Εντυπωσιακός ο υποθαλάσσιος φωτισμός του λιμανιού Παραλίου Άστρους

Εντυπωσιακός ο υποθαλάσσιος φωτισμός του λιμανιού Παραλίου Άστρους

Δεκέμβριος 14, 2023 - 21:00
3 σχόλια

Το Παράλιο Άστρος αποτελεί έναν αγαπημένο καλοκαιρινό τουριστικό προορισμό. Πρόκειται για μια παραθαλάσσια κωμόπολη όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει τα πάντα: Αρχαιολογικά μνημεία και αξιοθέατα, όπως το περίφημο Κάστρο που «στεφανώνει» τον παραδοσιακό οικισμό, απέραντες παραλίες, διασκέδαση, αλλά και ηρεμία, παραδοσιακές γεύσεις, πεζοπορικές διαδρομές.

Το νέο λιμάνι του Παραλίου Άστρους εκτός από χρηστικότητα, καθώς πληροί τις προδιαγραφές για τη φιλοξενία σκαφών αναψυχής, είναι ένα «στολίδι» από μόνο του. Οι επισκέπτες αγαπούν να κάνουν τη βόλτα τους και να παρατηρούν τις μικρές βάρκες αλλά και τα σκάφη που αράζουν. Τώρα, όμως, πέρα από γραφικό, το νέο λιμάνι του Παραλίου Άστρους εντυπωσιάζει τον επισκέπτη.

Ο νέος υποθαλάσσιος φωτισμός που έχει τοποθετηθεί προσεκτικά ώστε να αναδεικνύεται η ομορφιά του νέου λιμανιού δημιουργεί μια εντυπωσιακή αλλά αρμονική εικόνα. Το λευκό φως συναντά το βαθύ μπλε της θάλασσας δημιουργώντας ένα υπέροχο γαλάζιο χρώμα, που αναδεικνύει το νέο λιμάνι και δημιουργεί την εντύπωση ότι είναι μεγαλύτερο από ό,τι στην πραγματικότητα.

 

Η φωτογραφία, του δημάρχου Γιώργου Καμπύλη

astrosnews.gr


3 Σχόλια

Άλλα έχουν προτεραιότητα, δεν το συζητάμε, αλλά για να είμαστε δίκαιοι είναι κάτι όμορφο πού σού φτιάχνει τη διάθεση. Άλλωστε το Παράλιο είναι τό....... καμάρι μας!

Φτιαξτε επιτελους και τον πεζόδρομο μεχρι τον Μαυρογιαννη τουλαχιστον... οπως επισης και στον ατσιγγανο που ειναι παρατημενος θελει πεζοδρομια μεχρι το w club...θα εχουμε παλι κανα ατυχημα το καλοκαιρι θα θα ψαχνουμε γιατι εγινε

11:46 Σωστά, ο Ατσιγγανος θέλει δουλειά. Πεζοδρόμηση καί διαμόρφωση παραλίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.