και άλλη επιβάρυνση του χώρου, όπου επί πολλά έτη ήταν και είναι η χωματερή του Λεβιδίου και η οποία έπρεπε να έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια...
Αναμένουμε από τον Δήμο Τρίπολης να προχωρήσει τάχιστα στην υλοποίηση του προγραμματισμού του για την διαχείριση των απορριμμάτων και να διπλασιάσει άμεσα τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων για την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών, ώστε οι πολίτες να μην αναγκάζονται να αφήνουν ανακυκλώσιμα υλικά δίπλα από τους γεμάτους μπλέ κάδους και εν τέλει αυτό να συντελεί στην αποτροπή της ανακύκλωσης.
Καλούμε του συμπολίτες μας, να κάνουν ανακύκλωση στον μέγιστο βαθμό, ώστε να μειωθεί κατά πολύ ο όγκος των απορριμμάτων που παράγουν.
Επίσης, καλούμε όσοι συμπολίτες μας έχουν το χώρο, να προμηθευτούν κάδους κομποστοποίησης για να μειωθούν ακόμα περισσότερο και τα οργανικά υπολείμματα.
Από την μεριά του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, είμαστε διατεθειμένοι να ξαναδείξουμε δημόσια τον τρόπο κατασκευής οικιακών κομποστοποιητών, όπως το κάναμε και παλαιότερα δημόσια στην Πλ. Πετρινού, ώστε να δείξουμε πως μπορεί κάποιος να κατασκευάσει τον δικό του κάδο κομποστοποίησης, με ελάχιστό ή με μηδενικό κόστος.
Η λύση του θέματος της διαχείρισης των απορριμμάτων απαιτεί συνειδητή δράση από όλους μας.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Ο.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Ο ορειβατικος Τριπολης τελευταίος και καταιδρωμενος έβγαλε δελτιο τυπου για την χωματερη στο Μαιναλο,προφανως πιεζόμενος απο αντιστοιχο δελτιο τυπου του ΣΑΟΟ πριν λιγες μερες.Αναμενομενο για εναν ανυπαρκτο συλλογο που τοσα ακουγονται γι΄ αυτον .Αναμενόμενο για ενα συλλογο που ακομα δεν εχει αποδείξει οτι λειτουργει στα πλαισια που το καταστατικό του οριζει .

Το Δ.Σ του ορειβατικου εβγαλε ανακοινωση για τα σκουπιδια υποστηριζοντας τους Λεβιδιωτες μηπως και οι επιχειρησεις του Λεβιδιου αναθεωρησουνε και τους δωσουνε καμια χορηγια για την εκδοση του ετησιου προγραμματος

Κυριοι του Δ.Σ του ορειβατικου, natura είναι μονο οι προποδες του βουνου του Μαιναλου?Στο χιονοδρομικο που ολο το καλοκαιρι ο επιχειρηματίας με μηχανηματα και φορτηγα ετρωγε δεντρα , πλαγιες και βραχια σε σας ακουσαμε να κανετε καταγγελια . Εκει δεν ήταν natura?Τελικα αυτο το ΔΣ κανει επιλεκτικά τις καταγγελιες του.

Συγχαριτηρια.Υστερα απο τη ανακοινωση αυτη ,θα πρεπει ολο το Δ.Σ.του συλλογου ,που ξερει τι σημαινει natura, να πάει με τη σημαια του συλλογου μπροστα ,στο μπλοκο της χωματερης του Λεβιδίου.Δεν γνωριζουμε όμως εαν είναι εφικτό αυτό, διοτι ο αντιπροεδρος του Συλλογου είναι και υπαλληλος του Δημου Τριπολης και σιγουρα δεν μπορει στραφεί κατα του Δήμου στον οποίο εργαζεται.Γι΄ αυτο αρκουμαστε σε απλές ανακοινώσεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.