Τα 25 χρόνια λειτουργίας γιόρτασε ο όμιλος της ΑΕΚ Τρίπολης (photos)

Τα 25 χρόνια λειτουργίας γιόρτασε ο όμιλος της ΑΕΚ Τρίπολης (photos)

Φεβρουάριος 19, 2015 - 08:44
0 σχόλια

25 χρόνια λειτουργίας, δημιουργίας, και επιτυχιών γιόρτασε ο όμιλος της ΑΕΚ Τρίπολης. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρίπολης στήθηκε μια  μεγάλη γιορτή προς τιμήν όλων των παιδιών και των αθλητών του πιο επιτυχημένου ομίλου τένις στην Αρκαδία. Στην εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννακούρας, ο Πρόεδρος του Νομικού προσώπου κ. Καραλής, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σταματάκος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Σμυρνιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τσιαμούλος, ο ΔημοτικόςΣσύμβουλος κ. Κοσκινάς  και ο Αντιπρόεδρος της ΣΤ Ένωσης κ. Παπαγεωργάκης βραβεύτηκαν οι αθλητές του ομίλου, που έφεραν τις περισσότερες επιτυχίες από κάθε άλλη χρονιά στο όνομα της ΑΕΚ Τρίπολης. Μετά τις βραβεύσεις των μικρών αθλητών του συλλόγου. Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γιώργος Νίκου και ακολούθησε η  βράβευση του παλαιότερου ενεργού  μέλους των ενήλικων τμημάτων του συλλόγου, της κας. Ρούμπου Αιμιλίας. Εκτός από τους αθλητές, ο όμιλος τίμησε την πρώην προπονήτρια του κα. Αγγελική Γιωνά για την συνεισφορά της στον όμιλο και τους κυρίους Σαβόπουλο και Παπαγεωργάκη για την προσφορά τους στην ίδρυση του ομίλου τένις της ΑΕΚ.

Τρεις ξεχωριστές βραβεύσεις έλαβαν χώρα στη συγκεκριμένη εκδήλωση, σε τρεις ανθρώπους, τρεις εταιρίες που τα τελευταία εφτά χρόνια βοηθούν ανελλιπώς την ανάπτυξη του ομίλου σε όλες του τις εκφάνσεις. Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση του ομίλου τίμησε την εταιρία “Μπαντούνας ρολόι-κόσμημα” στο πρόσωπο του ιδιοκτήτη της κ. Νίκου Μπαντούνα, τον κ. Στάθη Φωτόπουλο και το κατάστημα “Mod’ sHair”, καθώς και τον κ. Παπαδόπουλο Ηλία ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού γραφείου “DestinoTours”.

Για τα 25 αυτά χρόνια ζωής της ΑΕΚ Τρίπολης προβλήθηκαν, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, βίντεο της ιστορίας του ομίλου από το 1990 έως και σήμερα καθώς και των επιτυχιών που έχει φέρει ο σύλλογος μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερη μνία έδωσαν οι διοργανωτές στις 4 Πανελλαδικές διακρίσεις του ομίλου, που τον καθιέρωσαν στην συνείδηση του φίλαθλου κοινού από το 2004 και έπειτα.

Μεγάλη συγκίνηση και ταυτόχρονα ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το βίντεο- αφιέρωμα στον διευθυντή του ομίλου κ. Γιώργο Παπαδόπουλο για τα 11 χρόνια παρουσίας και προσφοράς του στην ΑΕΚ Τρίπολης. Το βίντεο ήταν δημιούργημα της αγωνιστικής ομάδας, που με αυτό τον τρόπο έδειξαν για ακόμη μια φορά την αγάπη τους για τον άνθρωπο που τα γυμνάζει και τα διαπαιδαγωγεί ανελλιπώς τα τελευταία 11 χρόνια.

Παρουσιάστριες της εκδήλωσης ήταν η κα. Φέη Πετράκη και η έφορος του τμήματος κα. Μαίρη Σταματάκου. Το συντονισμό της γιορτής , εκτός από την επιτροπή διοίκηση, είχαν αναλάβει οι προπονητές ου συλλόγου κα. Χατζή Ελίνα, και. Πετροπούλου Έλενα και η εξωτερική συνεργάτιδα κα. Βαβίτσα Πένυ.

Μετά το τελετουργικό μέρος της γιορτής των 25 χρόνων, ακολούθησε πλούσιος μπουφές εκ μέρους της διοίκησης και μουσική βραδιά από συγκρότημα μαθητών του Μουσικού σχολείου της Τρίπολης, που κάποιοι τυγχάνουν και αθλητές του ομίλου, προσδίδοντας μια ευχάριστη νότα σε όλους.

Την πίτα έκοψε κ μέρους της διοίκησης ο κ. Μπερτζελέτος ( Γενικός Γραμματέας της ΑΕΚ Τρίπολης) και στο τέλος έγιναν και οι κληρώσεις των πλούσιων δώρων της γιορτής.

Ήταν μια ξεχωριστή καθόλα εκδήλωση άξια των 25 χρόνων λειτουργίας, δημιουργίας και επιτυχίας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου εύχονται σε όλους καλή χρονιά με υγεία, αγωνιστικές και όχι μόνο επιτυχίες.

Σας ευχαριστούμε για τα 25 χρόνια παρουσίας σας δίπλα μας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.