Έντός έδρας ήττα για την Κ19 του Αστέρα από τον ΠΑΟΚ

Έντός έδρας ήττα για την Κ19 του Αστέρα από τον ΠΑΟΚ

Απρίλιος 06, 2024 - 20:14
0 σχόλια

Την εντός έδρας ήττα με 3-2 γνώρισε η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ σε αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Όλα τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε και δύο δοκάρια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10', αλλά ο Μπάτσι στο 20' με σέντρα σουτ από δεξιά σημείωσε το 1-1.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρουμελιώτη για να πάρει προβάδισμα στο σκορ, αλλά τελικά ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που στο 36' και στο 40' προηγήθηκε με 1-3.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε δεύτερο δοκάρι με τον Τηξλαβερίδη στο 45' και μείωσε στο σκορ με τον Αγγελάκη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινομπλέ προσπάθησαν μέχρι το τέλος για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά χωρίς τελικά να καταφέρουν να το βρουν.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Κακαδιάρης, Καπέρδας, Ρουμελιώτης, Λασκάρης, Καραγλάνης, Καλά, Μπάτσι (62' Ρουμπιές), Παπαδημητρίου, Αγγελάκης (70' Μποτόπουλος), Καλλαντζή (33' Τηλαβερίδης), Κεδίκογλου (62' Ντερβίση)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.